- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.181
Yeni nezle atlatiyorum burnun tikanikligi geniz akintisi icin burnuna bir bardak ilik suya bi mama kasigi tuz bir iki damla sirke koyup burnuna cek baya iyi geliyor canim birde tereyag bal kuru ekmek balgama iyi geliyor
Cok gecmis olsun canim tez zamanda gecer insallahTeşekkür ederim deneyeceğim inşallah .
İCok gecmis olsun canim tez zamanda gecer insallah
İnsAllah canımAyni sorun bendede var evde takmiyorum disari cikarken idare ediyorum canim ilcede oturuyorum burada alisveris yapmayi sevmiyorum hem hemde her gun daha da buyudugunu hissettigimden 1 2 hafta sonra yapacagim alisveris kararsizim bende birde hindistan cevizi yagi oneriyorum karnina goguslerine sur rahatlatiyor baya
Guzel haberlerle gel insallah canim benim
AAAhhh sorma, ben çalışıyorum bir de, sabah kalkmak bir eziyet resmen
Benim gunduz cok yok ama cocuklardan cok erken kalkiyorum ondan dolayi aksam onlari yatirdim mi genelde bendr uyuyorum 11i grcirdigimi bilmem
benımki 33 çıktı canımBenim 5 civarı çıktı, levitron 50mg kullanıyordum ama doktor 75mg a yükseltti. Senin değer kaç çıkmıştı?
Bende degerlerimi hatirlamiyorum tabi. Oyle ise yuksektir canim bende beni farkli bolume yonlendirince korkmustum. Allah sifa versin canimCanım senınkı çok yukselmemiştir benım ki ta 33 e çıkmış adam görünce şok oldu bu ımkansız dedı tahlılde sorun var kesın dedı tekrar kan aldı ama sonuc degısmedı malesef
Gözünüz aydın bu durumda 9+4 müsünüzKizlar ben hamilelik gunlugumu yeniden duzenliyorum bugun dr gittim cok sukur bebegim haftasi ile uyumlu cikti. Bebegimi daha net gordum kalbini duydumbutun moralim yerine geldi. Kananam icinde endiselenmememi soyledi calismaya devam edecegim ins. :)
9+5 gorunuyorGözünüz aydın bu durumda 9+4 müsünüz
Maşallah bir anda level atlamış bebiş9+5 gorunuyortesekkur ederim
6+0da karından duydum ama duyulmayadabilirmiş 8.haftaya kadar normal endişelenmeGünaydın kızlar.Kontrolden geldim az önce.Gecen hafta sadece keseyi görmüştük bu hafta bebekte göründü şükür 6+1 olmuş büyümüş(normalde 7hafta sata göre) kalp atışını tam anlayamıyorum dedi ultrasonda bakınca vajinalden bakalım dedi cihazın sesini açti vajinaldede pıt pıt sesler geldi ama bunlar ultrasonun genelinde de var yani ultrasonun kendi sesi de olabilir ama zaten çok küçükmüş daha dedi emin olamiyorum o yuzden 1hata daha bekleyelim dedi.
Ultrason kağıdında CRL 0.41 cm diyor kızlar bebeği gördüğüme sevindim ama keşke kalp atışıda alsaydık tam..Sizler kaç haftada duydunuz vajinalden mi karından mi?
Yani normal mi bu haftada duyulmaması.
Canım hayırlı olsun sende 1hafta geri görünüyordu m şimdi haftasını yakalamış mi çok sevindimKizlar ben hamilelik gunlugumu yeniden duzenliyorum bugun dr gittim cok sukur bebegim haftasi ile uyumlu cikti. Bebegimi daha net gordum kalbini duydumbutun moralim yerine geldi. Kananam icinde endiselenmememi soyledi calismaya devam edecegim ins. :)
onceki gittigim dr bana panikten baska bisey yasatmadi bir daha randevu aldim zamani gelmedi diye bakmadi bende artik ona gitmeyecem. Hem kanaman var dedi hem haftasini eksik soyledi. Dunyami karartti resmenMaşallah bir anda level atlamış bebiş
cok tesekkur ederim evet daha iyi bir dr gittim cok sukur hersey yolundaCanım hayırlı olsun sende 1hafta geri görünüyordu m şimdi haftasını yakalamış mi çok sevindim☺☺
onceki gittigim dr bana panikten baska bisey yasatmadi bir daha randevu aldim zamani gelmedi diye bakmadi bende artik ona gitmeyecem. Hem kanaman var dedi hem haftasini eksik soyledi. Dunyami karartti resmenMaşallah bir anda level atlamış bebiş
cok tesekkur ederim evet daha iyi bir dr gittim cok sukur hersey yolundaCanım hayırlı olsun sende 1hafta geri görünüyordu m şimdi haftasını yakalamış mi çok sevindim☺☺
Gecmis olsun bende hergun basagrisi yasiyorum.gebelikle alakali oldugunu dusunuyorum.agri kesicide icmedigimdeb baya uzuyor gecmesiKizlar cok siddetli bas agrisi yasiyorum bugun cok mu yordum kendimi anlamadim benim gibi olan var mi?
Merhabaaa baktim baktim 2020nin temmuz anneleri konusu bulamadim ben acayim bare dedim 2020 temmuz ayinda dogum yapacak guzel anneler haydi toplasalimmmm❤❤
Goktemaviyuz1 tahmini d. Tarihi: 1 temmuz
@Sade frappetahmini d. Tarihi 2 temmuz
@Arven fdntahmini d. Tarihi temmuz
@bedaliza54tahmini d. Tarihi 2 temmuz
@Ummuabdullahzeyneptahmini d. Tarihi temmuz
@Shezofren88tahmini d. Tarihi temmuz
@umudumbebegimtahmini d. Tarihi temmuz
@mavikelimetahmini d. Tarihi temmuz
@yasssemintahmini d. Tarihi temmuz
@Denizferdi34tahmini d. Tarihi temmuz
@MUHTEMEL06tahmini d. Tarihi temmuz
@Usaklibirkiztahmini d. Tarihi temmuz
@busra1tantahmini d. Tarihi 11 temmuz
Minipanda tahmini d. Tarihi 11 temmuz
@Ozgeduruegetahmini d. Tarihi temmuz
@Peripellastahmini d. Tarihi temmuz
@Oslemgvntahmini d. Tarihi temmuz
@Drestineetahmini d. Tarihi temmuz
@Pnrdgd86tahmini d. Tarihi temmuz
@Coolpeopletahmini d. Tarihi temmuz
@Semo Cantahmini d. Tarihi temmuz
A Altin92tahmini d. Tarihi temmuz
@Dm1208tahmini d. Tarihi temmuz
@Bournemounttahmini d. Tarihi temmuz
Fit mutlu anne tahmini d. Tarihi temmuz
@Yesm Cebtahmini d. Tarihi temmuz
@Degisken0tahmini d. Tarihi 20 temmuz
@Nazoguzbasarantahmini d. Tarihi temmuz
Bende degerlerimi hatirlamiyorum tabi. Oyle ise yuksektir canim bende beni farkli bolume yonlendirince korkmustum. Allah sifa versin canim
Kizlar cok siddetli bas agrisi yasiyorum bugun cok mu yordum kendimi anlamadim benim gibi olan var mi?
Gecmis olsun bende hergun basagrisi yasiyorum.gebelikle alakali oldugunu dusunuyorum.agri kesicide icmedigimdeb baya uzuyor gecmesi
Aynen ilac icemedigim icin sabaha kadar surdu benimdeGecmis olsun bende hergun basagrisi yasiyorum.gebelikle alakali oldugunu dusunuyorum.agri kesicide icmedigimdeb baya uzuyor gecmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?