- 15 Ocak 2016
- 1.947
- 3.342
- 133
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Aynı korkulari yaşayan çok kişi var canım forumda senin,benim gibi..Ama senin bir kızında varmış maaşallah Allah onada sağlıklı uzun ömürler birde sağlıklı bir kardeş nasip etsin inşallah.Merhaba güzel hamileler...
Bende nasipse burada sizlerle olacağım inşallah. Daha önce düşükleri olan biri olarak korkuluyum. Bakalım nasıl gelişir süreç :)
Bir kızım var şükür bu da inşallah ikinci bebeğim olacak. İnşallah sağlıkla güzel doğumlar olur.
Sadece kese gördük, henüz kalp atışları için erken. Birkaç hafta sonra bakalım.
Merhaba kaç haftalıksınız?ben hiç hamile gibi değilim çok şükür çok belirtim yok.Sizde nasılMerhabalar. Bende sizlerle birlikteyim bugün de doktora gittim herşey güzel bi sıkıntı yok çok şükür sizlerin nasıl ilerliyor hamilelikk
Merhaba sağlıkla ilerlesinler inşallahMerhabalar. Bende sizlerle birlikteyim bugün de doktora gittim herşey güzel bi sıkıntı yok çok şükür sizlerin nasıl ilerliyor hamilelikk
Hosgeldin hayirli ugurlu olsun saglikla sihatle gelsin insallahhhMerhaba güzel hamileler...
Bende nasipse burada sizlerle olacağım inşallah. Daha önce düşükleri olan biri olarak korkuluyum. Bakalım nasıl gelişir süreç :)
Bir kızım var şükür bu da inşallah ikinci bebeğim olacak. İnşallah sağlıkla güzel doğumlar olur.
Sadece kese gördük, henüz kalp atışları için erken. Birkaç hafta sonra bakalım.
Hosgeldin hayirli ugurlu olsun saglikla sihatle gelsin insallahhh canimMerhabalar. Bende sizlerle birlikteyim bugün de doktora gittim herşey güzel bi sıkıntı yok çok şükür sizlerin nasıl ilerliyor hamilelikk
gunaydın canım.aynı benimde hafif göğüslerde hassasiyet arada kasıklarda agrım oluyor.baskada belirtim yok.korkuyorum ya.diğer bebeklerimde hep bulantım erken başlardıçbirtek 2 gebeliğim oğlumunkinde 8 haftada başlamıştı.acaba bu da onun gibimi olacakçzaten doğmları aynı zamana gelecek inş. temmuz 29 beklenen tarihim.seninki kaçında hayırlısıylaMerhaba sağlıkla ilerlesinler inşallah ☺Siz kaç haftaliksiniz kalp atışı vs duymussunuz sanırım.Benim kasık ağrıları var ve göğüs hassasiyeti onun dışında pek belirtim yok bide arada diz bacak sizlamalarim oluyor.5+5im henüz..
Canim benim ablamın hiç bulantisi olmadı mesela.Benimkide sağlıkla doğarsa inşallah 28.Temmuz babası gibi Aslan burcu olucakgunaydın canım.aynı benimde hafif göğüslerde hassasiyet arada kasıklarda agrım oluyor.baskada belirtim yok.korkuyorum ya.diğer bebeklerimde hep bulantım erken başlardıçbirtek 2 gebeliğim oğlumunkinde 8 haftada başlamıştı.acaba bu da onun gibimi olacakçzaten doğmları aynı zamana gelecek inş. temmuz 29 beklenen tarihim.seninki kaçında hayırlısıyla
hadi inş. sağlıkla gelsinler.ben haftaya gidip keseyi görücem.erkenden gidip kurcalanmak istemiyorum.sen ne zmn gidecen dr aCanim benim ablamın hiç bulantisi olmadı mesela.Benimkide sağlıkla doğarsa inşallah 28.Temmuz babası gibi Aslan burcu olucak☺
Canım telaş yapma ölçümler devamlı değişiyor bazen önde bazen geride çıkıyor ikinci gittiğinde bebekle birlikte ortaya çıkarKızlar ilk kontrolüme gittim.Ama nasıl bir gerginlik ve heyecanla anlatamam..Sabah erkenden kalktım.İdrara sıkışık gelinmesi lazım diye okumuştum bide onun gerginliği sıkıştım patlicaktim yani..Arabada ağzımı bıçak açmadı çok heyecanlıydım.Tabi doktor odasına girdik heyecanım burdada devam etti son adet tarihi sormuş doktor bana bende bekleneni söylüyorum dedim ki 19kasim.Doktorda dedi ki 19kasim olamaz daha yeni aralığa girdik zaten ayy pardon dedim heyecandan...19ekim dedim halbuki 22ekim sat,19kasim bat.
Birbirine girdi iyice.Ama doktor 19ekim aldı tabi...
Ultrasona girdim keseyi gördü kenarları düzgün dedi.Ama 5haftalik dedi..Ultrason kağıdında 5w1d yazıyor yani 5hafta 1gün mü?
Bend doktora dedim ki ya ben heyecandan yanlış söylemiş olabilirim adet tarihini çünkü telefonumdaki uygulamaya göre 5+6 gözüküyor dedim.
Doktorda o bebek görünce düzeltiriz tarihini gibi birşey dedi 1hafta sonra tekrar çağırdı.Ama benim aklıma takıldı..Kese şuan doğru tarihimi veriyor ölçüler.Yoksa embriyo görüldükten sonra mı?
Çünkü ben 5+6saniyordum kendimi.Hatta ilk beta hcg yaptırdığımda 4haftaliktim ama kan değerine göre 5hafta içinde çıkıyordum.Öndemi gidiyorum fln dedim kendimce..hani erken döllenme gibi.Ama şimdi doktorda 5+1cikinca geriden mi geliyor dedim
canım çok normal bi kaçgün önde veya geriden görünmesi.inan 3 cü ayda tam yakalıyo gününü.bak bi kaybımız var.stres yapıp üzme bebeğini.bende haftaya gidecem dr.şükürki sen keseyi gördün. o da çok önemliKızlar ilk kontrolüme gittim.Ama nasıl bir gerginlik ve heyecanla anlatamam..Sabah erkenden kalktım.İdrara sıkışık gelinmesi lazım diye okumuştum bide onun gerginliği sıkıştım patlicaktim yani..Arabada ağzımı bıçak açmadı çok heyecanlıydım.Tabi doktor odasına girdik heyecanım burdada devam etti son adet tarihi sormuş doktor bana bende bekleneni söylüyorum dedim ki 19kasim.Doktorda dedi ki 19kasim olamaz daha yeni aralığa girdik zaten ayy pardon dedim heyecandan...19ekim dedim halbuki 22ekim sat,19kasim bat.
Birbirine girdi iyice.Ama doktor 19ekim aldı tabi...
Ultrasona girdim keseyi gördü kenarları düzgün dedi.Ama 5haftalik dedi..Ultrason kağıdında 5w1d yazıyor yani 5hafta 1gün mü?
Bend doktora dedim ki ya ben heyecandan yanlış söylemiş olabilirim adet tarihini çünkü telefonumdaki uygulamaya göre 5+6 gözüküyor dedim.
Doktorda o bebek görünce düzeltiriz tarihini gibi birşey dedi 1hafta sonra tekrar çağırdı.Ama benim aklıma takıldı..Kese şuan doğru tarihimi veriyor ölçüler.Yoksa embriyo görüldükten sonra mı?
Çünkü ben 5+6saniyordum kendimi.Hatta ilk beta hcg yaptırdığımda 4haftaliktim ama kan değerine göre 5hafta içinde çıkıyordum.Öndemi gidiyorum fln dedim kendimce..hani erken döllenme gibi.Ama şimdi doktorda 5+1cikinca geriden mi geliyor dedim
Yaa inşallah öyledir canım.Kafam karisti çünkü iyice.Doktorda zaten bebekle belli olur dedi önemli değil dedi.Ama işte o bile acaba olumsuz bir durum mu diye düşündürüyor insanı.Bide son tarihimi yanlış söylediğim için kadın beni ona göre 1hafta sonrayami çağırdı acaba dedim.Neyse artık mecbur beklicezCanım telaş yapma ölçümler devamlı değişiyor bazen önde bazen geride çıkıyor ikinci gittiğinde bebekle birlikte ortaya çıkar
Canım valla öyle olsunda farketmez geriden gelmesi..Olumsuz bir durum olmasın yeter ki..Şuan için dış gebelik ve kimyasal gebelik durumunu ekarte ettik..İnşallah haftaya kalp atışı vs duyarım..İnşallah sende görürsün canım..Darısı başına.Sonrada kalp atışlarını duyarız inşallah.canım çok normal bi kaçgün önde veya geriden görünmesi.inan 3 cü ayda tam yakalıyo gününü.bak bi kaybımız var.stres yapıp üzme bebeğini.bende haftaya gidecem dr.şükürki sen keseyi gördün. o da çok önemli
Şuan 5 haftalığız cnm. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben, o yüzden biraz daha fazla korkuluyum. Kızımdan önce de 2 düşüğüm vardı. Benim için fazla korkulu oluyor o yüzden cnm. Allah sağlıklı bebişler nasip etsin. Ctsi gördük cnm. 2 - 3hafta sonra tekrar gideceğiz. Biraz lekelenme de oluyor.Aynı korkulari yaşayan çok kişi var canım forumda senin,benim gibi..Ama senin bir kızında varmış maaşallah Allah onada sağlıklı uzun ömürler birde sağlıklı bir kardeş nasip etsin inşallah.
Kaç haftalık sizin ki keseyi ne zaman gördünüz?
Sağol cnm amin hepimize inşallahHosgeldin hayirli ugurlu olsun saglikla sihatle gelsin insallahhh
Kasıklarda ağrı benim de var cnmgunaydın canım.aynı benimde hafif göğüslerde hassasiyet arada kasıklarda agrım oluyor.baskada belirtim yok.korkuyorum ya.diğer bebeklerimde hep bulantım erken başlardıçbirtek 2 gebeliğim oğlumunkinde 8 haftada başlamıştı.acaba bu da onun gibimi olacakçzaten doğmları aynı zamana gelecek inş. temmuz 29 beklenen tarihim.seninki kaçında hayırlısıyla
Ahh o iğneler her yanım dayak yemiş gibi.Şuan 5 haftalığız cnm. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben, o yüzden biraz daha fazla korkuluyum. Kızımdan önce de 2 düşüğüm vardı. Benim için fazla korkulu oluyor o yüzden cnm. Allah sağlıklı bebişler nasip etsin. Ctsi gördük cnm. 2 - 3hafta sonra tekrar gideceğiz. Biraz lekelenme de oluyor.Allah yardımcımız olsun.
Aynen öyle cnm. Sana da Allah kolaylıklar versin. Hangisini kullanıyorsun? Aspirin de kullanıyor musun? Lekelenme yapıyor mu hiç?Ahh o iğneler her yanım dayak yemiş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?