🎀2020 temmuz anneleri🎀

Kızlar yarın dr randevum var sata göre 8+7 ama geç döllenme olmuş 22 Kasım'da gittiğimde kese gözüktü ama kaçıncı hafta olduğunu demedi yarın ki randevum da öğrenirim insAllah

Tahlil yaptirip sonuclarina bakarak karar vermistir belki.cok dusukse d vitamini onemli.

Tahlil yaptirip sonuclarina bakarak karar vermistir belki.cok dusukse d vitamini onemli.
aynen, tahlil yaptırdı. anladığım kadarıyla erken dönemde almak sorun değil. beni o çok endişelendirmişti ama bırakmak daha zararlı gibi... devam edeceğim almaya

Kızlar sizde de aşırı halsizlik var mı ya hasta gibiyim resmen kolumu kaldiramiyorum içim hiç bişey almıyor yatsam yatamıyoruz her yerim dökülüyor resmen hamileliktwn mi hasta ki olucam acaba bileemdm

Kontrolden geldik az once 2li taramamiz yapildi kan ile birlikte degerlendirilecek sonuc 10gun sonra cikicakmis ense kalinligi 1.58 normal dedi boyu 45mm normal dedi 11+0 haftadayiz suan ama ultrason 11+3dedi hersey yolundaymis kiza benziyor ama bu haftalar erken oldugu icin yanilta bilir dedi doktor bir sonraki konrtolde ogrene biliriz dedi hareketlerini gormek muhtesem bir duyguymus kizlarr rabbim saglikla sihatle kucagimiza almayida nasip etsin insallah

Cnm devlette mi yaptırsın saglıkla gelsin bebişin bende 30 da gidicem heycan yapıyrm alttan mı üsten mi bakıyolar bide cnm

Cnm devlette mi yaptırsın saglıkla gelsin bebişin bende 30 da gidicem heycan yapıyrm alttan mı üsten mi bakıyolar bide cnm
Karindan bakildi canim ozele gittim bi doktorum birde radyoloj bakti sonra radyologun aldigi ciktiyla doktora ciktim doktor bi forum doldurdu verdi onunla kan vermeye gittim 10gun sonra doktorumu arayip ogrenecegim sonucu

MaşAllah cnm çok sevindim benimde yarın randevum var bklm ne dicek kalp atışı duymak için gidicem insAllah

Karindan bakildi canim ozele gittim bi doktorum birde radyoloj bakti sonra radyologun aldigi ciktiyla doktora ciktim doktor bi forum doldurdu verdi onunla kan vermeye gittim 10gun sonra doktorumu arayip ogrenecegim sonucu
Anlafım cnm ya çok özür dilerim sütyen sorunu yaşıyorum ne alsam bilemiyrm tavsiyen var mı

Anlafım cnm ya çok özür dilerim sütyen sorunu yaşıyorum ne alsam bilemiyrm tavsiyen var mı
Ayni sorun bendede var evde takmiyorum disari cikarken idare ediyorum canim ilcede oturuyorum burada alisveris yapmayi sevmiyorum hem hemde her gun daha da buyudugunu hissettigimden 1 2 hafta sonra yapacagim alisveris kararsizim bende birde hindistan cevizi yagi oneriyorum karnina goguslerine sur rahatlatiyor baya
MaşAllah cnm çok sevindim benimde yarın randevum var bklm ne dicek kalp atışı duymak için gidicem insAllah
Guzel haberlerle gel insallah canim benim

Bende aynısını yapıyorum şimdilik sporcu sütyeni almayı düşünüyorum artık

Arkadaşlar afedersiniz ama geniz akıntısı ve balgam sıkıntısı yaşayan var mı aranızda ? Bir sürü doğal yol denedim ama çok fayda etmiyor.
Yeni nezle atlatiyorum burnun tikanikligi geniz akintisi icin burnuna bir bardak ilik suya bi mama kasigi tuz bir iki damla sirke koyup burnuna cek baya iyi geliyor canim birde tereyag bal kuru ekmek balgama iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…