- 7 Ocak 2018
- 721
- 754
- 103
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.121
Bana sorarsan bekleme yaptır canım bi rahatszlık cıkarsa ilaca başlarsın bian önce
Bu sabah yaptırdım kızlar. Yarın sonuç alacağım sağolun :)6.haftada yaptirdim hepsini.
İnşallah geçer canımAman MaşAllah diyelim cnm benimde bı kaç haftaya geçer umarım yediğim hiç biseyden zevk almıyorum resmen yemesem pişman yesem bin pişmankız kolay gelsin vala hergun o kokular zor iş
Amin cnm, benim kızım da tedirgin o da 3 yaşında.Allah yardimcimiz olsun biri 10 biri 7 yasinda 2 cocukta var ve daha bilmiyorlar hep hasta gibiyim cocuklarda k9rkuyir annem hasta mi diye
İnsAllah canım vala bencede MaşAllah ben mutfağa girmeye üşeniyorumİnşallah geçer canımvallahi ben de bilmiyorum anneannem diyor ben evde yemek yapamazdim sen yemegin icindesin her gün
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım e nabız uygulaman varsa ordanda bakabılırsın bugun açıklanır herlde snclarBu sabah yaptırdım kızlar. Yarın sonuç alacağım sağolun :)
En basta etkilenebilecek bir gelisi mi olmuyor merak rtme.onemli olan gelisim simdi basligor zatenMaşşallah canım ama sen hamıleliğinin başından beri ilaç kullanıosundr yani çocuk çok etkılenmemiştir.ben 8. Haftamda ve 33 degerle öğrendim o haftaya kadar bebek baya etkılenmıstır dıe dusunuyorum bide daha ilaç düşürene kadarda etkilenir oy oy
Hayir goremiyorusKızlar saglık ocagında yapılan testlerin sonuçlarını e nabızda görebiliyo muyuz bilgisi olan var mı acaba
Görebiliyorsunuz ben ordan baktım hepKızlar saglık ocagında yapılan testlerin sonuçlarını e nabızda görebiliyo muyuz bilgisi olan var mı acaba
Ben saglik ocaginda yaptirdim e nabizda gormuyorum.ama hastanede yaptirdiklarimi goruyorumGörebiliyorsunuz ben ordan baktım hep
Sagol cnmH
Hayir goremiyorus
Ayy inşallah iyi sonuçlar çıkar canım e nabızdan görebiliyo muyumİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım e nabız uygulaman varsa ordanda bakabılırsın bugun açıklanır herlde snclar
Allah yardımcın olsun kuzum inşallah hemen geçerİnsAllah canım vala bencede MaşAllah ben mutfağa girmeye üşeniyorum
Evet canım sonuc bugun cıkarsa görebılırsın tabıkı ben hastanede verıorum daha doktora girmeden kendım bakıorum nettenAyy inşallah iyi sonuçlar çıkar canım e nabızdan görebiliyo muyum
İnternetten sonuçlarıma baktım sadece t3 yüksek çıkmış bilgin var mı canım ilaç mı kullanmam gerekirEvet canım sonuc bugun cıkarsa görebılırsın tabıkı ben hastanede verıorum daha doktora girmeden kendım bakıorum netten
Sağlık ocağındkilerde çıkıyor zaten e nabıza girince direk aile hekimin falan cıkıyorBen saglik ocaginda yaptirdim e nabizda gormuyorum.ama hastanede yaptirdiklarimi goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?