- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.161
Senın degerin kaç çıktı canım
Benim de tsh 5.20 çıkmıştı eutrox 50mg kullanıyorum sabah aç karna yarım saat bir şey yemiyorum sizde de mide ağrısı yapıyor mu
Benım ilaçda levotiron 50 lik senın gbı ac karnına içiyorum sen ne zaman başladın ilaca.ikimizde haftası aynıymıs
Cnn netten hesaplayabilirsin 7 hafta filandır sanırım 23 temmuz dogumsaVala benim son bı hafta 10 gündür bulantılar başladı bende de aynı sadece bulantı var normal snrm gerçi ben kaçıncı haftamdayim bilmiorum net
Sata göre hesaplayinca 8+7 farklı çıkıyor canım ben varsayım olarak 23 temmuz yazdım burayaCnn netten hesaplayabilirsin 7 hafta filandır sanırım 23 temmuz dogumsa
Benim gunduz cok yok ama cocuklardan cok erken kalkiyorum ondan dolayi aksam onlari yatirdim mi genelde bendr uyuyorum 11i grcirdigimi bilmemarkadaşlar size de cok uyku bastırıyormu.. Sbaha aksam uyusam doymam..
Tahlil yaptirip sonuclarina bakarak karar vermistir belki.cok dusukse d vitamini onemli.Selamlar ☺
hamileliğin ilk 3 ayında D vitamini takviyesi alan var mı? Doktor bana 7.haftada 15 damla Devit3 verdi ama genelde D vitaminine hem 3 ay sonrasında başlanıyor hem de bu kadar fazla doz verilen birini hiç duymadım. Benimle benzer durumda olan var mı?
aynen, tahlil yaptırdı. anladığım kadarıyla erken dönemde almak sorun değil. beni o çok endişelendirmişti ama bırakmak daha zararlı gibi... devam edeceğim almayaTahlil yaptirip sonuclarina bakarak karar vermistir belki.cok dusukse d vitamini onemli.
Cnm devlette mi yaptırsın saglıkla gelsin bebişin bende 30 da gidicem heycan yapıyrm alttan mı üsten mi bakıyolar bide cnmKontrolden geldik az once 2li taramamiz yapildi kan ile birlikte degerlendirilecek sonuc 10gun sonra cikicakmis ense kalinligi 1.58 normal dedi boyu 45mm normal dedi 11+0 haftadayiz suan ama ultrason 11+3dedi hersey yolundaymis kiza benziyor ama bu haftalar erken oldugu icin yanilta bilir dedi doktor bir sonraki konrtolde ogrene biliriz dedi hareketlerini gormek muhtesem bir duyguymus kizlarr rabbim saglikla sihatle kucagimiza almayida nasip etsin insallah
Karindan bakildi canim ozele gittim bi doktorum birde radyoloj bakti sonra radyologun aldigi ciktiyla doktora ciktim doktor bi forum doldurdu verdi onunla kan vermeye gittim 10gun sonra doktorumu arayip ogrenecegim sonucuCnm devlette mi yaptırsın saglıkla gelsin bebişin bende 30 da gidicem heycan yapıyrm alttan mı üsten mi bakıyolar bide cnm
MaşAllah cnm çok sevindim benimde yarın randevum var bklm ne dicek kalp atışı duymak için gidicem insAllahKontrolden geldik az once 2li taramamiz yapildi kan ile birlikte degerlendirilecek sonuc 10gun sonra cikicakmis ense kalinligi 1.58 normal dedi boyu 45mm normal dedi 11+0 haftadayiz suan ama ultrason 11+3dedi hersey yolundaymis kiza benziyor ama bu haftalar erken oldugu icin yanilta bilir dedi doktor bir sonraki konrtolde ogrene biliriz dedi hareketlerini gormek muhtesem bir duyguymus kizlarr rabbim saglikla sihatle kucagimiza almayida nasip etsin insallah
Anlafım cnm ya çok özür dilerim sütyen sorunu yaşıyorum ne alsam bilemiyrm tavsiyen var mıKarindan bakildi canim ozele gittim bi doktorum birde radyoloj bakti sonra radyologun aldigi ciktiyla doktora ciktim doktor bi forum doldurdu verdi onunla kan vermeye gittim 10gun sonra doktorumu arayip ogrenecegim sonucu
Ayni sorun bendede var evde takmiyorum disari cikarken idare ediyorum canim ilcede oturuyorum burada alisveris yapmayi sevmiyorum hem hemde her gun daha da buyudugunu hissettigimden 1 2 hafta sonra yapacagim alisveris kararsizim bende birde hindistan cevizi yagi oneriyorum karnina goguslerine sur rahatlatiyor bayaAnlafım cnm ya çok özür dilerim sütyen sorunu yaşıyorum ne alsam bilemiyrm tavsiyen var mı
Guzel haberlerle gel insallah canim benimMaşAllah cnm çok sevindim benimde yarın randevum var bklm ne dicek kalp atışı duymak için gidicem insAllah
Bende aynısını yapıyorum şimdilik sporcu sütyeni almayı düşünüyorum artıkAyni sorun bendede var evde takmiyorum disari cikarken idare ediyorum canim ilcede oturuyorum burada alisveris yapmayi sevmiyorum hem hemde her gun daha da buyudugunu hissettigimden 1 2 hafta sonra yapacagim alisveris kararsizim bende birde hindistan cevizi yagi oneriyorum karnina goguslerine sur rahatlatiyor baya
Guzel haberlerle gel insallah canim benim
Mantikli aslinda ben dolgulu sutyen disinda sutyen kullanamayan biriydim simdi ceyizden kalma kullanmam ki ben bunlari dedigim bos kap sutyenleri actim onlari kullaniyorumBende aynısını yapıyorum şimdilik sporcu sütyeni almayı düşünüyorum artık
Yeni nezle atlatiyorum burnun tikanikligi geniz akintisi icin burnuna bir bardak ilik suya bi mama kasigi tuz bir iki damla sirke koyup burnuna cek baya iyi geliyor canim birde tereyag bal kuru ekmek balgama iyi geliyorArkadaşlar afedersiniz ama geniz akıntısı ve balgam sıkıntısı yaşayan var mı aranızda ? Bir sürü doğal yol denedim ama çok fayda etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?