🎀2020 temmuz anneleri🎀

İnsAllah canım

AAAhhh sorma, ben çalışıyorum bir de, sabah kalkmak bir eziyet resmen

Bende calısıyorum yuvarlanarak kalkıyorum Resmen :)

Benim gunduz cok yok ama cocuklardan cok erken kalkiyorum ondan dolayi aksam onlari yatirdim mi genelde bendr uyuyorum 11i grcirdigimi bilmem

11 mı Koltuk karsısında sızıyorum :) Allah yardımcın olsun bacım Cocuklar varmıs

Canım senınkı çok yukselmemiştir benım ki ta 33 e çıkmış adam görünce şok oldu bu ımkansız dedı tahlılde sorun var kesın dedı tekrar kan aldı ama sonuc degısmedı malesef
Bende degerlerimi hatirlamiyorum tabi. Oyle ise yuksektir canim bende beni farkli bolume yonlendirince korkmustum. Allah sifa versin canim

Gözünüz aydın bu durumda 9+4 müsünüz

6+0da karından duydum ama duyulmayadabilirmiş 8.haftaya kadar normal endişelenme

Canım hayırlı olsun sende 1hafta geri görünüyordu m şimdi haftasını yakalamış mi çok sevindim

Maşallah bir anda level atlamış bebiş
onceki gittigim dr bana panikten baska bisey yasatmadi bir daha randevu aldim zamani gelmedi diye bakmadi bende artik ona gitmeyecem. Hem kanaman var dedi hem haftasini eksik soyledi. Dunyami karartti resmen
Canım hayırlı olsun sende 1hafta geri görünüyordu m şimdi haftasını yakalamış mi çok sevindim☺☺
cok tesekkur ederim evet daha iyi bir dr gittim cok sukur hersey yolunda

Maşallah bir anda level atlamış bebiş
onceki gittigim dr bana panikten baska bisey yasatmadi bir daha randevu aldim zamani gelmedi diye bakmadi bende artik ona gitmeyecem. Hem kanaman var dedi hem haftasini eksik soyledi. Dunyami karartti resmen
Canım hayırlı olsun sende 1hafta geri görünüyordu m şimdi haftasını yakalamış mi çok sevindim☺☺
cok tesekkur ederim evet daha iyi bir dr gittim cok sukur hersey yolunda

Kizlar cok siddetli bas agrisi yasiyorum bugun cok mu yordum kendimi anlamadim benim gibi olan var mi?

Canım beni de ekler misiin tahmini doğum tarihi 28 temmuz :))

Şu an 7+3üm geçtiğimiz gün biraz kanamam oldu ama inşallah herşey yolundadır diye düşünmeye çalışıyorum :/

Bende degerlerimi hatirlamiyorum tabi. Oyle ise yuksektir canim bende beni farkli bolume yonlendirince korkmustum. Allah sifa versin canim

Cok gecmıs olsun Hangı degerden bahsedıyorsunuz acaba ..

Kizlar cok siddetli bas agrisi yasiyorum bugun cok mu yordum kendimi anlamadim benim gibi olan var mi?
Gecmis olsun bende hergun basagrisi yasiyorum.gebelikle alakali oldugunu dusunuyorum.agri kesicide icmedigimdeb baya uzuyor gecmesi

Benım doktorum hamılelıgın ılk haftalarında bana Parol vermıstı.. Başağrın olabilir şiddetli o zaman kullanırsın demişti. Hamilelik yapar demışti.. Bende bir kere yasadım daha sonra olmadı.. Gecmıs olsun arkadaslar

Kızlar sizlere bi sorum var Benim hamileliğim 10 hafta + 6 gün de ; bu su an 11 hafta içerisinde oluyorum değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…