🎀2020 temmuz anneleri🎀

Canım bende 6.haftasında gittiğimde kanama alanı var dedi ama kanamam olmamıştı düşük riski vardı iş için rapor verdi sürekli uzanıp dinlendim ve progestan fitil kullandım çok şükür bu hafta gittiğimde geçmişti. Doktoruna danışıp progestana başlasan

Arkadaşlar aranızda bu zamana kadar hiç test yapılmayan var mı?
rubella toxoplasma gibi
Yaptırmadım ama yaptırmak sorun değil bu bakterilerin hamile kadınlara zararı var vücutta bulunmaması gereken bakteriler, toxoplasma kedinin tuvalet kumlarından veya topraklı sebzelerden geçebiliyor. Bakılmasında sorun yok :)

Bu gidişimde diyeceğim geçmişte bağışıklık geçirip geçirmediğimden emin değilim buna bakıyorlar sanırım sen de baktır içinde şüphe oluşmuyor mu ya

Tsh sağlık ocagında yüksek çıktı dahiliyeye gittim düşük çıktı sonra da izlemeye alalım dedi yani kadın doğumcu böyle bir girişimde bulunmadı hiç bu gidişimde ben ağzıma geleni saycam bida da gitmicem galiba

Arkadaşlar karnım çok ağrıyor adet sancısı gibi. Her seferinde lavaboya koşuyorum kanama oldu mu diye çünkü en baştan olmuştu kesildi. Bu ağrılar normal mi
Normalmiş canım bende dün doktordaydım aynı şey bendede var çok şiddetli olmadıkça normalmiş uzan bol bol dinlen birde çok su iç günde iki tane havuç ve iki tane muz ye en önemlisi progestan kullanıyosan hiç ihmal etme geçer Allahın izniyle.

Progeston testi yapışdıldımı kızlar sizlere benim düşük çıkmıştı doktor progeston başlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…