- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
- 33
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Valla saglik ocaginda aile hekimim yaptigi testlerin sonuclarini bizzat kendi veriyor devletede istersek veriyorlarKizlar birde tetkiklerinizi veriuorlarmi size burda devlet hastanesinde vermiyor sekreterlikler bende dedim bu benim yasal hakkim biz vermiyoruz dedi sinir oldum sonra gittim yazi islerine flan ordan dedim ben istyorum tahlil sonuclarimin ciktisini normal de vermiyoruzda verelim dedi devket hastanesi neden boyle anlayamadim soru soruuorum cevap vermiyolar dogru duzgun hepsi bole degoldir belki ama bilemedim beni. Sansima hep gicik geliuor tahlil disinda gitmeyi dusunmuyorum
Saglik ocagina hamileligini bildirmek zorundasin zaten aile hekimimiz 40 kere tembihledi bizi mesela gebelik durumunda mutlaka haber verin diye asilar takipler vs icin bizzat eben arayacak canimEvet doğru bide bu 2 li 3 lü test içün hastanenin takipli hastası olman lazımmış o yüzdende muayene için gitmek lazım galiba
Bak bilmiyodum cnm çok sagolSaglik ocagina hamileligini bildirmek zorundasin zaten aile hekimimiz 40 kere tembihledi bizi mesela gebelik durumunda mutlaka haber verin diye asilar takipler vs icin bizzat eben arayacak canim
Takibini yapacaklar senin daha sonrada bebeginin asi gunlerinde arayacaklar allahin izni ile kucagina aldigindaBak bilmiyodum cnm çok sagol
Ben de aldim ama zor aldm vermek istememelerinin sebebi de hastanin sonuclarni baskalari alabliyor dedi. Gerci ben ona da takilmadim cok fazla tsh yuksek cikinca ilaci devamli kullancakmiyim duserse dedim cevap vermedi asistan i dedi 1 ay sonra gel test yapilcak bidaha dedi o sekilde ciktim.. aman saglikli olsunlarda bebisler onemli degil yaValla saglik ocaginda aile hekimim yaptigi testlerin sonuclarini bizzat kendi veriyor devletede istersek veriyorlar
Bide e nabızda gityiğimiz muayeneler gözüküyo ya orda saglık ocagına aynı gün gitmiş gözüküyrm acaba otomatik onlar mı bildiriyorSaglik ocagina hamileligini bildirmek zorundasin zaten aile hekimimiz 40 kere tembihledi bizi mesela gebelik durumunda mutlaka haber verin diye asilar takipler vs icin bizzat eben arayacak canim
Tmm cnmBen ilk betahcg mi saglik ocaginda yaptrdim orda bir kackere yapildi belli bi degerden sonra kayit yapti biesey olursa mutlaka bizi bilgilendir dedi ebe.. kayit zorunlu imis asilarimiz flan olacak tetonoz flan
O muaneler benim sonra dan gozukuyor neden oluyor bilmiyorum sanirim giris yapinca e nabiza mi dusuyor bilemedim bende onu sorcaktim ebeyeBide e nabızda gityiğimiz muayeneler gözüküyo ya orda saglık ocagına aynı gün gitmiş gözüküyrm acaba otomatik onlar mı bildiriyor
ozele devam edin bence gebelikte devlet hastahaneleri sevmiyrm ben en iyisi ozel hastahaneYok cnm e nabiz da da gozukmuyordu iste yoksa cikti alir onlarin suratini cekmezdim o an gerekliydi o yuzden almak istemisdm
1ay kullancan teste yapacaklar sonuca gore devam edip etmeyecegini soyleyecekler muhtemelen canim aynen onemli olan onlarin sagligiBen de aldim ama zor aldm vermek istememelerinin sebebi de hastanin sonuclarni baskalari alabliyor dedi. Gerci ben ona da takilmadim cok fazla tsh yuksek cikinca ilaci devamli kullancakmiyim duserse dedim cevap vermedi asistan i dedi 1 ay sonra gel test yapilcak bidaha dedi o sekilde ciktim.. aman saglikli olsunlarda bebisler onemli degil ya
Evet butun saglik bilgilerini tapilan testleri e nabiza atiyorlarBide e nabızda gityiğimiz muayeneler gözüküyo ya orda saglık ocagına aynı gün gitmiş gözüküyrm acaba otomatik onlar mı bildiriyor
Yanlış yazmışım gitmediğim halde gitti gözüküyrm ogün sadece devlette muayene oldum ama salık ocağınada gitmiş gözüküyrm1ay kullancan teste yapacaklar sonuca gore devam edip etmeyecegini soyleyecekler muhtemelen canim aynen onemli olan onlarin sagligi
Evet butun saglik bilgilerini tapilan testleri e nabiza atiyorlar
Allah allah cok ilginc neden acaba oyleYanlış yazmışım gitmediğim halde gitti gözüküyrm ogün sadece devlette muayene oldum ama salık ocağınada gitmiş gözüküyrm
Şimdi baktım boş hiçbir tanıyok mesela eskilerde yazıyorAllah allah cok ilginc neden acaba oyle
Valla canım hiç bir belirti yok sadece geceleri sıcak basıyor o kadar :)Sade frappe A Arven fdn @bedaliza54 @Ummuabdullahzeynep @mavikelime @yasssemin
S Shezofren88 P Prenslerimin prensesiyim
Haydi kizlar sohbete hamilelikle araniz nasil neler yasiyorsunuz bu donemlerde
Yanlis girilmistir canim takilma fazla oraya daha sistemi tam oturtamadilar benceŞimdi baktım boş hiçbir tanıyok mesela eskilerde yazıyor
Valla suan normalde kosarak cok rahat geldigim kafeye yurume geldim ama maraton kosmus kadar yorgunum cabuk yorulmalarimda basladi sanslisin vallaValla canım hiç bir belirti yok sadece geceleri sıcak basıyor o kadar :)
Nasipse pazartesi duyacagimBebeğinin kalbini duyan var mı?
Sade frappe A Arven fdn @bedaliza54 @Ummuabdullahzeynep @mavikelime @yasssemin
S Shezofren88 P Prenslerimin prensesiyim
Haydi kizlar sohbete hamilelikle araniz nasil neler yasiyorsunuz bu donemlerde
6 +3 deyim bende simdilik yogunluk halsizlik gogus acisi hafif kasik agrisi disinda birsey yok allahim yaridimcin olsun kuzum bol bol dinlen sorunsuz bir sekilde atlatirsin insallah bu donemiCanım benim korkarak geciyorrrr malesef
5+5haftalikken kahverengi lekelenmelerim dolayisiyla doktora gittim sıkıntı yok dedi, keseyi gordu yolladi. 6haftalikken biraz daha artinca tekrar gittim kanamam kahveden kirmiziya donuk oldugu icin her ihtimale karsi polrogestan yazdi agizdan veya fitil olarak alabilirsin. Fitil olarak emilimi daha kolay ve daha fazla dedigi icin kullandim. O gun azaltti baya lekelenmemi. Suan 6+2yim dun kanama hissine uyandim suan bildigin adet gorur gibi kanamam var ama buna agrı eşlik etmiyor. Agri eslik etmedigi taktir de normal kabul ediliyomus. Dusuk olsaymis zaten kanamadan sonra olurmus fln fln. Bgn doktora gitmek istedim ama doktorum bgn yokmus malesef. Simdilik takiliyorum randevum cuma günü, cumaya kadar agrim sizim olmaz insallah diye dualar ediyorum. Bu kanama hamilelerin yuzde 20sinde gozkuyormus sanirim o 20lik kisimdanim ben de. Kanama lekelenme olmadan su donemi atlatmayi cok isterdim ama kismetim degilmks belli ki. Bu ilk trimester donemi bnm icin tedirgin gececek o belli oldu. Dinlenmeye, gerekli olmadikca ayaga kalkip dolasmamaya dikkat ediyorum bakalim ne olacak? Sende durum nasil peki, lekelenme kanama var mı, kacinci haftandasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?