- 25 Eylül 2019
- 1.570
- 13.651
- 158
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.081
Ben de limon yiyiyorum ama o da bir yere kadar . Agzimda tat kalmiyor resmen . Herkesin farklı buluşları varİlk cocugumda hergun istisnasiz kusardim ama bunda yontem buldum kendimce yemek yedikten sonra surekli bulaniyorum o yuzden direk yatisa geciyorum bulanti gecene kadar. Yoksa cikiyo. Birde ac kalma habire bisey tikistir :) ben cozumu elma kurusunda buldum :))
Limonda ben efsaneyimdir sanirim tuzlayip tuzlayip yiyorum doktorum resmen mokunu cikartma dediBen de limon yiyiyorum ama o da bir yere kadar . Agzimda tat kalmiyor resmen . Herkesin farklı buluşları var
Hiç kimse kusmuyor mu ? midesi bulanmıyor mu?yemek yiyemiyorum
Merhaba.Agustos basi ya da temmuz sonu benim dogum tarihim de.Grubu takip ederken farkettim.Bana da erken menopoz teshisi konmustu.36 yasindayim,9 yasinda bir oglum var.Fsh 60 idi.3 ay icinde bitki kurleriyle 6'ya dustu ve ilk ayda hamile kaldim.Hayit suyu ve ari sutu,bal,polen,ginseng karisimi kullandim.Adetlerim hemen duzeldi.Dogumdan sonra belki isinize yarayabilir.Saglikla kavusun insallahTeşekkür ederim. Maddiyatı geçtim manevi olarak çok zor zamanları bende yaşadım. Allahım çok şükür bizede nasip etti. Son doğumumun üzerinden 3 yıl geçti ben sadece 5 kez adet oldum. Erken menepoz, yumurta rezervin bitmiş denildi. Hemde farklı farklı doktorlar. Aylardır adet olmayıp şimdi hamile olmak şok etti bizi. Nasip. Sağlıkla gelsinler inşallah.
Teşekkür ederim tavsiye için. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Merhaba.Agustos basi ya da temmuz sonu benim dogum tarihim de.Grubu takip ederken farkettim.Bana da erken menopoz teshisi konmustu.36 yasindayim,9 yasinda bir oglum var.Fsh 60 idi.3 ay icinde bitki kurleriyle 6'ya dustu ve ilk ayda hamile kaldim.Hayit suyu ve ari sutu,bal,polen,ginseng karisimi kullandim.Adetlerim hemen duzeldi.Dogumdan sonra belki isinize yarayabilir.Saglikla kavusun insallah
Doktorum bana ilaç verdi ama tavsiye etmiyorum dedi . Bide etkisi olmuyor diyenler oldu bende almadım . Alsammı acabaGeçmiş olsun, benim de çok midem bulanıyordu ama hiç kusmadım, doktor bana Prilam DR isimli hap verdi, akşam uyumadan önce geceleri iki tane içiyorum bir haftadır, mide bulantım geçti. Hala da içmeye devam ediyorum. Sen de bir doktoruna danış istersen.
Benımde bulantım yok bundan sonra başlar die dsnuorum ama bakalımKızlar nasılsınızz nasıl gidiyor hamilelikben benim neden midem bulanmıyor diye düşünüyorummmm
Kızlar benımde yok bulantım.sevınsem mı endışelensem mı bılemedım.Benımde bulantım yok bundan sonra başlar die dsnuorum ama bakalım
Selam hanımlar nasılsınız?Benım gibi tshı yuksek çıkan ilaç kullanan varmı sıkıntılardayım gunlerım gecıyor ama nasılacaba deger dustumu bebegımın beynı hasar gördümü
Senın kaçtı degwrın .önveden konusmusmuyduk senle bu kpnuyuMerak edip stres yapma canım ilaçla düşüyor bende kullanıyorum her ay duzenli testini yaptrcan ihmal etme birde duzenli kullan ilaçını
Bende bilemıorum valla kızımda 8 haftalıkken başlamış bunda 9 olacam daha başlamadıKızlar benımde yok bulantım.sevınsem mı endışelensem mı bılemedım.
Canım zaten troit hastasıyım ilaç kullanıyordum gebelikte bi anda çıkıyor 5.88 olmuştu ama ilaçı yukseltiyor doktor düşer yaniSenın kaçtı degwrın .önveden konusmusmuyduk senle bu kpnuyu
Hmm benımkı 33Canım zaten troit hastasıyım ilaç kullanıyordum gebelikte bi anda çıkıyor 5.88 olmuştu ama ilaçı yukseltiyor doktor düşer yani
Canım gebe kalınca bi anda yükseliyor işte ama ilaçla düşer canım bebek anneden alıyor bu hormonu ayrıca endokrinede git canım bama takviye iyot vermiştiHmm benımkı 3333 den süşene kadar ya bebege bişey olursa dıe korkuyorum keşke biraz daha erken fark edılseydı ya
Burda o bolum varmıydi bılmıom ama bakıyım biCanım gebe kalınca bi anda yükseliyor işte ama ilaçla düşer canım bebek anneden alıyor bu hormonu ayrıca endokrinede git canım bama takviye iyot vermişti
Benımde bulantım yok bundan sonra başlar die dsnuorum ama bakalım
Ben de sizin gibiyim yarın 8.haftaya giriyorum hiç bulantım yok tabi olmaması hamileliği daha rahat geçiriyor ama olması gerekiyor mu onu düşünüyorumKızlar benımde yok bulantım.sevınsem mı endışelensem mı bılemedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?