- 10 Ağustos 2019
- 630
- 392
- 23
- 44
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.061
Geçmiş olsun cnm valla korkudan kapıdan dışarı çıkmıyorum zaten devamlı baş ağrım var bide grip Allah korusun hepimiziBen pek iyi degilim grip oldum bas agrisi bulanti vs bayagi zorlaniyorum. Pazartesi tekrar hastane randevum var farkli dr gidecegim bakalim o ne diycek? Sizler de durumlar nasil? :)
amin amin. Bende davetlere gidemiyorum kendim de davet veremem diye su kritik evreler bi gecsin hayirlisiyla ilk cocugumdaki gibi olmak istiyorum :) onda son gunume kadar dag deniz hep gezdim insallah bunda da oyle olurum diye umit ediyorum ama 2. De bitiyomus insan ya kendimi taniyamiyorum. Hic bisey yapmak istemez mi insanGeçmiş olsun cnm valla korkudan kapıdan dışarı çıkmıyorum zaten devamlı baş ağrım var bide grip Allah korusun hepimizi
16. Haftalarda kesin oluyor cinsiyetler onceki haftalar degisebiliyor soyleseler bile. En erken 12. Haftada ogreneni duydum ama iste o evrelerde kiz ve erkeginki cok benziyormus vs vs o yuzden 16 olsun garanti olsunAcaba cinsiyetler ne zaman belli olur
Bende dunden beri burun kanamasi sorunu var onunla ugrasiyorum cok asiri degil kanama ama burnum cok kuruyor ve aciyor artik aciyla uyaniyorum resmenBen pek iyi degilim grip oldum bas agrisi bulanti vs bayagi zorlaniyorum. Pazartesi tekrar hastane randevum var farkli dr gidecegim bakalim o ne diycek? Sizler de durumlar nasil? :)
Bende tıkanıklık baştan beri var visk aldım iyi geldiBende dunden beri burun kanamasi sorunu var onunla ugrasiyorum cok asiri degil kanama ama burnum cok kuruyor ve aciyor artik aciyla uyaniyorum resmen
Belki cinsiyetide ogrenirsin canimSukur canimcim buyuyoruz iste:))
Ayin 18inde kontrolum var bende baya heycanliyim bakalim nasil merak ediyorum
Nezle oldum sanirim acayip halsizim basim catliyor burnum akiyo kuruyo kuruyo dedim nezle oldum iyimi allah yardimcimiz olsun kuzularBende tıkanıklık baştan beri var visk aldım iyi geldi
Cok erken bence ama 2li tarama yapilacak bazen onda anlasilabiliyormus nasip ogrenirsem yazarim zaten buraya canim benimBelki cinsiyetide ogrenirsin canim
Artik dogal gaz acik peteklerde evde kuruluk yapiyo ben ozellikle gece yatarken cok hissediyorum bunu kurutuyo nefes alirken bogazini bile. Su koymak lazim nem olsun diye evde.Bende dunden beri burun kanamasi sorunu var onunla ugrasiyorum cok asiri degil kanama ama burnum cok kuruyor ve aciyor artik aciyla uyaniyorum resmen
Aklimda alacagim suluk peteklere valla bendeArtik dogal gaz acik peteklerde evde kuruluk yapiyo ben ozellikle gece yatarken cok hissediyorum bunu kurutuyo nefes alirken bogazini bile. Su koymak lazim nem olsun diye evde.
Merhabalar. Ben de ilk kez geneyim ve 6 hafta 6 günlük :) Beni de gruba ekler misinizMerhabaaa baktim baktim 2020nin temmuz anneleri konusu bulamadim ben acayim bare dedim 2020 temmuz ayinda dogum yapacak guzel anneler haydi toplasalimmmm❤❤
Goktemaviyuz1 tahmini d. Tarihi: 1 temmuz
@Sade frappetahmini d. Tarihi 2 temmuz
@Arven fdntahmini d. Tarihi temmuz
@bedaliza54tahmini d. Tarihi 2 temmuz
@Ummuabdullahzeyneptahmini d. Tarihi temmuz
@Shezofren88tahmini d. Tarihi temmuz
@umudumbebegimtahmini d. Tarihi temmuz
@mavikelimetahmini d. Tarihi temmuz
@yasssemintahmini d. Tarihi temmuz
Denizferdi34 tahmini d. Tarihi temmuz
@MUHTEMEL06tahmini d. Tarihi temmuz
@Usaklibirkiztahmini d. Tarihi temmuz
@busra1tantahmini d. Tarihi 11 temmuz
Minipanda tahmini d. Tarihi 11 temmuz
@Ozgeduruegetahmini d. Tarihi temmuz
@Peripellastahmini d. Tarihi temmuz
O Oslemgvntahmini d. Tarihi temmuz
D Drestineetahmini d. Tarihi temmuz
@Pnrdgd86tahmini d. Tarihi temmuz
@Coolpeopletahmini d. Tarihi temmuz
@Semo Cantahmini d. Tarihi temmuz
A Altin92tahmini d. Tarihi temmuz
@Dm1208tahmini d. Tarihi temmuz
@Bournemounttahmini d. Tarihi temmuz
@bi prenses annesitahmini d. Tarihi temmuz
@Yesm Cebtahmini d. Tarihi temmuz
@Degisken0tahmini d. Tarihi 20 temmuz
@Nazoguzbasarantahmini d. Tarihi temmuz
Hosgeldin canim hayirli ugurlu saglikli gelsin bebisinMerhabalar. Ben de ilk kez geneyim ve 6 hafta 6 günlük :) Beni de gruba ekler misiniz
Yogurt dene canim yogurt iyi gelir derler ama bilemiyorumKızlar miğde agrısına ne iyi gelir çok ffenayım saguk süt içim geçirmedi
Geciyor sonra tekrar hata bende cnm çay içmiycemYogurt dene canim yogurt iyi gelir derler ama bilemiyorum
Benim nezle gribe ceviriyor fenalardayim bende dikkat et kuzu benimde salca midemi rahatsiz ediyor agir yemeklerden kacinGeciyor sonra tekrar hata bende cnm çay içmiycem
Hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin bebisin guzel haberlerink bekliyoruz canimBizde 8+1 olduk bugun yarin doktor kontrolümüz var bakalim
Mide bulantisini cok hafif atlattim ben 1 haftadirda hic bulanmiyor canim tez zamanda gecer senin bulantilarinda insallahHiç kimse kusmuyor mu ? midesi bulanmıyor mu?yemek yiyemiyorum
İlk cocugumda hergun istisnasiz kusardim ama bunda yontem buldum kendimce yemek yedikten sonra surekli bulaniyorum o yuzden direk yatisa geciyorum bulanti gecene kadar. Yoksa cikiyo. Birde ac kalma habire bisey tikistir :) ben cozumu elma kurusunda buldum :))Hiç kimse kusmuyor mu ? midesi bulanmıyor mu?yemek yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?