- 12 Kasım 2019
- 923
- 723
- 33
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
O üşüme bende de oldu 5. Haftada ya ama beşinci hafta bitince geçtibide kizlar belirti denilirmi bilmiyorum cok usuyorum ya.ayakalarim burnum buz.
Aaa be guzel tesaduf Bende buyukcekmecede oturuyorum canm sanirim Burcu hnima randevu almak zormusKızlar bende buyukcekmecede oturuyorum.Cok araştırdım çevremdeki herkes ve forumdaki araştırmalarıma göre Hastanenin yenigodan ünitesi olması lazım kesinlikle.Arkadasim medihausta doğum yaptı bebeği sarılık geçirdi o hastanede yenidoğan olmadigi için medilife gitti ayriyetten 1000tl ödedi.Medilife Beylikdüzü kalabalık ama yenidoğan ünitesi var.Birde orda Selda hanım,senem hanım,burcu Betül kazdal ve iki erkek doktor var önerilen.Ben burcu hanıma gitmeyi düşünüyorum..
Canim ben pazartesi gidecektim salidan önce yokmuş önce filiz hanıma aldık.Sonra burcu hanıma gecicek inşallah.Erkeklerde Ali bey ve Ahmet bey var galiba ama ben erkek doktor düşünmüyorum.Birde Selda hanımı çok övüyorlar ama ona ocağa kadar yokmuş galiba randevu yada Aralık sonuna.Ve muayne ücretinde bayağı pahalı onun.Sen kaç haftaliksin gittinmi hiç doktoraAaa be guzel tesaduf Bende buyukcekmecede oturuyorum canm sanirim Burcu hnima randevu almak zormus
Bende hep vardı ellerim ayaklarım.hic ısınmaz ama sizin şundan olabilir gebelikte vitamin eksikliği mesela demir eksikliğinden dolayı elleriniz ayaklarınız üşüyor olabilir.Baktirdiniz mi demirinize.bide kizlar belirti denilirmi bilmiyorum cok usuyorum ya.ayakalarim burnum buz.
adete 3 kala kanda baktirdim hcg 0.1 yani negatifti.ben olmadi dedim bu ay.sonra 3 gun gecti adetimi once idrar testi yaptim hemen belirdi ikinci cizgi.dunde kanda baktirdim pozitif.cok erken simdi.o yuzden bekliyecem simdi hicbisy gorunmezCanim ben geçen gebeligimde 5+1de kese gördüm sanırım.Şuan keseyi görebilme ihtimalin var tabi ama kalp atışı için erken.
kansizligim yok ondan eminim kendim hemsirelik mezunuyum.esimde saglikci hemen baktiririm ama biliuorum kansizligim yok.acaba vitaminle alakasi olabilirmi gercekten.gerci hersey yerim ben amaBende hep vardı ellerim ayaklarım.hic ısınmaz ama sizin şundan olabilir gebelikte vitamin eksikliği mesela demir eksikliğinden dolayı elleriniz ayaklarınız üşüyor olabilir.Baktirdiniz mi demirinize.
hadi ins.zaten havalar soguk ustune boyle usuyunce hic cekilmiyorO üşüme bende de oldu 5. Haftada ya ama beşinci hafta bitince geçti
Rabbim bir daha yasatmasin ins. cok zordu bide benim 10 haftalikti.artik hafiften karnim belirmisti.baya uzulmustum ama cok sukur gecti simdi yeniden yeni bebege umut besliuorum.hayirla ve saglikla alalim kucagimiza insBende Ayni seyi yasadim canm 7 haftalikken kalbi durdu ve aldilar cok zor durum tekrar hamile kalinca sevinemiyosun bile Ayni sey olur mu diye Bende cok Korkuyorum
Merhaba 10 haftalık kaybınızın nedeni neydi canım?korkma inşallah sıkıntı olmaz ben de daha önce kalp atışı alamamıştım şu an aldım ama hala tedirginimmerhaba kizlar.benim 5 gundur adetim geciyo.kanda pozitif cikti gebelim.3 ay once 1 0 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmustum.2 tane cocugum var.nasipse 3 su olacak.kasiklarim agiriyo gogus uclarim hafif hassas hic bulantim yok.icim bi tuhaf.normalde 3 gebeligimde de bulantim coktu.ama bu sefer hic yok.uzuleyimmi sevineyimmi bilemedim.kormuyorum sanirim bi daha ayni seyleri yasarim diyr.ne olur cok dua edin.saglikla gelsin bebegim.ins bi aksilik cikmaz
Benimde kansızlığım yok ama hep öyle ısınmaz yaz kış.Dolaşim bozukluğu olabilir diyor internette ama bilemiyorum.Ellere ayaklara zor kan gidiyormuş o durumda.kansizligim yok ondan eminim kendim hemsirelik mezunuyum.esimde saglikci hemen baktiririm ama biliuorum kansizligim yok.acaba vitaminle alakasi olabilirmi gercekten.gerci hersey yerim ben ama
İnsallah canm çok zor geçiyor Allah bi daha yaşatmasın hepimize insallahRabbim bir daha yasatmasin ins. cok zordu bide benim 10 haftalikti.artik hafiften karnim belirmisti.baya uzulmustum ama cok sukur gecti simdi yeniden yeni bebege umut besliuorum.hayirla ve saglikla alalim kucagimiza ins
Canım sende 2020 Mart annelerindeymişin önceden bende ordaydimRabbim bir daha yasatmasin ins. cok zordu bide benim 10 haftalikti.artik hafiften karnim belirmisti.baya uzulmustum ama cok sukur gecti simdi yeniden yeni bebege umut besliuorum.hayirla ve saglikla alalim kucagimiza ins
hicbi sikinti yoktu.normal kontrole gitmistimki kalbinin durdugunu ogrendim.patolojimde temiz cikti.Merhaba 10 haftalık kaybınızın nedeni neydi canım?korkma inşallah sıkıntı olmaz ben de daha önce kalp atışı alamamıştım şu an aldım ama hala tedirginim
evet eger kurtaj olmasaydim 5 bucuk aylik olmustu.martin sonu dogumum olacaktiCanım sende 2020 Mart annelerindeymişin önceden bende ordaydim.Ben senden önce kaybetmişim tabi.Ozellikle önceki gebeliginde kalp atışı alamayan, düşük yada herhangi sebeple gebeliği olumsuz sonuçlanan arkadaşlar hepinizin haberlerini bekliyorum birbirimizi haberdar edelim güzel haberler verelim inşallah
Evet bende ara ara o gruba bakıyorum.Cinsiyetlerini fln öğrenmişlerdi..İnsan üzülüyor ama kısmet inşallah bunda aynı şeyi yaşamayız.evet eger kurtaj olmasaydim 5 bucuk aylik olmustu.martin sonu dogumum olacakti
Korkunu anlıyorum canım.Ama öyle düşünme şükret kalp atışını almışsın sanırım.Kendinde ters giden birşey hissettiğinde yada belirtilerin azaldığında veya şiddetliginde aksi bir durum yaşarsan doktoruna danış.Beklemene gerek yok.Ama olumsuz düşünme olumsuzu cekme.Kızlar 7+5 de dr a gittim bir sorun yoktu artık 12. Hafta gel ikili testte yaparız dedi sizce bu kdar uzun süre gitmemek doğru mu burda kayıpları okuyunca içimi bir korku kapladı
aminn aminnEvet bende ara ara o gruba bakıyorum.Cinsiyetlerini fln öğrenmişlerdi..İnsan üzülüyor ama kısmet inşallah bunda aynı şeyi yaşamayız.
Evet canım çok şükür kalp atışını duyduk ben 10. Haftada giderim diye düşünmüştüm 12 denilince biraz korku kapladı ister istemez.. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımızı almamızı nasip etsin inşallahKorkunu anlıyorum canım.Ama öyle düşünme şükret kalp atışını almışsın sanırım.Kendinde ters giden birşey hissettiğinde yada belirtilerin azaldığında veya şiddetliginde aksi bir durum yaşarsan doktoruna danış.Beklemene gerek yok.Ama olumsuz düşünme olumsuzu cekme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?