- 25 Eylül 2019
- 1.570
- 13.651
- 158
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.021
Bunları tüketiyorum ama .Kolaylıklar diliyorum cnm. Sade çubuk kraker, sarı leblebi, ayran, süt bunlar bana bir nebze iyi geliyordu.
Maşallah darısı bizeBen 10.haftaya ulaştım çok şükür idrar yolu enfeksiyonum vardı atlattım yinede bol su içiyorum bugün izinliydim temizliğe kaptırmışım kendimi belim ağrıyor şuan dinleniyorum
Kız sen 40 haftayı nasıl tamamlayacaksın bu kadar düşünceler içinde
Ahh canım...40haftayi görürsem bu şekilde tamamlamaya razıyım.Öncekinde kaybim olunca vede aynı haftada gelişimi durunca.Kız sen 40 haftayı nasıl tamamlayacaksın bu kadar düşünceler içinde
Boşuna üzüyorsun kendini. Her defasında aynı şeyi yaşayacaksın diye bir şey yok ki. Hem ultrasonda bende de geri görünüyordu. 3 hafta sonra gittim şimdi de ileri görünüyor. Hiç merak etme, herşey yolunda gidecek.Ahh canım...40haftayi görürsem bu şekilde tamamlamaya razıyım.Öncekinde kaybim olunca vede aynı haftada gelişimi durunca.
Ee tabi birde beta HCG ye göre haftamdan bir hafta önde çıkıp ultrasonda nerdeyse 1hafta (5gün)geride olması işkillendirdi.Dün ağlamaktan bir hal oldum.Umarim bu günler geçer.
İnşallah güzel dileklerin için sagolBoşuna üzüyorsun kendini. Her defasında aynı şeyi yaşayacaksın diye bir şey yok ki. Hem ultrasonda bende de geri görünüyordu. 3 hafta sonra gittim şimdi de ileri görünüyor. Hiç merak etme, herşey yolunda gidecek.
Allah kolaylık versin ben aşırı kusuyorum ben serum takılıyorum sürekli ve ilaçta faydasını görmedim inş atlatırızBunları tüketiyorum ama .hiç faydası olmuyor
İnşallah . Artık kusmaya başladım rahatladım gibi sabahtan beri bulanıyordu .Allah kolaylık versin ben aşırı kusuyorum ben serum takılıyorum sürekli ve ilaçta faydasını görmedim inş atlatırız
Bunun yapılması şart mı? Bana ilk gebeliğimde yapılmıştı. Bunda yapılmadı.Arkadaşlar aranızda bu zamana kadar hiç test yapılmayan var mı?
rubella toxoplasma gibi
Arkadaşlar aranızda bu zamana kadar hiç test yapılmayan var mı?
rubella toxoplasma gibi
Geçmiş olsun progestan kullanıyor musunuz?Kizlar bugun hastaneye gittim nihayet. Bebegim 7 hafta 5 gunluk gorunuyor usg ye gore 16 temmuz tahmini dogum 1 hafta gerideymis. Kenarinda kanama belirtisi varmis benim hic kanamam olmadi oysa. Dusuk riski var en ufak kanamada haber ver dedi dr. Mutlu seyler duymaya ihtiyacim vardi
Geride gelmiş haliylemi 7+5canim vede kalp atışı yada kendini gördün mü?Kizlar bugun hastaneye gittim nihayet. Bebegim 7 hafta 5 gunluk gorunuyor usg ye gore 16 temmuz tahmini dogum 1 hafta gerideymis. Kenarinda kanama belirtisi varmis benim hic kanamam olmadi oysa. Dusuk riski var en ufak kanamada haber ver dedi dr. Mutlu seyler duymaya ihtiyacim vardi
Önemli diyorlar tam bilgi sahibi değilim hamile bir arkadaşım ilk hastaneye gittiğinde yaptırmış doktoru ben 3tür gidiyorum bir şey istemediBen ilk defa duydum . Hiç böyle bir test yaptırmadım . Gerekli birşey mi ?
Benim de kanama alanı vardı progestan kullandım günde iki kez alttan bir dahaki kontrolde geçmişti ama yine de progestan devam ettirdiKizlar bugun hastaneye gittim nihayet. Bebegim 7 hafta 5 gunluk gorunuyor usg ye gore 16 temmuz tahmini dogum 1 hafta gerideymis. Kenarinda kanama belirtisi varmis benim hic kanamam olmadi oysa. Dusuk riski var en ufak kanamada haber ver dedi dr. Mutlu seyler duymaya ihtiyacim vardi
tesekkur ederim. Dr. simdilik vermiyorum en ufak kanama olursa haber ver dedi sadeceGeçmiş olsun progestan kullanıyor musunuz?
evet normalde 8 hafta 4 gun olmaliydim. Kalp atisini dinletmedi ama fetus canli 7h 5 gunluk dedi. Hematom alani 12mm diye yaziyor kagitta. Yani Allah'a siginiyorum o bize verdi insallah saglikli bir sekilde kavustururGeride gelmiş haliylemi 7+5canim vede kalp atışı yada kendini gördün mü?
Benimde 5+6ydi ama 5+1cikti.
Kesede kanama alanı vardır canım bunu gözle goremeyebilirsin ama bu seni çok korkutmasın ..Çok okudum forumda kanama alanı olan kesesinde sağlıkla devam etti gebelikleri inşallah seninde öyle olur.
yok bana vermedi henuz en ufak lekede haber vermemi istedi 2 hafta sonra tekrar gidecegim.Benim de kanama alanı vardı progestan kullandım günde iki kez alttan bir dahaki kontrolde geçmişti ama yine de progestan devam ettirdi
Keşke kullansanız.tesekkur ederim. Dr. simdilik vermiyorum en ufak kanama olursa haber ver dedi sadece
evet normalde 8 hafta 4 gun olmaliydim. Kalp atisini dinletmedi ama fetus canli 7h 5 gunluk dedi. Hematom alani 12mm diye yaziyor kagitta. Yani Allah'a siginiyorum o bize verdi insallah saglikli bir sekilde kavusturur
yok bana vermedi henuz en ufak lekede haber vermemi istedi 2 hafta sonra tekrar gidecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?