🎀2020 temmuz anneleri🎀

Su yaziyi okurken ben bile strese girdim kiz azicik sakin ol. Ultrason bazen ileri bazen geri soyleyebiliyor. Cihazdan cihaza fark ediyo korkacak bisey yok. Kesenin konturu guzelmis bebek cok kucuk oldugu icin gorunmuyo. Haftaya gitsen diger hafta da kalp icin gideceksin. 2 hafta bekle derim ben tabi sen bilirsin bu heyecanla durmazsin gibime geliyo

Aynen öyle cnm. Sana da Allah kolaylıklar versin. Hangisini kullanıyorsun? Aspirin de kullanıyor musun? Lekelenme yapıyor mu hiç?
Ben oksapar 04 kullanıyorum sabah akşam 2 iğne.Coraspin ve kortizonda kullanıyorum canım.çocuğum yok.2 kimyasal 1 dış gebelik 1 kalbi duran gebeliğim var.lekenme yaşamadım günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum önlem olarak.

Allah kolaylıklar versin cnm. Bende aspirin, enox 06 iğne, progestan günde 1 içiyorum. Mom vital folik asit bir de.

Allah kolaylıklar versin cnm. Bende aspirin, enox 06 iğne, progestan günde 1 içiyorum. Mom vital folik asit bir de.
Benim bir önceki kalbi duran gebeliğimde 0.6 kullanıyordum ama bendeki pıhtılaşma yüksekmiş canım doktorum anti faktör testi yaptırdı günlük 0.8 yapmama karar verdi bende folbiol ve benexol kullanıyorum aynı zamanda.

Bende rahme giden damar inceymiş cnm. O yüzden kullanıyorum. Gün aşırı eşim vuruyor iğneyi. Her gün değil yani. Sağlıkla alırız inşallah kucağımıza.

Kalp atışını duyunca düşürürüz dozunu belki dedi, bakalım nasip. Bir de rapor çıkarınca ücret ödenmiyor biliyor musun bu iğneler için?

Kalp atışını duyunca düşürürüz dozunu belki dedi, bakalım nasip. Bir de rapor çıkarınca ücret ödenmiyor biliyor musun bu iğneler için?
Evet ben rapor çıkardım ama sekreter günde 2 tane yazacağına yanlışlıkla 1 yazmış yarın bide gidip onu düzeltireceğim.

Merhaba bende medılıfeye yakın oturuyorum orayı dusunuyorum hamılelık sürecı ve dogum ıcın ama kararsızım hastane ve doktorlar acısından

Merhaba bende medılıfeye yakın oturuyorum orayı dusunuyorum hamılelık sürecı ve dogum ıcın ama kararsızım hastane ve doktorlar acısından
Benim ablam orda doğum yapmıştı canım.Benim orayı seçmenin en büyük sebebi yenidoğan ünitesinin olması.Allah korusun bebek sarılık fln olsa pat başka ni hastaneye gidip tekrar ücret ödemek zorunda kalacaksin.Arkadaşlarim mutlaka yenidoğan ünitesi olsun demislerdi.Doktoruna göre muayne ucreti değişiyor.80den başlıyor en düşüğü.Ben sevdim hastaneyi.Öncesi Beylikdüzü kolana gittim.günay hanım çok guleryuzlu bir bayandı ama kolanın bile yenidoğan unitesi yok muayneside pahalıydı bence.

Son düzenleme:
Bu arada Selda hanım senem hanım cok öneriliyor evet ama onlara randevu bulmak çok zor biz Aralık sonuna doğru var dediler galiba öyle hatırlıyorum.Burc betül kazdal var onun muayenesi 100dü sanırım oda öneriliyor.Selda ve senem hanımın 130-150civarlariydi galiba.Erkeklerde Ali bey 80 akşam.6dan sonra geliyormuş oda onerile isimlerde.Benim gittigim bayan filiz hanim..aslında çekinerek gittim yorumlardan bazıları iyi şeyler yazmış bazilari olumsuz.Ama herkesin beklentisi aynı değil sonuçta.Distan mizacı sert ama iyi bir kadına benziyordu ben hatta ilk muaynede ona gidip (randevu bulamadığımdan )ikinciye burcu Betül kazdala gecicektim ama sanırım gecmicem.

Anladım bende bır deneyeyım onerdıgınız doktorları bakalım bende kendımı rahat hıssedecegım bır doktor ve dogumumu yapabılecegım temız bır hastane arıyorum tabıkı ama genelde begenılen bır hastane umarım dogum fıyatlarıda cok yuksek degıldır onerılerınız ıcın cok tesekkur ederım

Kızlar şuan kaçıncı haftadasınız? Ben 6. Haftadayım sadece kese gözüktü geçen hafta. Ama benim 1-2 gündür ağrılarım yok gibi telaşlandırdı bu durum beni. Sanki 2 hafta bekleyemicem yarın gidesim var başka dr a. Napsam sizde durumlar nasi kağnınızdaki kazıntı devam ediyor mu? O kazıntı ağrı yok yani. Bisey olmuş olabilir mi

Merhaba kaç haftalıksınız?ben hiç hamile gibi değilim çok şükür çok belirtim yok.Sizde nasıl
Canımmm ben bittim mahvoldum burnumu kesesim var kokulara çok hassasım mide bulantisi kusma aşırı fazlaydı çok şükür son bir haftadır iyi. Gece bazen daral geliyor sıcak basıyor yerimde duramıyorum idrara çok çıkıyorum arada sancı kramp giriyor ya birde sürekli uyuyorum hiç kalkasın yok bu arada 9 hafta 5 günlüğüm sen nekadarlik hamilesin canım

Aman olmasın daha iyi evet canım duydum benim 9 hafta 5 gün suanlik hiç bi sıkıntı yok çok şükür

Aa siz maşallah baya ilerlemişsiniz ben daha 7+2yim şişkinlik ve mide yanması kazınması dışında birşey yok bende.Sanırım böyle devam edeceğim inşallah

Kızlar benim midem çok bulanıyor daha kusmadım ama o seviyeye geliyorum . Hiç yerimden kalkasım gelmiyor yatasımda gelmiyor çünkü başım ağrıyor. Yemek yeme isteğim yok suyuda zor içiyorum . Herşey midemi bulandırıyor ne yapayım ben ya

Kolaylıklar diliyorum cnm. Sade çubuk kraker, sarı leblebi, ayran, süt bunlar bana bir nebze iyi geliyordu.

Kız sen 40 haftayı nasıl tamamlayacaksın bu kadar düşünceler içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…