🎀2020 temmuz anneleri🎀

Aaa be guzel tesaduf Bende buyukcekmecede oturuyorum canm sanirim Burcu hnima randevu almak zormus

Aaa be guzel tesaduf Bende buyukcekmecede oturuyorum canm sanirim Burcu hnima randevu almak zormus
Canim ben pazartesi gidecektim salidan önce yokmuş önce filiz hanıma aldık.Sonra burcu hanıma gecicek inşallah.Erkeklerde Ali bey ve Ahmet bey var galiba ama ben erkek doktor düşünmüyorum.Birde Selda hanımı çok övüyorlar ama ona ocağa kadar yokmuş galiba randevu yada Aralık sonuna.Ve muayne ücretinde bayağı pahalı onun.Sen kaç haftaliksin gittinmi hiç doktora

Son düzenleme:
bide kizlar belirti denilirmi bilmiyorum cok usuyorum ya.ayakalarim burnum buz.
Bende hep vardı ellerim ayaklarım.hic ısınmaz ama sizin şundan olabilir gebelikte vitamin eksikliği mesela demir eksikliğinden dolayı elleriniz ayaklarınız üşüyor olabilir.Baktirdiniz mi demirinize.

Canim ben geçen gebeligimde 5+1de kese gördüm sanırım.Şuan keseyi görebilme ihtimalin var tabi ama kalp atışı için erken.
adete 3 kala kanda baktirdim hcg 0.1 yani negatifti.ben olmadi dedim bu ay.sonra 3 gun gecti adetimi once idrar testi yaptim hemen belirdi ikinci cizgi.dunde kanda baktirdim pozitif.cok erken simdi.o yuzden bekliyecem simdi hicbisy gorunmez

Bende hep vardı ellerim ayaklarım.hic ısınmaz ama sizin şundan olabilir gebelikte vitamin eksikliği mesela demir eksikliğinden dolayı elleriniz ayaklarınız üşüyor olabilir.Baktirdiniz mi demirinize.
kansizligim yok ondan eminim kendim hemsirelik mezunuyum.esimde saglikci hemen baktiririm ama biliuorum kansizligim yok.acaba vitaminle alakasi olabilirmi gercekten.gerci hersey yerim ben ama

Bende Ayni seyi yasadim canm 7 haftalikken kalbi durdu ve aldilar cok zor durum tekrar hamile kalinca sevinemiyosun bile Ayni sey olur mu diye Bende cok Korkuyorum
Rabbim bir daha yasatmasin ins. cok zordu bide benim 10 haftalikti.artik hafiften karnim belirmisti.baya uzulmustum ama cok sukur gecti simdi yeniden yeni bebege umut besliuorum.hayirla ve saglikla alalim kucagimiza ins

Merhaba 10 haftalık kaybınızın nedeni neydi canım?korkma inşallah sıkıntı olmaz ben de daha önce kalp atışı alamamıştım şu an aldım ama hala tedirginim

kansizligim yok ondan eminim kendim hemsirelik mezunuyum.esimde saglikci hemen baktiririm ama biliuorum kansizligim yok.acaba vitaminle alakasi olabilirmi gercekten.gerci hersey yerim ben ama
Benimde kansızlığım yok ama hep öyle ısınmaz yaz kış.Dolaşim bozukluğu olabilir diyor internette ama bilemiyorum.Ellere ayaklara zor kan gidiyormuş o durumda.

Rabbim bir daha yasatmasin ins. cok zordu bide benim 10 haftalikti.artik hafiften karnim belirmisti.baya uzulmustum ama cok sukur gecti simdi yeniden yeni bebege umut besliuorum.hayirla ve saglikla alalim kucagimiza ins
İnsallah canm çok zor geçiyor Allah bi daha yaşatmasın hepimize insallah

Canım sende 2020 Mart annelerindeymişin önceden bende ordaydim.Ben senden önce kaybetmişim tabi.Ozellikle önceki gebeliginde kalp atışı alamayan, düşük yada herhangi sebeple gebeliği olumsuz sonuçlanan arkadaşlar hepinizin haberlerini bekliyorum birbirimizi haberdar edelim güzel haberler verelim inşallah

evet eger kurtaj olmasaydim 5 bucuk aylik olmustu.martin sonu dogumum olacakti

Kızlar 7+5 de dr a gittim bir sorun yoktu artık 12. Hafta gel ikili testte yaparız dedi sizce bu kdar uzun süre gitmemek doğru mu burda kayıpları okuyunca içimi bir korku kapladı

Kızlar 7+5 de dr a gittim bir sorun yoktu artık 12. Hafta gel ikili testte yaparız dedi sizce bu kdar uzun süre gitmemek doğru mu burda kayıpları okuyunca içimi bir korku kapladı
Korkunu anlıyorum canım.Ama öyle düşünme şükret kalp atışını almışsın sanırım.Kendinde ters giden birşey hissettiğinde yada belirtilerin azaldığında veya şiddetliginde aksi bir durum yaşarsan doktoruna danış.Beklemene gerek yok.Ama olumsuz düşünme olumsuzu cekme.

Evet canım çok şükür kalp atışını duyduk ben 10. Haftada giderim diye düşünmüştüm 12 denilince biraz korku kapladı ister istemez.. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımızı almamızı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…