- 7 Ocak 2018
- 721
- 754
- 103
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.041
Canım bende 6.haftasında gittiğimde kanama alanı var dedi ama kanamam olmamıştı düşük riski vardı iş için rapor verdi sürekli uzanıp dinlendim ve progestan fitil kullandım çok şükür bu hafta gittiğimde geçmişti. Doktoruna danışıp progestana başlasanKizlar bugun hastaneye gittim nihayet. Bebegim 7 hafta 5 gunluk gorunuyor usg ye gore 16 temmuz tahmini dogum 1 hafta gerideymis. Kenarinda kanama belirtisi varmis benim hic kanamam olmadi oysa. Dusuk riski var en ufak kanamada haber ver dedi dr. Mutlu seyler duymaya ihtiyacim vardi
Yaptırmadım ama yaptırmak sorun değil bu bakterilerin hamile kadınlara zararı var vücutta bulunmaması gereken bakteriler, toxoplasma kedinin tuvalet kumlarından veya topraklı sebzelerden geçebiliyor. Bakılmasında sorun yok :)Arkadaşlar aranızda bu zamana kadar hiç test yapılmayan var mı?
rubella toxoplasma gibi
Sadece bu testler değil doktorunuz tshlara açlık şekerine tam kan sayımına baktırması gerekiyor.Arkadaşlar aranızda bu zamana kadar hiç test yapılmayan var mı?
rubella toxoplasma gibi
Bu gidişimde diyeceğim geçmişte bağışıklık geçirip geçirmediğimden emin değilim buna bakıyorlar sanırım sen de baktırYaptırmadım ama yaptırmak sorun değil bu bakterilerin hamile kadınlara zararı var vücutta bulunmaması gereken bakteriler, toxoplasma kedinin tuvalet kumlarından veya topraklı sebzelerden geçebiliyor. Bakılmasında sorun yok :)
Yok oluşmadı hiç ama tedbir için baktırabilirimBu gidişimde diyeceğim geçmişte bağışıklık geçirip geçirmediğimden emin değilim buna bakıyorlar sanırım sen de baktıriçinde şüphe oluşmuyor mu ya
Ne güzel galiba bi evhamlı benimYok oluşmadı hiç ama tedbir için baktırabilirim
Hoşgeldin canimMerhaba herkese
Normalmiş canım bende dün doktordaydım aynı şey bendede var çok şiddetli olmadıkça normalmiş uzan bol bol dinlen birde çok su iç günde iki tane havuç ve iki tane muz ye en önemlisi progestan kullanıyosan hiç ihmal etme geçer Allahın izniyle.Arkadaşlar karnım çok ağrıyor adet sancısı gibi. Her seferinde lavaboya koşuyorum kanama oldu mu diye çünkü en baştan olmuştu kesildi. Bu ağrılar normal mi
tesekkur ederim. Dr. simdilik vermiyorum en ufak kanama olursa haber ver dedi sadece
evet normalde 8 hafta 4 gun olmaliydim. Kalp atisini dinletmedi ama fetus canli 7h 5 gunluk dedi. Hematom alani 12mm diye yaziyor kagitta. Yani Allah'a siginiyorum o bize verdi insallah saglikli bir sekilde kavusturur
yok bana vermedi henuz en ufak lekede haber vermemi istedi 2 hafta sonra tekrar gidecegim.
Benim hamileliğimi öğrendiğim ilk gün doktorum başlattı günde 3 kere fitil olarak.Progeston testi yapışdıldımı kızlar sizlere benim düşük çıkmıştı doktor progeston başlattı
Benimde düşük çıktı 9 hemen başla dediBenim hamileliğimi öğrendiğim ilk gün doktorum başlattı günde 3 kere fitil olarak.
Benimki ölçülmeden verildi riskli gebelik olduğu için doktorum riske atmıyor yapılması gereken ne varsa önden yapıyor sağ olsun.Tedbir bizden takdir allahtan.Benimde düşük çıktı 9 hemen başla dedi
Hosbuldum cok sagolHoşgeldin canim
Selammm cnm sen nasılsınHamisler nasilsiniz bakimmm
Endişeli ve heyecanlı bekleyiş devam ediyorHamisler nasilsiniz bakimmm
Sukur canimcim buyuyoruz iste:))Selammm cnm sen nasılsın
Ayin 18inde kontrolum var bende baya heycanliyim bakalim nasil merak ediyorumEndişeli ve heyecanlı bekleyiş devam ediyorsiz de durumlar nedir?
Ben pek iyi degilim grip oldum bas agrisi bulanti vs bayagi zorlaniyorum. Pazartesi tekrar hastane randevum var farkli dr gidecegim bakalim o ne diycek? Sizler de durumlar nasil? :)Hamisler nasilsiniz bakimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?