🎀2020 temmuz anneleri🎀

Kızlar kan testlerinizi kaçıncı hafta yaptırdınız ? Doktor benden geçen hafta tsh t3 t4 açlık kan şekeri gibi testler istedi, ama 12.hafta sonuçlarla tekrar gel dedi. Testleri gitmeye yakın mı yaptırıyoruz? yarın 8.haftaya giriyorum yoksa yarın sabah yaptırsam mı?

Hayırlı geceler canım iyi sen nasılsın
bende iyiyim canım Şükür bu aralar bulantılar zorluyo salçalı baharatlı yemeklerden dokunuyor sende durumlar ne
Canım ben gebeligimi öğrendiğim hafta yaptırmıştım tahlil kadın dogumcu bı daha isterse ne zmn ister bilmiyorum henüz

Bende bulantılar pek yok koku hassasiyeti dışında :) o zaman ben testleri yaptırayım bi sorun varsa bile erkenden belli olsun

Hiç kimse kusmuyor mu ? midesi bulanmıyor mu? yemek yiyemiyorum
Bende cok kotuyum surekli kusmuyorum ama hep bir keyifsizlik hep bir bulsnti hep midem agzimda.acliktan oluyorum.yiyecek birsey bulamiyorum karar veremiyorum yiyemiyorum.sabah hicbirsey yok iglen basliyor yatana kadar suanda bile.midem corba gibi

Bende cok kotuyum surekli kusmuyorum ama hep bir keyifsizlik hep bir bulsnti hep midem agzimda.acliktan oluyorum.yiyecek birsey bulamiyorum karar veremiyorum yiyemiyorum.sabah hicbirsey yok iglen basliyor yatana kadar suanda bile.midem corba gibi
Aynı bende yaa . Ben böyle olduğunu bilmiyordum insan yaşayınca anlıyormuş öğreniyormuş

Be
Bende aynıyım. Keyifsizlik, halsizlik ve hiçbir şey yemek isteyememe durumu.

Selam hanımlar nasılsınız?Benım gibi tshı yuksek çıkan ilaç kullanan varmı sıkıntılardayım gunlerım gecıyor ama nasılacaba deger dustumu bebegımın beynı hasar gördümü
Ben 8 senedir ilac kullaniyorum 2.gebeligimdede her ay tahlil yatirip endokrin doktorum dozunu ayarladi.hicbir eksigi kusuru yok hatta dogumuna 3.5 hafta vardi cok kilolu diye dogumum normal olmaz diye suni sanci verip dogurtmustu 3980 gr dogmustu.ve zehir gibi akilli.ilacini dozunu aysrladiktan sonra korkma hicbirsey olmaz ama her ay kontrollerini ol

Aynı bende yaa . Ben böyle olduğunu bilmiyordum insan yaşayınca anlıyormuş öğreniyormuş
Benim 2 tane cocugum var onlarda hic yasamadim ne mide bulantisi.je birsey anlamadim bile.sonra 2 kaybim var onlarda boyleydim ama aynii.suanda 2 sag 2 olu sayarsak bu 5.gebelik sayiliyor.buda fena iste sanirim yas gittikce hormonlar degisiyor ondan bende degisiklik oldu.

Yağlı şeyler hariç hiçbir yemekle sorunum yok bi de yemekhanede calisiyorum düşün sürekli koku
Aman MaşAllah diyelim cnm benimde bı kaç haftaya geçer umarım yediğim hiç biseyden zevk almıyorum resmen yemesem pişman yesem bin pişman kız kolay gelsin vala hergun o kokular zor iş

Bana sorarsan bekleme yaptır canım bi rahatszlık cıkarsa ilaca başlarsın bian önce

6.haftada yaptirdim hepsini.

Maşşallah canım ama sen hamıleliğinin başından beri ilaç kullanıosundr yani çocuk çok etkılenmemiştir.ben 8. Haftamda ve 33 degerle öğrendim o haftaya kadar bebek baya etkılenmıstır dıe dusunuyorum bide daha ilaç düşürene kadarda etkilenir oy oy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…