- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.141
Selam hanımlar nasılsınız?Benım gibi tshı yuksek çıkan ilaç kullanan varmı sıkıntılardayım gunlerım gecıyor ama nasılacaba deger dustumu bebegımın beynı hasar gördümü
arkadaşlar size de cok uyku bastırıyormu.. Sbaha aksam uyusam doymam..
Senın degerin kaç çıktı canımMerhaba geçmiş olsun, maalesef benimde TSH yüksek çıkıyor levitron 75mg kullanıyorum. DOktor hamilelik boyunca kullanmamı söyledi. Her sabah aç karnına 1 tane içiyorum. Sen hangi ilacı kullanıyorsun?
T3 tek başına bılmıorum ama tsh ın kaç çıkmış o yuksek cıkınca t3 e bakıolar dıe bılıorumArkadaşlar kan sonuçlarımda sadece T3 hormonum 4.31 çıkmış yüksek yazıyor bilgisi olan var mı
Benım ilaçda levotiron 50 lik senın gbı ac karnına içiyorum sen ne zaman başladın ilaca.ikimizde haftası aynıymısMerhaba geçmiş olsun, maalesef benimde TSH yüksek çıkıyor levitron 75mg kullanıyorum. DOktor hamilelik boyunca kullanmamı söyledi. Her sabah aç karnına 1 tane içiyorum. Sen hangi ilacı kullanıyorsun?
Tsh normal aralıklarda 0.62 çıkmış canım T3 biraz yüksekT3 tek başına bılmıorum ama tsh ın kaç çıkmış o yuksek cıkınca t3 e bakıolar dıe bılıorum
Geçmiş olsun. Benim de tsh normal T3 yüksek çıktı bilginiz var mı acabaMerhaba geçmiş olsun, maalesef benimde TSH yüksek çıkıyor levitron 75mg kullanıyorum. DOktor hamilelik boyunca kullanmamı söyledi. Her sabah aç karnına 1 tane içiyorum. Sen hangi ilacı kullanıyorsun?
Tsh normalse çok bi sorun oluşturacagnı sanmıorum canım ama belki tsh da yukseltırse onu bılememTsh normal aralıklarda 0.62 çıkmış canım T3 biraz yüksek
İnşallah canım çok sağol yarın doktora göstereceğim bakalımTsh normalse çok bi sorun oluşturacagnı sanmıorum canım ama belki tsh da yukseltırse onu bılemem
Benim de tsh 5.20 çıkmıştı eutrox 50mg kullanıyorum sabah aç karna yarım saat bir şey yemiyorum sizde de mide ağrısı yapıyor muMerhaba geçmiş olsun, maalesef benimde TSH yüksek çıkıyor levitron 75mg kullanıyorum. DOktor hamilelik boyunca kullanmamı söyledi. Her sabah aç karnına 1 tane içiyorum. Sen hangi ilacı kullanıyorsun?
Canım senınkı çok yukselmemiştir benım ki ta 33 e çıkmış adam görünce şok oldu bu ımkansız dedı tahlılde sorun var kesın dedı tekrar kan aldı ama sonuc degısmedı malesefKizlar benim ilk gebeligimde bu hormonlar yuksek cikmisti dr beni dahiliye dr yonlendirmisti. Bende cok panik yapmistim sonuclarimi gosterdigimde bana biz hamilelikte bunlarin yukselmesini bekleriz bu cok normal dedi ilac vs kullanmana gerek yok demisti. Bayagi rahatlamistim.
Şimdilik bende bi sıkıntı yok doktorum kesınlıkle o ilacın yakınında baska ilaç içme dedı miğde koruyucu falnBenim de tsh 5.20 çıkmıştı eutrox 50mg kullanıyorum sabah aç karna yarım saat bir şey yemiyorum sizde de mide ağrısı yapıyor mu
7 de duydum cnm ben alttan muayene ile devletteGünaydın kızlar.Kontrolden geldim az önce.Gecen hafta sadece keseyi görmüştük bu hafta bebekte göründü şükür 6+1 olmuş büyümüş(normalde 7hafta sata göre) kalp atışını tam anlayamıyorum dedi ultrasonda bakınca vajinalden bakalım dedi cihazın sesini açti vajinaldede pıt pıt sesler geldi ama bunlar ultrasonun genelinde de var yani ultrasonun kendi sesi de olabilir ama zaten çok küçükmüş daha dedi emin olamiyorum o yuzden 1hata daha bekleyelim dedi.
Ultrason kağıdında CRL 0.41 cm diyor kızlar bebeği gördüğüme sevindim ama keşke kalp atışıda alsaydık tam..Sizler kaç haftada duydunuz vajinalden mi karından mi?
Yani normal mi bu haftada duyulmaması.
Gözüm aydın cnm maşşallah. Iğne vermedimiben iğne ve corasprin aliyorumBugun sabah kontrole gittim kalp atislarini gorduk.Hersey yolunda gozukuyor. Kan pihtilasmasindan dayi gun asiri bebek aspirini aliyordum hergune cikardi progesteron fitil kullaniyorum folik asit gun asiri devam.2 hafta sonra tekrar cagirdi riskli gebelige girdigim icin 3 ay dolana kadar 2 hafta da bir gorucekmis sonrasi ayda 1
6+0da vajinada gözükmedi bile kalp atışı 6+3de gözüktü. Pazartesine dinleticek yani 7+3deGünaydın kızlar.Kontrolden geldim az önce.Gecen hafta sadece keseyi görmüştük bu hafta bebekte göründü şükür 6+1 olmuş büyümüş(normalde 7hafta sata göre) kalp atışını tam anlayamıyorum dedi ultrasonda bakınca vajinalden bakalım dedi cihazın sesini açti vajinaldede pıt pıt sesler geldi ama bunlar ultrasonun genelinde de var yani ultrasonun kendi sesi de olabilir ama zaten çok küçükmüş daha dedi emin olamiyorum o yuzden 1hata daha bekleyelim dedi.
Ultrason kağıdında CRL 0.41 cm diyor kızlar bebeği gördüğüme sevindim ama keşke kalp atışıda alsaydık tam..Sizler kaç haftada duydunuz vajinalden mi karından mi?
Yani normal mi bu haftada duyulmaması.
Vala benim son bı hafta 10 gündür bulantılar başladı bende de aynı sadece bulantı var normal snrm gerçi ben kaçıncı haftamdayim bilmiorum netKızlar mide bulantılarınız ne zaman başladı 6+5iz bugün çok midem bulanıyor ama öğürme filan yok sadece berbat bi bulantı. Acaba üşüttüm mu yoksa hamileyim diye mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?