🎀2020 temmuz anneleri🎀

Selam hanımlar nasılsınız?Benım gibi tshı yuksek çıkan ilaç kullanan varmı sıkıntılardayım gunlerım gecıyor ama nasılacaba deger dustumu bebegımın beynı hasar gördümü

Merhaba geçmiş olsun, maalesef benimde TSH yüksek çıkıyor levitron 75mg kullanıyorum. DOktor hamilelik boyunca kullanmamı söyledi. Her sabah aç karnına 1 tane içiyorum. Sen hangi ilacı kullanıyorsun?

Merhaba geçmiş olsun, maalesef benimde TSH yüksek çıkıyor levitron 75mg kullanıyorum. DOktor hamilelik boyunca kullanmamı söyledi. Her sabah aç karnına 1 tane içiyorum. Sen hangi ilacı kullanıyorsun?
Benım ilaçda levotiron 50 lik senın gbı ac karnına içiyorum sen ne zaman başladın ilaca.ikimizde haftası aynıymıs

Geçmiş olsun. Benim de tsh normal T3 yüksek çıktı bilginiz var mı acaba

Kizlar benim ilk gebeligimde bu hormonlar yuksek cikmisti dr beni dahiliye dr yonlendirmisti. Bende cok panik yapmistim sonuclarimi gosterdigimde bana biz hamilelikte bunlarin yukselmesini bekleriz bu cok normal dedi ilac vs kullanmana gerek yok demisti. Bayagi rahatlamistim.

Benim de tsh 5.20 çıkmıştı eutrox 50mg kullanıyorum sabah aç karna yarım saat bir şey yemiyorum sizde de mide ağrısı yapıyor mu

Canım senınkı çok yukselmemiştir benım ki ta 33 e çıkmış adam görünce şok oldu bu ımkansız dedı tahlılde sorun var kesın dedı tekrar kan aldı ama sonuc degısmedı malesef

Selamlar ☺
hamileliğin ilk 3 ayında D vitamini takviyesi alan var mı? Doktor bana 7.haftada 15 damla Devit3 verdi ama genelde D vitaminine hem 3 ay sonrasında başlanıyor hem de bu kadar fazla doz verilen birini hiç duymadım. Benimle benzer durumda olan var mı?

Günaydın kızlar.Kontrolden geldim az önce.Gecen hafta sadece keseyi görmüştük bu hafta bebekte göründü şükür 6+1 olmuş büyümüş(normalde 7hafta sata göre) kalp atışını tam anlayamıyorum dedi ultrasonda bakınca vajinalden bakalım dedi cihazın sesini açti vajinaldede pıt pıt sesler geldi ama bunlar ultrasonun genelinde de var yani ultrasonun kendi sesi de olabilir ama zaten çok küçükmüş daha dedi emin olamiyorum o yuzden 1hata daha bekleyelim dedi.
Ultrason kağıdında CRL 0.41 cm diyor kızlar bebeği gördüğüme sevindim ama keşke kalp atışıda alsaydık tam..Sizler kaç haftada duydunuz vajinalden mi karından mi?
Yani normal mi bu haftada duyulmaması.

7 de duydum cnm ben alttan muayene ile devlette

Gözüm aydın cnm maşşallah. Iğne vermedimiben iğne ve corasprin aliyorum

6+0da vajinada gözükmedi bile kalp atışı 6+3de gözüktü. Pazartesine dinleticek yani 7+3de

Kızlar mide bulantılarınız ne zaman başladı 6+5iz bugün çok midem bulanıyor ama öğürme filan yok sadece berbat bi bulantı. Acaba üşüttüm mu yoksa hamileyim diye mi bilemedim

Kızlar mide bulantılarınız ne zaman başladı 6+5iz bugün çok midem bulanıyor ama öğürme filan yok sadece berbat bi bulantı. Acaba üşüttüm mu yoksa hamileyim diye mi bilemedim
Vala benim son bı hafta 10 gündür bulantılar başladı bende de aynı sadece bulantı var normal snrm gerçi ben kaçıncı haftamdayim bilmiorum net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…