🎀2020 temmuz anneleri🎀

Ben de limon yiyiyorum ama o da bir yere kadar . Agzimda tat kalmiyor resmen . Herkesin farklı buluşları var

Hiç kimse kusmuyor mu ? midesi bulanmıyor mu? yemek yiyemiyorum

Geçmiş olsun, benim de çok midem bulanıyordu ama hiç kusmadım, doktor bana Prilam DR isimli hap verdi, akşam uyumadan önce geceleri iki tane içiyorum bir haftadır, mide bulantım geçti. Hala da içmeye devam ediyorum. Sen de bir doktoruna danış istersen.

Merhaba.Agustos basi ya da temmuz sonu benim dogum tarihim de.Grubu takip ederken farkettim.Bana da erken menopoz teshisi konmustu.36 yasindayim,9 yasinda bir oglum var.Fsh 60 idi.3 ay icinde bitki kurleriyle 6'ya dustu ve ilk ayda hamile kaldim.Hayit suyu ve ari sutu,bal,polen,ginseng karisimi kullandim.Adetlerim hemen duzeldi.Dogumdan sonra belki isinize yarayabilir.Saglikla kavusun insallah

Teşekkür ederim tavsiye için. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Doktorum bana ilaç verdi ama tavsiye etmiyorum dedi . Bide etkisi olmuyor diyenler oldu bende almadım . Alsammı acaba

Selam hanımlar nasılsınız?Benım gibi tshı yuksek çıkan ilaç kullanan varmı sıkıntılardayım gunlerım gecıyor ama nasılacaba deger dustumu bebegımın beynı hasar gördümü

Selam hanımlar nasılsınız?Benım gibi tshı yuksek çıkan ilaç kullanan varmı sıkıntılardayım gunlerım gecıyor ama nasılacaba deger dustumu bebegımın beynı hasar gördümü

Merak edip stres yapma canım ilaçla düşüyor bende kullanıyorum her ay duzenli testini yaptrcan ihmal etme birde duzenli kullan ilaçını

Canım zaten troit hastasıyım ilaç kullanıyordum gebelikte bi anda çıkıyor 5.88 olmuştu ama ilaçı yukseltiyor doktor düşer yani
Hmm benımkı 33 33 den süşene kadar ya bebege bişey olursa dıe korkuyorum keşke biraz daha erken fark edılseydı ya

Hmm benımkı 33 33 den süşene kadar ya bebege bişey olursa dıe korkuyorum keşke biraz daha erken fark edılseydı ya
Canım gebe kalınca bi anda yükseliyor işte ama ilaçla düşer canım bebek anneden alıyor bu hormonu ayrıca endokrinede git canım bama takviye iyot vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…