🎀2020 temmuz anneleri🎀

Valla saglik ocaginda aile hekimim yaptigi testlerin sonuclarini bizzat kendi veriyor devletede istersek veriyorlar

Evet doğru bide bu 2 li 3 lü test içün hastanenin takipli hastası olman lazımmış o yüzdende muayene için gitmek lazım galiba
Saglik ocagina hamileligini bildirmek zorundasin zaten aile hekimimiz 40 kere tembihledi bizi mesela gebelik durumunda mutlaka haber verin diye asilar takipler vs icin bizzat eben arayacak canim

Valla saglik ocaginda aile hekimim yaptigi testlerin sonuclarini bizzat kendi veriyor devletede istersek veriyorlar
Ben de aldim ama zor aldm vermek istememelerinin sebebi de hastanin sonuclarni baskalari alabliyor dedi. Gerci ben ona da takilmadim cok fazla tsh yuksek cikinca ilaci devamli kullancakmiyim duserse dedim cevap vermedi asistan i dedi 1 ay sonra gel test yapilcak bidaha dedi o sekilde ciktim.. aman saglikli olsunlarda bebisler onemli degil ya

Saglik ocagina hamileligini bildirmek zorundasin zaten aile hekimimiz 40 kere tembihledi bizi mesela gebelik durumunda mutlaka haber verin diye asilar takipler vs icin bizzat eben arayacak canim
Bide e nabızda gityiğimiz muayeneler gözüküyo ya orda saglık ocagına aynı gün gitmiş gözüküyrm acaba otomatik onlar mı bildiriyor

Ben ilk betahcg mi saglik ocaginda yaptrdim orda bir kackere yapildi belli bi degerden sonra kayit yapti biesey olursa mutlaka bizi bilgilendir dedi ebe.. kayit zorunlu imis asilarimiz flan olacak tetonoz flan

1ay kullancan teste yapacaklar sonuca gore devam edip etmeyecegini soyleyecekler muhtemelen canim aynen onemli olan onlarin sagligi
Bide e nabızda gityiğimiz muayeneler gözüküyo ya orda saglık ocagına aynı gün gitmiş gözüküyrm acaba otomatik onlar mı bildiriyor
Evet butun saglik bilgilerini tapilan testleri e nabiza atiyorlar

1ay kullancan teste yapacaklar sonuca gore devam edip etmeyecegini soyleyecekler muhtemelen canim aynen onemli olan onlarin sagligi

Evet butun saglik bilgilerini tapilan testleri e nabiza atiyorlar
Yanlış yazmışım gitmediğim halde gitti gözüküyrm ogün sadece devlette muayene oldum ama salık ocağınada gitmiş gözüküyrm

Şimdi baktım boş hiçbir tanıyok mesela eskilerde yazıyor
Yanlis girilmistir canim takilma fazla oraya daha sistemi tam oturtamadilar bence
Valla canım hiç bir belirti yok sadece geceleri sıcak basıyor o kadar :)
Valla suan normalde kosarak cok rahat geldigim kafeye yurume geldim ama maraton kosmus kadar yorgunum cabuk yorulmalarimda basladi sanslisin valla
Bebeğinin kalbini duyan var mı?
Nasipse pazartesi duyacagim

Canım benim korkarak geciyorrrr malesef
5+5haftalikken kahverengi lekelenmelerim dolayisiyla doktora gittim sıkıntı yok dedi, keseyi gordu yolladi. 6haftalikken biraz daha artinca tekrar gittim kanamam kahveden kirmiziya donuk oldugu icin her ihtimale karsi polrogestan yazdi agizdan veya fitil olarak alabilirsin. Fitil olarak emilimi daha kolay ve daha fazla dedigi icin kullandim. O gun azaltti baya lekelenmemi. Suan 6+2yim dun kanama hissine uyandim suan bildigin adet gorur gibi kanamam var ama buna agrı eşlik etmiyor. Agri eslik etmedigi taktir de normal kabul ediliyomus. Dusuk olsaymis zaten kanamadan sonra olurmus fln fln. Bgn doktora gitmek istedim ama doktorum bgn yokmus malesef. Simdilik takiliyorum randevum cuma günü, cumaya kadar agrim sizim olmaz insallah diye dualar ediyorum. Bu kanama hamilelerin yuzde 20sinde gozkuyormus sanirim o 20lik kisimdanim ben de. Kanama lekelenme olmadan su donemi atlatmayi cok isterdim ama kismetim degilmks belli ki. Bu ilk trimester donemi bnm icin tedirgin gececek o belli oldu. Dinlenmeye, gerekli olmadikca ayaga kalkip dolasmamaya dikkat ediyorum bakalim ne olacak? Sende durum nasil peki, lekelenme kanama var mı, kacinci haftandasin?

6 +3 deyim bende simdilik yogunluk halsizlik gogus acisi hafif kasik agrisi disinda birsey yok allahim yaridimcin olsun kuzum bol bol dinlen sorunsuz bir sekilde atlatirsin insallah bu donemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…