- 22 Şubat 2017
- 1.659
- 1.666
- 83
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.001
Su yaziyi okurken ben bile strese girdimKızlar ilk kontrolüme gittim.Ama nasıl bir gerginlik ve heyecanla anlatamam..Sabah erkenden kalktım.İdrara sıkışık gelinmesi lazım diye okumuştum bide onun gerginliği sıkıştım patlicaktim yani..Arabada ağzımı bıçak açmadı çok heyecanlıydım.Tabi doktor odasına girdik heyecanım burdada devam etti son adet tarihi sormuş doktor bana bende bekleneni söylüyorum dedim ki 19kasim.Doktorda dedi ki 19kasim olamaz daha yeni aralığa girdik zaten ayy pardon dedim heyecandan...19ekim dedim halbuki 22ekim sat,19kasim bat.
Birbirine girdi iyice.Ama doktor 19ekim aldı tabi...
Ultrasona girdim keseyi gördü kenarları düzgün dedi.Ama 5haftalik dedi..Ultrason kağıdında 5w1d yazıyor yani 5hafta 1gün mü?
Bend doktora dedim ki ya ben heyecandan yanlış söylemiş olabilirim adet tarihini çünkü telefonumdaki uygulamaya göre 5+6 gözüküyor dedim.
Doktorda o bebek görünce düzeltiriz tarihini gibi birşey dedi 1hafta sonra tekrar çağırdı.Ama benim aklıma takıldı..Kese şuan doğru tarihimi veriyor ölçüler.Yoksa embriyo görüldükten sonra mı?
Çünkü ben 5+6saniyordum kendimi.Hatta ilk beta hcg yaptırdığımda 4haftaliktim ama kan değerine göre 5hafta içinde çıkıyordum.Öndemi gidiyorum fln dedim kendimce..hani erken döllenme gibi.Ama şimdi doktorda 5+1cikinca geriden mi geliyor dedim
Ben oksapar 04 kullanıyorum sabah akşam 2 iğne.Coraspin ve kortizonda kullanıyorum canım.çocuğum yok.2 kimyasal 1 dış gebelik 1 kalbi duran gebeliğim var.lekenme yaşamadım günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum önlem olarak.Aynen öyle cnm. Sana da Allah kolaylıklar versin. Hangisini kullanıyorsun? Aspirin de kullanıyor musun? Lekelenme yapıyor mu hiç?
Allah kolaylıklar versin cnm. Bende aspirin, enox 06 iğne, progestan günde 1 içiyorum. Mom vital folik asit bir de.Ben oksapar 04 kullanıyorum sabah akşam 2 iğne.Coraspin ve kortizonda kullanıyorum canım.çocuğum yok.2 kimyasal 1 dış gebelik 1 kalbi duran gebeliğim var.lekenme yaşamadım günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum önlem olarak.
Benim bir önceki kalbi duran gebeliğimde 0.6 kullanıyordum ama bendeki pıhtılaşma yüksekmiş canım doktorum anti faktör testi yaptırdı günlük 0.8 yapmama karar verdi bende folbiol ve benexol kullanıyorum aynı zamanda.Allah kolaylıklar versin cnm. Bende aspirin, enox 06 iğne, progestan günde 1 içiyorum. Mom vital folik asit bir de.
Bende rahme giden damar inceymiş cnm. O yüzden kullanıyorum. Gün aşırı eşim vuruyor iğneyi. Her gün değil yani. Sağlıkla alırız inşallah kucağımıza.Benim bir önceki kalbi duran gebeliğimde 0.6 kullanıyordum ama bendeki pıhtılaşma yüksekmiş canım doktorum anti faktör testi yaptırdı günlük 0.8 yapmama karar verdi bende folbiol ve benexol kullanıyorum aynı zamanda.
Evet ben rapor çıkardım ama sekreter günde 2 tane yazacağına yanlışlıkla 1 yazmış yarın bide gidip onu düzeltireceğim.Kalp atışını duyunca düşürürüz dozunu belki dedi, bakalım nasip. Bir de rapor çıkarınca ücret ödenmiyor biliyor musun bu iğneler için?
Canim ben pazartesi gidecektim salidan önce yokmuş önce filiz hanıma aldık.Sonra burcu hanıma gecicek inşallah.Erkeklerde Ali bey ve Ahmet bey var galiba ama ben erkek doktor düşünmüyorum.Birde Selda hanımı çok övüyorlar ama ona ocağa kadar yokmuş galiba randevu yada Aralık sonuna.Ve muayne ücretinde bayağı pahalı onun.Sen kaç haftaliksin gittinmi hiç doktora
Benim ablam orda doğum yapmıştı canım.Benim orayı seçmenin en büyük sebebi yenidoğan ünitesinin olması.Allah korusun bebek sarılık fln olsa pat başka ni hastaneye gidip tekrar ücret ödemek zorunda kalacaksin.Arkadaşlarim mutlaka yenidoğan ünitesi olsun demislerdi.Doktoruna göre muayne ucreti değişiyor.80den başlıyor en düşüğü.Ben sevdim hastaneyi.Öncesi Beylikdüzü kolana gittim.günay hanım çok guleryuzlu bir bayandı ama kolanın bile yenidoğan unitesi yok muayneside pahalıydı bence.Merhaba bende medılıfeye yakın oturuyorum orayı dusunuyorum hamılelık sürecı ve dogum ıcın ama kararsızım hastane ve doktorlar acısından
Bu arada Selda hanım senem hanım cok öneriliyor evet ama onlara randevu bulmak çok zor biz Aralık sonuna doğru var dediler galiba öyle hatırlıyorum.Burc betül kazdal var onun muayenesi 100dü sanırım oda öneriliyor.Selda ve senem hanımın 130-150civarlariydi galiba.Erkeklerde Ali bey 80 akşam.6dan sonra geliyormuş oda onerile isimlerde.Benim gittigim bayan filiz hanim..aslında çekinerek gittim yorumlardan bazıları iyi şeyler yazmış bazilari olumsuz.Ama herkesin beklentisi aynı değil sonuçta.Distan mizacı sert ama iyi bir kadına benziyordu ben hatta ilk muaynede ona gidip (randevu bulamadığımdan )ikinciye burcu Betül kazdala gecicektim ama sanırım gecmicem.Merhaba bende medılıfeye yakın oturuyorum orayı dusunuyorum hamılelık sürecı ve dogum ıcın ama kararsızım hastane ve doktorlar acısından
Bu arada Selda hanım senem hanım cok öneriliyor evet ama onlara randevu bulmak çok zor biz Aralık sonuna doğru var dediler galiba öyle hatırlıyorum.Burc betül kazdal var onun muayenesi 100dü sanırım oda öneriliyor.Selda ve senem hanımın 130-150civarlariydi galiba.Erkeklerde Ali bey 80 akşam.6dan sonra geliyormuş oda onerile isimlerde.Benim gittigim bayan filiz hanim..aslında çekinerek gittim yorumlardan bazıları iyi şeyler yazmış bazilari olumsuz.Ama herkesin beklentisi aynı değil sonuçta.Distan mizacı sert ama iyi bir kadına benziyordu ben hatta ilk muaynede ona gidip (randevu bulamadığımdan )ikinciye burcu Betül kazdala gecicektim ama sanırım gecmicem.
Canımmm ben bittim mahvoldum burnumu kesesim var kokulara çok hassasım mide bulantisi kusma aşırı fazlaydı çok şükür son bir haftadır iyi. Gece bazen daral geliyor sıcak basıyor yerimde duramıyorum idrara çok çıkıyorum arada sancı kramp giriyor ya birde sürekli uyuyorum hiç kalkasın yokMerhaba kaç haftalıksınız?ben hiç hamile gibi değilim çok şükür çok belirtim yok.Sizde nasıl
Aman olmasın daha iyi evet canım duydum benim 9 hafta 5 gün suanlik hiç bi sıkıntı yok çok şükürMerhaba sağlıkla ilerlesinler inşallah ☺Siz kaç haftaliksiniz kalp atışı vs duymussunuz sanırım.Benim kasık ağrıları var ve göğüs hassasiyeti onun dışında pek belirtim yok bide arada diz bacak sizlamalarim oluyor.5+5im henüz..
Aa siz maşallah baya ilerlemişsiniz ben daha 7+2yim şişkinlik ve mide yanması kazınması dışında birşey yok bende.Sanırım böyle devam edeceğim inşallahCanımmm ben bittim mahvoldum burnumu kesesim var kokulara çok hassasım mide bulantisi kusma aşırı fazlaydı çok şükür son bir haftadır iyi. Gece bazen daral geliyor sıcak basıyor yerimde duramıyorum idrara çok çıkıyorum arada sancı kramp giriyor ya birde sürekli uyuyorum hiç kalkasın yokbu arada 9 hafta 5 günlüğüm sen nekadarlik hamilesin canım
Sağlıkla kucağımiza alalım da varsın mide bulansınAa siz maşallah baya ilerlemişsiniz ben daha 7+2yim şişkinlik ve mide yanması kazınması dışında birşey yok bende.Sanırım böyle devam edeceğim inşallah
Aminn tek dileğim.Sağlıkla kucağımiza alalım da varsın mide bulansın
Kolaylıklar diliyorum cnm. Sade çubuk kraker, sarı leblebi, ayran, süt bunlar bana bir nebze iyi geliyordu.Kızlar benim midem çok bulanıyor daha kusmadım ama o seviyeye geliyorum . Hiç yerimden kalkasım gelmiyor yatasımda gelmiyor çünkü başım ağrıyor. Yemek yeme isteğim yok suyuda zor içiyorum . Herşey midemi bulandırıyor ne yapayım ben ya
Kız sen 40 haftayı nasıl tamamlayacaksın bu kadar düşünceler içindeKızlar ilk kontrolüme gittim.Ama nasıl bir gerginlik ve heyecanla anlatamam..Sabah erkenden kalktım.İdrara sıkışık gelinmesi lazım diye okumuştum bide onun gerginliği sıkıştım patlicaktim yani..Arabada ağzımı bıçak açmadı çok heyecanlıydım.Tabi doktor odasına girdik heyecanım burdada devam etti son adet tarihi sormuş doktor bana bende bekleneni söylüyorum dedim ki 19kasim.Doktorda dedi ki 19kasim olamaz daha yeni aralığa girdik zaten ayy pardon dedim heyecandan...19ekim dedim halbuki 22ekim sat,19kasim bat.
Birbirine girdi iyice.Ama doktor 19ekim aldı tabi...
Ultrasona girdim keseyi gördü kenarları düzgün dedi.Ama 5haftalik dedi..Ultrason kağıdında 5w1d yazıyor yani 5hafta 1gün mü?
Bend doktora dedim ki ya ben heyecandan yanlış söylemiş olabilirim adet tarihini çünkü telefonumdaki uygulamaya göre 5+6 gözüküyor dedim.
Doktorda o bebek görünce düzeltiriz tarihini gibi birşey dedi 1hafta sonra tekrar çağırdı.Ama benim aklıma takıldı..Kese şuan doğru tarihimi veriyor ölçüler.Yoksa embriyo görüldükten sonra mı?
Çünkü ben 5+6saniyordum kendimi.Hatta ilk beta hcg yaptırdığımda 4haftaliktim ama kan değerine göre 5hafta içinde çıkıyordum.Öndemi gidiyorum fln dedim kendimce..hani erken döllenme gibi.Ama şimdi doktorda 5+1cikinca geriden mi geliyor dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?