- 7 Ocak 2018
- 721
- 754
- 103
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.101
Hayırlı geceler canım iyi sen nasılsınHayırlı geceler kızlar Bayadir gelemiyorum nasılsınz
Tavsiye edilmiyor bulantı ilaçları cnm. Almamak daha iyi.Doktorum bana ilaç verdi ama tavsiye etmiyorum dedi . Bide etkisi olmuyor diyenler oldu bende almadım . Alsammı acaba
bende iyiyim canım Şükür bu aralar bulantılar zorluyo salçalı baharatlı yemeklerden dokunuyor sende durumlar neHayırlı geceler canım iyi sen nasılsın
Canım ben gebeligimi öğrendiğim hafta yaptırmıştım tahlil kadın dogumcu bı daha isterse ne zmn ister bilmiyorum henüzKızlar kan testlerinizi kaçıncı hafta yaptırdınız ? Doktor benden geçen hafta tsh t3 t4 açlık kan şekeri gibi testler istedi, ama 12.hafta sonuçlarla tekrar gel dedi. Testleri gitmeye yakın mı yaptırıyoruz? yarın 8.haftaya giriyorum yoksa yarın sabah yaptırsam mı?
Bende bulantılar pek yok koku hassasiyeti dışında :) o zaman ben testleri yaptırayım bi sorun varsa bile erkenden belli olsunbende iyiyim canım Şükür bu aralar bulantılar zorluyo salçalı baharatlı yemeklerden dokunuyor sende durumlar ne
Canım ben gebeligimi öğrendiğim hafta yaptırmıştım tahlil kadın dogumcu bı daha isterse ne zmn ister bilmiyorum henüz
Ya ne güzel bulantı zor gerçi Koku hassasiyeti yediklerine engel oluyor mu bilmiyorumBende bulantılar pek yok koku hassasiyeti dışında :) o zaman ben testleri yaptırayım bi sorun varsa bile erkenden belli olsun
Bende cok kotuyum surekli kusmuyorum ama hep bir keyifsizlik hep bir bulsnti hep midem agzimda.acliktan oluyorum.yiyecek birsey bulamiyorum karar veremiyorum yiyemiyorum.sabah hicbirsey yok iglen basliyor yatana kadar suanda bile.midem corba gibiHiç kimse kusmuyor mu ? midesi bulanmıyor mu?yemek yiyemiyorum
Aynı bende yaa . Ben böyle olduğunu bilmiyordum insan yaşayınca anlıyormuş öğreniyormuşBende cok kotuyum surekli kusmuyorum ama hep bir keyifsizlik hep bir bulsnti hep midem agzimda.acliktan oluyorum.yiyecek birsey bulamiyorum karar veremiyorum yiyemiyorum.sabah hicbirsey yok iglen basliyor yatana kadar suanda bile.midem corba gibi
Bende aynıyım. Keyifsizlik, halsizlik ve hiçbir şey yemek isteyememe durumu.Bende cok kotuyum surekli kusmuyorum ama hep bir keyifsizlik hep bir bulsnti hep midem agzimda.acliktan oluyorum.yiyecek birsey bulamiyorum karar veremiyorum yiyemiyorum.sabah hicbirsey yok iglen basliyor yatana kadar suanda bile.midem corba gibi
Ben 8 senedir ilac kullaniyorum 2.gebeligimdede her ay tahlil yatirip endokrin doktorum dozunu ayarladi.hicbir eksigi kusuru yok hatta dogumuna 3.5 hafta vardi cok kilolu diye dogumum normal olmaz diye suni sanci verip dogurtmustu 3980 gr dogmustu.ve zehir gibi akilli.ilacini dozunu aysrladiktan sonra korkma hicbirsey olmaz ama her ay kontrollerini olSelam hanımlar nasılsınız?Benım gibi tshı yuksek çıkan ilaç kullanan varmı sıkıntılardayım gunlerım gecıyor ama nasılacaba deger dustumu bebegımın beynı hasar gördümü
ben kusmuyorum ama açken de yedikten sonra da aşırı rahatsız ediyor salçalı baharatlı yemeklerden yiyemiyorum hiç zaten insAllah geçer bı an önceHiç kimse kusmuyor mu ? midesi bulanmıyor mu?yemek yiyemiyorum
Benim 2 tane cocugum var onlarda hic yasamadim ne mide bulantisi.je birsey anlamadim bile.sonra 2 kaybim var onlarda boyleydim ama aynii.suanda 2 sag 2 olu sayarsak bu 5.gebelik sayiliyor.buda fena iste sanirim yas gittikce hormonlar degisiyor ondan bende degisiklik oldu.Aynı bende yaa . Ben böyle olduğunu bilmiyordum insan yaşayınca anlıyormuş öğreniyormuş
Allah yardimcimiz olsun biri 10 biri 7 yasinda 2 cocukta var ve daha bilmiyorlar hep hasta gibiyim cocuklarda k9rkuyir annem hasta mi diyeBe
Bende aynıyım. Keyifsizlik, halsizlik ve hiçbir şey yemek isteyememe durumu.
Yağlı şeyler hariç hiçbir yemekle sorunum yokYa ne güzel bulantı zor gerçi Koku hassasiyeti yediklerine engel oluyor mu bilmiyorumaynen canım insAllah herşey normal çıkar
Aman MaşAllah diyelim cnm benimde bı kaç haftaya geçer umarım yediğim hiç biseyden zevk almıyorum resmen yemesem pişman yesem bin pişmanYağlı şeyler hariç hiçbir yemekle sorunum yokbi de yemekhanede calisiyorum düşün sürekli koku
Bana sorarsan bekleme yaptır canım bi rahatszlık cıkarsa ilaca başlarsın bian önceKızlar kan testlerinizi kaçıncı hafta yaptırdınız ? Doktor benden geçen hafta tsh t3 t4 açlık kan şekeri gibi testler istedi, ama 12.hafta sonuçlarla tekrar gel dedi. Testleri gitmeye yakın mı yaptırıyoruz? yarın 8.haftaya giriyorum yoksa yarın sabah yaptırsam mı?
6.haftada yaptirdim hepsini.Kızlar kan testlerinizi kaçıncı hafta yaptırdınız ? Doktor benden geçen hafta tsh t3 t4 açlık kan şekeri gibi testler istedi, ama 12.hafta sonuçlarla tekrar gel dedi. Testleri gitmeye yakın mı yaptırıyoruz? yarın 8.haftaya giriyorum yoksa yarın sabah yaptırsam mı?
Maşşallah canım ama sen hamıleliğinin başından beri ilaç kullanıosundr yani çocuk çok etkılenmemiştir.ben 8. Haftamda ve 33 degerle öğrendim o haftaya kadar bebek baya etkılenmıstır dıe dusunuyorum bide daha ilaç düşürene kadarda etkilenir oy oyBen 8 senedir ilac kullaniyorum 2.gebeligimdede her ay tahlil yatirip endokrin doktorum dozunu ayarladi.hicbir eksigi kusuru yok hatta dogumuna 3.5 hafta vardi cok kilolu diye dogumum normal olmaz diye suni sanci verip dogurtmustu 3980 gr dogmustu.ve zehir gibi akilli.ilacini dozunu aysrladiktan sonra korkma hicbirsey olmaz ama her ay kontrollerini ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?