- 22 Şubat 2017
- 1.659
- 1.666
- 83
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.201
Tsh t3 t4 degerleri oluyor ya onlarCok gecmıs olsun Hangı degerden bahsedıyorsunuz acaba ..
Benım doktorum hamılelıgın ılk haftalarında bana Parol vermıstı.. Başağrın olabilir şiddetli o zaman kullanırsın demişti. Hamilelik yapar demışti.. Bende bir kere yasadım daha sonra olmadı.. Gecmıs olsun arkadaslar
Kızlar sizlere bi sorum var Benim hamileliğim 10 hafta + 6 gün de ; bu su an 11 hafta içerisinde oluyorum değil mi?
Tsh t3 t4 degerleri oluyor ya onlar
Hosgeldin canim saglikla sihatle gelsin insallahh❤Canım beni de ekler misiin tahmini doğum tarihi 28 temmuz :))
Şu an 7+3üm geçtiğimiz gün biraz kanamam oldu ama inşallah herşey yolundadır diye düşünmeye çalışıyorum :/
Hosgeldin canim saglikla sihatle gelsin insallahh❤
Canım 2.50nin altı olmalıymış benimde 2.96 çıkmıştı doktor iki hafta sonra tekrarlayalım dedi dün tekrarladım bu kez de 0.56 çıktı.sen bir daha yaptırKızlar bende alttan muayene icin hazırlanırken doktor 4haftalikken yaptirdigim.testlerin sonuçlarına bakiyordu troit için yüksek birazcık gibi birşey dedi ama çok üstünde durmadı bidahaki gidişimde sorucam o an soramadim.Gebelerde kaç olmalıydı ?
Sorun teşkil edecek değerdemi acaba?
Öyle yaparım artık canım bendeCanım 2.50nin altı olmalıymış benimde 2.96 çıkmıştı doktor iki hafta sonra tekrarlayalım dedi dün tekrarladım bu kez de 0.56 çıktı.sen bir daha yaptır
Gebeler için TSH değeri 2.50 diye biliyorum canım ama doktorun daha doğru bilgilendirirKızlar bende alttan muayene icin hazırlanırken doktor 4haftalikken yaptirdigim.testlerin sonuçlarına bakiyordu troit için yüksek birazcık gibi birşey dedi ama çok üstünde durmadı bidahaki gidişimde sorucam o an soramadim.Gebelerde kaç olmalıydı ?
Sorun teşkil edecek değerdemi acaba?
Gebeler için TSH değeri 2.50 diye biliyorum canım ama doktorun daha doğru bilgilendirir
Gebeler için TSH değeri 2.50 diye biliyorum canım ama doktorun daha doğru bilgilendirir
ben varımKizlarrrr listeyi duzenleyecegim listede ismi olmayan varmiiii
Hemennn ekliyorum canisi❤❤ben varım
🖐Kizlarrrr listeyi duzenleyecegim listede ismi olmayan varmiiii
Hemen ekliyorum
Bende varımKizlarrrr listeyi duzenleyecegim listede ismi olmayan varmiiii
Arkadaslar benim 5.gun embriyosu dondurulmus 2 embriyo transferim oldu ,transfer gununu saymazsak
9.gün =190
11.gün 318
Degerim %67.5 artis gostermiscanim sıkıldı sizlerde ilk gunler artislarda boyle bir sey yasadiniz mi ?
Ekledim canimBende varım
Bence endişe etmeye gerek yoktur doktorun da öyle dediyse, içini ferah tut :)Bende şimdi baktım benim TSH değeri 2.67
Referans aralığı ise 0.38-5.33 arasında
Doktorum degerlere baktığında herşey normal demişti..
Korkmaya gerek var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?