🎀2020 temmuz anneleri🎀

9+2olduk bugun 2 gundur araliksiz gecmeyen mide bulantim midede doluluk hissiyle birlikte cok afedersiniz kusma yok ama yemek gordum mu daha kotu oluyorum hic birsey yiyemiyorum kizlar bu duruma cozumu olan varmi aranizdaaa

bide kizlar belirti denilirmi bilmiyorum cok usuyorum ya.ayakalarim burnum buz..
Bende oyleyim bi ara evde titreyerek dolasiyordum kan degerlerime baktiracagim dusuk olabilir
9+2olduk bugun 2 gundur araliksiz gecmeyen mide bulantim midede doluluk hissiyle birlikte cok afedersiniz kusma yok ama yemek gordum mu daha kotu oluyorum hic birsey yiyemiyorum kizlar bu duruma cozumu olan varmi aranizdaaa
Benimde once bi istahim acildi sonra hangi yemegi gorsem hangi yemegi dusunsem midem bulaniyor. Zorla yiyiyorum sonra surekli gecmek bilmeyen bulanti yasiyorum. Buna cozumum bulaninca uyumaya calismak. Yiyemeyince kuru yemis ve meyve kurulari ile acligimi bastiriyorum. İyi geliyor simdilik. Ben ogretmenim ozellikle okulda sabahlari iyi geliyor. Bu arada tavdiye bol bol ayva yiyin bebeginiz guzel ve gamzeli olsun :)) aksam yatmadan once ayva yiyip yatiyorum. Yogurt yiyemiyorum cok uzuluyorum hersey bi tuhaf ama bi cok sey icin kendimi zorluyorum 1 2 ay kaldi gececek bu bulantilar diye bebek icin yemek zorundayiz. Bir dr midenizde findik tanesi kadar yiyecek kalsa o bile degerli bebek icin zorla ye demisti. O geliyor aklima. Uzun oldu kusura bakmayin..

Aynı durumdan bende müzdaribimm
Tencere yemegine hasret kalacagiz boyle giderse
Zorla iki yudum birsey yiyorum bende aynen dusuncesi bile perisan ediyor benide

Ne güzel bulanması iyidir.Benim henüz bulantı yok olur mu bilmiyorum.Ama olmasını isterim.Çünkü daha önce bulantım yoktu kayıp yaşadım bu bende psikolojik bir etki bıraktı bulantıya karşı.
Benim iki gebeliğimde bulantım çok azdı toplasan 3,4 kez kustum. Bunda her an bulanıyor günde rahat 3 kez kusuyorum çok zor durumdayım haline şükret canım bulantısız sağlıklı olan gebeliklerde var.

İstanbul Ümraniye araştırma Hastanesi'nde muayene olan ya da doğum yapan var mı ? Doktor tavsiyesi olan ?

Kızlar merhaba .Bugün randevüm vardı . Bir haftadır eşimle birlikte bebişimizi görelim diye bekledik . Tam gidecektik ki arayıp doktorun ameliyata gittiğini bir kaç saatte anca çıkacağını ve mesai süresininde biteceğini söylediler . Modum düştü pazartesi gidecez inşallah . Düşündümde doğuma gidilince mesela o an başından beri muayene olduğun doktor yok o zamanlarda ne yapılıyor . Bilgisi olan var mı ? Özel hastanede

Var canım benim arkadaşımın doktoru kendi dogumunda yoktu.. düşün o zaman ne anlamı var seni kontrol etmesinin doğumunda olmayacaksa

Var canım benim arkadaşımın doktoru kendi dogumunda yoktu.. düşün o zaman ne anlamı var seni kontrol etmesinin doğumunda olmayacaksa
Neden öyle oluyor . Bunu nasıl öğrenebiliriz . Gece gündüz farketmeksizin doktor gelmeyecekse. Ne anlamı var dimi gerçekten . Gelmiyolar dimi

Neden öyle oluyor . Bunu nasıl öğrenebiliriz . Gece gündüz farketmeksizin doktor gelmeyecekse. Ne anlamı var dimi gerçekten . Gelmiyolar dimi
Canim bende önceki doktorumu mesailerine çok önem veriyor,tatillerine çok düşkün vs duyduğum için bıraktım.Zaten internetten te arastirmistim bir bayanın suyumu gelmiş neymiş yada sancısını varmış eşim kapıda bekliyor arabada diyip cikmiş..maalesef ki böyle sizi sizden başka kimse düşünmez.

Ya bu ćok kötü bir şey . Ben bir de bir doktor değiştim o hastanede . O değiştiğim doktor gelirse. doktor bunu konuşuyor mu

Ya bu ćok kötü bir şey . Ben bir de bir doktor değiştim o hastanede . O değiştiğim doktor gelirse. doktor bunu konuşuyor mu
Benim doktorum kartini verdi birsey oldugunda hastaneyi ara onlar bana ulasacak dedi kendini aramamizi pek istemiyorum anladigim kadariyla ama acil durumlarda kendi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…