🎀2020 temmuz anneleri🎀

Cnm avrupa tıp merkezinde hülya hanım iiimiş ama çok yoğunmuş bide reyapta iyi deniyor yarın gidicem akşama görüşlerimi sana yazarım senin bi fikrin var mı
Peki gitmedin mi hiç canm daha kontrole ? Ben Silivri emine hanıma gidiyorum ama uzak orası da bakalım

Kızlar 7+5 de dr a gittim bir sorun yoktu artık 12. Hafta gel ikili testte yaparız dedi sizce bu kdar uzun süre gitmemek doğru mu burda kayıpları okuyunca içimi bir korku kapladı
Cnm ba
Peki gitmedin mi hiç canm daha kontrole ? Ben Silivri emine hanıma gidiyorum ama uzak orası da bakalım
Cnm ben kanunide aşılamayla hamile kaldım 7 hafta kalp atışına kadar orda devam ettim sonra 2 li testte yollayım artık burda işin kalmadı dediler 10 falan oldu anca şimdi özel hastane arıyorum yani

Kızlar gebelik belirtilerim azaldı sanki benim sürekli bi mide bulandım hiç olmadı ara ara gelip gidiyor ama göğüs hassasiyetim azaldı sanki .henüz bebeği de görmemiştik ama boş gebelik olmasından korkuyorum .haftaya gideceğim bebeği girmeye nasipse .boş gebelik ya da ters bi durum olsa kanama olur muydu ?

Ben dün kalp atışı duyduğum halde hala bir sıkıntı var mı diye telaşlanıyorum çok haklısın bu telaşında.Ama bak benimde hiç bulantım yok iştahım normalden bile açık devamlı yiyorum.baştan beri çok rahatsız edici olmadı göğüs hassasiyetimde.sadece kasık ve bel ağrısı yaşıyorum ara sıra.Bugün nöbetçiydim çok ayakta kaldım çok sancım oldu.Onun dışında iyiyim

kızlar gunaydın.2gun önce betahcg 62 idi.bu sabah tekrarladım 281 çıkmış.sizce ikiz olma ihtimali varmı? yada 5 kata yakın artması normalmidir

Kizlarr nasıl gidiyor gebelik kaçıncı haftalardasınız?
Belirtileriniz neler?Benim ara ara olan kasık ağrılarım devam ediyor bazen adet olacak gibi anlık oluyor geçiyor. Sağ tarafta batma oluyor kasigimin ignelenme gibi sonra vajinama geliyor o ignelenme hissi.Birde Gebeliğim kesinleşmeden önce bacakların çok sızlıyordu diz ve dizden aşşagisi hala devam ediyor.Bulanti yok 5+3üm.Pazartesi ilk doktor randevum var çok heecanli ve telaşliyimSizin Kasım agrilari var mı?

Aynı benimki gibi canım.Ben 6+5im.adet gibi anlık ağrılar var sık idrara çıkma var mide yanması mevcut.Ama bulantı vs çok nadir saniyelik sürüp geçiyor.Özellikle eğilince ya da diş fırçalayınca.Bi de iştah çok acık.

Canim sen kalp atışını duymuştun galiba duyduysan kaçta duydun şuan 6+5sen.

kızlar gunaydın.2gun önce betahcg 62 idi.bu sabah tekrarladım 281 çıkmış.sizce ikiz olma ihtimali varmı? yada 5 kata yakın artması normalmidir
benim pazartesi 48 di salı 80 oldu cuma yani bugün baktırdım 352 olmuş bakalım seninde güzel yükselmiş 4+1 olarak gözüküyor benim bugün itibarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…