- 7 Ocak 2018
- 721
- 754
- 103
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.221
Ben de varım bennn deKizlarrrr listeyi duzenleyecegim listede ismi olmayan varmiiii
Evet ben de doktor Kağan Kocatepenin videolarından senin dediğinin aynısını dinledim gebe kadınlarda mükemmeli yakalamak istedigimiz icin doktorlar olarak 2.50 sınırında tutuyoruz tsh değerini diyordu.Arkadaşlar ben de 11.hafta içindeyim tsh değeri dünya standartlarında gebelerde 2,5 geçmemesi uygun görülüyor gebe olmasanız o ya,diğiniz normal değerler arasında kalabilir..ben dahiliye doktoruma neden neyi etkiler dediğimde daha zeki bebekler olması için değeri 2,5 ta tutmak önemli demişti..sevgiler..bu arada ben de 25 mg tiroid ilacı alıyorum günlük..
Bu tsh değeri ne heep gorüyorum ama benim ondan haberim yokEvet ben de doktor Kağan Kocatepenin videolarından senin dediğinin aynısını dinledim gebe kadınlarda mükemmeli yakalamak istedigimiz icin doktorlar olarak 2.50 sınırında tutuyoruz tsh değerini diyordu.
Tiroid hormonunun değeri kuzum, kandan bakılıyor kan testi yaptırmış mıydınBu tsh değeri ne heep gorüyorum ama benim ondan haberim yok
12.haftada bebegin kocamsn olucak elleri ayaklsri oynuyor hsreket ediyor olucak.Kızlar 12.hafta randevum var en son 7.hafta gitmiştim ama merak ediyorum sorun var mı yok mu bebiş büyümüş mü diye 12.haftaya kadar nasıl sabredicem bilmiyorumbenim gibi olan var mı
Benim 11+3de kocamandi cok degisik hissediyor insan kendini bir sorun olsa anlardin gayet iyi gayet buyumus bulacaksin 2li tarama zamanin gelmis olacak boyunu ense kalinligini vs olcecekler cok keyifli gecicek emin olKızlar 12.hafta randevum var en son 7.hafta gitmiştim ama merak ediyorum sorun var mı yok mu bebiş büyümüş mü diye 12.haftaya kadar nasıl sabredicem bilmiyorumbenim gibi olan var mı
Yani daha yeni aç karnina ve tok karnına tahlil yaptırdım ama bana bir şey demedi doktor bir sorun yok dedi.Tiroid hormonunun değeri kuzum, kandan bakılıyor kan testi yaptırmış mıydın
Ayyy çok heyecanlı ya günler hemen geçseee keşke yeniden görmek için sabırsızlanıyorum12.haftada bebegin kocamsn olucak elleri ayaklsri oynuyor hsreket ediyor olucak.
İnşallah o günlere geleyim hayırlısıyla canımmmBenim 11+3de kocamandi cok degisik hissediyor insan kendini bir sorun olsa anlardin gayet iyi gayet buyumus bulacaksin 2li tarama zamanin gelmis olacak boyunu ense kalinligini vs olcecekler cok keyifli gecicek emin ol❤❤❤
O zaman sorun yoktur canım :)Yani daha yeni aç karnina ve tok karnına tahlil yaptırdım ama bana bir şey demedi doktor bir sorun yok dedi.
Bu saate ayaktayim iste gece uykusu haram oldu resmen saga donsem yag tarafim agriyo sola donsem sol tarafim sirt ustu yatsam belim yuz ustu zaten yatamiyorum artik perisanim valla uyku konusundaİnşallah o günlere geleyim hayırlısıyla canımmmsenin nasıl gidiyor
Teşekkürler canım ,Ekledim canim
teşekkür ederimBence endişe etmeye gerek yoktur doktorun da öyle dediyse, içini ferah tut :)
Cokk cabuk geciyorr hoppp kucaginda Allahin izniylee.Ben ilk gebeligimde kebdi dojtoruma giderdim aradada yakinimda kucuk bir hastane vardi rastegel gidip muayne olurdumAyyy çok heyecanlı ya günler hemen geçseee keşke yeniden görmek için sabırsızlanıyorum
Bende 24unde gidicem tam 9 hactalik oluyorumKızlar iyi akşamlaar, umarım herkes iyidirrufak bi sorum olacak size benim 24 aralıkta dr randevum var 9 hafta 2 günlük falan olcak. Bu tarihte nelere bakılacak, neler bekliyor benii çok merak ediyorum.
bir de kitap önerisi olan var mıdır ne okusam bilemedim. Bebeğinizi beklerken sizi neler bekleri okuyorum ama yorucu bir kitapp
Yaa neden uykusuzsun ağrılarını söyledin mi doktoruna dinlenemeden çok zor geçer zaten doğurana kadar ne kadar uyusak kârdırBu saate ayaktayim iste gece uykusu haram oldu resmen saga donsem yag tarafim agriyo sola donsem sol tarafim sirt ustu yatsam belim yuz ustu zaten yatamiyorum artik perisanim valla uyku konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?