🎀2020 temmuz anneleri🎀

Tsh t3 t4 degerleri oluyor ya onlar

Kızlar bende alttan muayene icin hazırlanırken doktor 4haftalikken yaptirdigim.testlerin sonuçlarına bakiyordu troit için yüksek birazcık gibi birşey dedi ama çok üstünde durmadı bidahaki gidişimde sorucam o an soramadim.Gebelerde kaç olmalıydı ?
Sorun teşkil edecek değerdemi acaba?

Eklentiler

• IMG_20191212_110845.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 39
Canım 2.50nin altı olmalıymış benimde 2.96 çıkmıştı doktor iki hafta sonra tekrarlayalım dedi dün tekrarladım bu kez de 0.56 çıktı.sen bir daha yaptır

Gebeler için TSH değeri 2.50 diye biliyorum canım ama doktorun daha doğru bilgilendirir

Arkadaslar benim 5.gun embriyosu dondurulmus 2 embriyo transferim oldu ,transfer gununu saymazsak
9.gün =190
11.gün 318
Degerim %67.5 artis gostermis canim sıkıldı sizlerde ilk gunler artislarda boyle bir sey yasadiniz mi ?

Arkadaslar benim 5.gun embriyosu dondurulmus 2 embriyo transferim oldu ,transfer gununu saymazsak
9.gün =190
11.gün 318
Degerim %67.5 artis gostermis canim sıkıldı sizlerde ilk gunler artislarda boyle bir sey yasadiniz mi ?

Selamlar
Hamileligi 28 gününde farkettik Daha yüksekti sizinki erken takip olduğu için belki düşüktür İnşallah Nasip olur canım benim Allah kucaginiza bebe nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…