🎀2020 temmuz anneleri🎀

Ben 10.haftaya ulaştım çok şükür idrar yolu enfeksiyonum vardı atlattım yinede bol su içiyorum bugün izinliydim temizliğe kaptırmışım kendimi belim ağrıyor şuan dinleniyorum

Ben 10.haftaya ulaştım çok şükür idrar yolu enfeksiyonum vardı atlattım yinede bol su içiyorum bugün izinliydim temizliğe kaptırmışım kendimi belim ağrıyor şuan dinleniyorum
Maşallah darısı bize bol su içtim ama düşmeyince doktor 2 tane toz verdi onu içeceğim inşallah ben de atlatırım

Kız sen 40 haftayı nasıl tamamlayacaksın bu kadar düşünceler içinde
Kız sen 40 haftayı nasıl tamamlayacaksın bu kadar düşünceler içinde
Ahh canım...40haftayi görürsem bu şekilde tamamlamaya razıyım.Öncekinde kaybim olunca vede aynı haftada gelişimi durunca.
Ee tabi birde beta HCG ye göre haftamdan bir hafta önde çıkıp ultrasonda nerdeyse 1hafta (5gün)geride olması işkillendirdi.Dün ağlamaktan bir hal oldum.Umarim bu günler geçer.

Boşuna üzüyorsun kendini. Her defasında aynı şeyi yaşayacaksın diye bir şey yok ki. Hem ultrasonda bende de geri görünüyordu. 3 hafta sonra gittim şimdi de ileri görünüyor. Hiç merak etme, herşey yolunda gidecek.

İnşallah güzel dileklerin için sagol

Kizlar bugun hastaneye gittim nihayet. Bebegim 7 hafta 5 gunluk gorunuyor usg ye gore 16 temmuz tahmini dogum 1 hafta gerideymis. Kenarinda kanama belirtisi varmis benim hic kanamam olmadi oysa. Dusuk riski var en ufak kanamada haber ver dedi dr. Mutlu seyler duymaya ihtiyacim vardi

Geçmiş olsun progestan kullanıyor musunuz?

Geride gelmiş haliylemi 7+5canim vede kalp atışı yada kendini gördün mü?
Benimde 5+6ydi ama 5+1cikti.
Kesede kanama alanı vardır canım bunu gözle goremeyebilirsin ama bu seni çok korkutmasın ..Çok okudum forumda kanama alanı olan kesesinde sağlıkla devam etti gebelikleri inşallah seninde öyle olur.

Mrb arkadaslar şimdi drdan geldim ama bana bebeğin 8+6 oldugunu söyledi ne aşılamaya ne adetime uyuyor sizce hangisine göre hesaplamalıyım kafam karıştı

Benim de kanama alanı vardı progestan kullandım günde iki kez alttan bir dahaki kontrolde geçmişti ama yine de progestan devam ettirdi

Geçmiş olsun progestan kullanıyor musunuz?
tesekkur ederim. Dr. simdilik vermiyorum en ufak kanama olursa haber ver dedi sadece
evet normalde 8 hafta 4 gun olmaliydim. Kalp atisini dinletmedi ama fetus canli 7h 5 gunluk dedi. Hematom alani 12mm diye yaziyor kagitta. Yani Allah'a siginiyorum o bize verdi insallah saglikli bir sekilde kavusturur
Benim de kanama alanı vardı progestan kullandım günde iki kez alttan bir dahaki kontrolde geçmişti ama yine de progestan devam ettirdi
yok bana vermedi henuz en ufak lekede haber vermemi istedi 2 hafta sonra tekrar gidecegim.

Keşke kullansanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…