- 17 Şubat 2019
- 7.963
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.411
- 248
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.241
Seninle aynıyız uyku konusunda.Ben normalde yüzüstü yatan biriydim gebelikten sonra o şekilde yatamıyorum birşey olur diye.Sağa dönüyorum sağ tarafım batıyor ağrıyor sola dönüyorum sol tarafım ağrıyor sırtüstü de ben yatamıyorum bütün gece dönüyorum.Bi de tuvalete de çok kalkıyorum uykular kaçıyor temelli.Bu saate ayaktayim iste gece uykusu haram oldu resmen saga donsem yag tarafim agriyo sola donsem sol tarafim sirt ustu yatsam belim yuz ustu zaten yatamiyorum artik perisanim valla uyku konusunda
Soyledim yuz ustu ile sirt ustu uyumadaki agrilara normal dedi ama sol tarafima rahat yatmam gerektigini soyledi simdilik bi cozum bulamadik anlican isimiz zorYaa neden uykusuzsun ağrılarını söyledin mi doktoruna dinlenemeden çok zor geçer zaten doğurana kadar ne kadar uyusak kârdır
Aynı ben üstüne bide sırt agrısı Allahtan evdeyim öğlen 1 saat uyuyorumSeninle aynıyız uyku konusunda.Ben normalde yüzüstü yatan biriydim gebelikten sonra o şekilde yatamıyorum birşey olur diye.Sağa dönüyorum sağ tarafım batıyor ağrıyor sola dönüyorum sol tarafım ağrıyor sırtüstü de ben yatamıyorum bütün gece dönüyorum.Bi de tuvalete de çok kalkıyorum uykular kaçıyor temelli.
Gece o kadar uykusuz kaliyorum ki sabaha karsi resmen bayiliyorum oglenden once uyandiramiyor kimse beniSeninle aynıyız uyku konusunda.Ben normalde yüzüstü yatan biriydim gebelikten sonra o şekilde yatamıyorum birşey olur diye.Sağa dönüyorum sağ tarafım batıyor ağrıyor sola dönüyorum sol tarafım ağrıyor sırtüstü de ben yatamıyorum bütün gece dönüyorum.Bi de tuvalete de çok kalkıyorum uykular kaçıyor temelli.
Ben bi de okula gidiyorum sabahın köründe.İnşallah alışırız bebişler gelsin de sağlıcakla gerisi önemli değil.Geçer inşallahGece o kadar uykusuz kaliyorum ki sabaha karsi resmen bayiliyorum oglenden once uyandiramiyor kimse beni
Allah yardimcin olsun canimin ici uykusuzluga alisacagiz bir sekilde zatenBen bi de okula gidiyorum sabahın köründe.İnşallah alışırız bebişler gelsin de sağlıcakla gerisi önemli değil.Geçer inşallah
Seninle aynıyız uyku konusunda.Ben normalde yüzüstü yatan biriydim gebelikten sonra o şekilde yatamıyorum birşey olur diye.Sağa dönüyorum sağ tarafım batıyor ağrıyor sola dönüyorum sol tarafım ağrıyor sırtüstü de ben yatamıyorum bütün gece dönüyorum.Bi de tuvalete de çok kalkıyorum uykular kaçıyor temelli.
Allah yardimcin olsun canimin ici uykusuzluga alisacagiz bir sekilde zatenbari doguma kadar uyuyabilsek
Aynı durumdayım gece bile midem kazınıyorMerhabalar güzel kadınlar!
Ben bu ara sürekli hiç yemek yememiş gibi açım!! Dünyayı yesem doymuyorum.Hamileliğin 3 ayında normalmiş:. Bebek cok acıktığı için..
Sizler beslenmelerinizi nasıl organize ediyorsunuz benımle paylasabilir misiniz..
Aynı durumdayım gece bile midem kazınıyor
Cok acikip ama cani yiyecek birsey bulamayan ve ac kalanlardanim.soguk sut kasar peynir ve ekmek en iyi mideme iyi gelenler.Merhabalar güzel kadınlar!
Ben bu ara sürekli hiç yemek yememiş gibi açım!! Dünyayı yesem doymuyorum.Hamileliğin 3 ayında normalmiş:. Bebek cok acıktığı için..
Sizler beslenmelerinizi nasıl organize ediyorsunuz benımle paylasabilir misiniz..
Cok acikip ama cani yiyecek birsey bulamayan ve ac kalanlardanim.soguk sut kasar peynir ve ekmek en iyi mideme iyi gelenler.
Benim.mide bulantim cok enreresan sabah hicbirsey yok oglen 12,1 gibi basliyor ogurtu seklinde mide bulantisi yok ama midem keyifsiz agiriyor bulaniyor cevizi hic deniyemedim midemi bulandiricsk gibi bir his var icimdr cesaret edemiyorum.2 cocugumdada boyle olmamistim.yas ilerledikce hormonlar farkli calisiyor.yiyecek birsey buldum mu mesela cokk yiyorum o zamanda kotu oluyor tabi cok geliyor.progesteron fitil ve kan sulandirici kullaniyorum acaba onlar mi boyle yapiyor diye aklima gelmiyor degil.Mide bulantıları hala devam ediyor mu? Bu döngüye ceviz de ekleseniz en azından .. bulantı yapar mı acaba
progesteron fitil ve kan sulandirici kullaniyorum acaba onlar mi boyle yapiyor diye aklima gelmiyor degil.
Ben uykuya dalmadan önce sağa ya da sola yatarak uyumaya çalışıyorum. Ama gecenin.bi vakti lavaboya kalktığımda ya da uyandığımda kendimi sırtüstü yatarken buluyorum. Hamilelikten önce de böyle yatmayı severdim. Değiştiremiyorum galiba. Rahatsızlık da vermiyo ama zararı neymiş ki acaba?Hamileliğin ilk haftalarında cok uykusuzluk cektım.. İşe gelip gittiğim için feleğim şaştı denebilir.Anıden oturdugum yerde bayılmıs gıbı sızıyordum :) Hormonel durum degısıklıgınden normalmıs.Bide göğüsteki şişliklerden dolayı rahat edemıyordum. Sağa don sola don sabah ederken gecıyordu.Zaman içerisinde alısılıyor.Doktorum gayet normal demişti. Canlarım hamilelikte iki pozisyon sağa ve sola yatmak çok önemli.. Sırt üstü yatmamaya özen gösterin Doktorum kati bi dille uyarmıştı aman dikkat. Sağlıklı uykular canlarım:)
Seninle aynıyız uyku konusunda.Ben normalde yüzüstü yatan biriydim gebelikten sonra o şekilde yatamıyorum birşey olur diye.Sağa dönüyorum sağ tarafım batıyor ağrıyor sola dönüyorum sol tarafım ağrıyor sırtüstü de ben yatamıyorum bütün gece dönüyorum.Bi de tuvalete de çok kalkıyorum uykular kaçıyor temelli.
Merhabalar güzel kadınlar!
Bugun evde ev pisirdim pilav ustu cocuklara yapsrim diye.kayin validrm dolma yapmis isterseniz oglu icin gelip alsin dedi.dolma kiymete bindi hemen haber verdim.esime simdilik hevesle yiyicem gibi gosukuyorRabbim şifa versin.. Kullandıgıınz ılaclardan da olabilir Hormonel durum olabilir.. Ben mesela karnıbahar sapları yemeye basladım.. Oyle lezzetli geliyor ki.. Sonra fazla yıyıp mıdem bulanıyor sonra tiksiniyorum.. Cok garip bi döngü.. azar azar yemek gerek orası kesın de.. Göz doymuyor gonul doymuyor.. Cok zor dengeli beslenmek..
bege giden kan dolasimiyla alakali diye biliyorumBen uykuya dalmadan önce sağa ya da sola yatarak uyumaya çalışıyorum. Ama gecenin.bi vakti lavaboya kalktığımda ya da uyandığımda kendimi sırtüstü yatarken buluyorum. Hamilelikten önce de böyle yatmayı severdim. Değiştiremiyorum galiba. Rahatsızlık da vermiyo ama zararı neymiş ki acaba?
Ben uykuya dalmadan önce sağa ya da sola yatarak uyumaya çalışıyorum. Ama gecenin.bi vakti lavaboya kalktığımda ya da uyandığımda kendimi sırtüstü yatarken buluyorum. Hamilelikten önce de böyle yatmayı severdim. Değiştiremiyorum galiba. Rahatsızlık da vermiyo ama zararı neymiş ki acaba?
Ben de normalinden daha da iştahsızım maalesef, çok fazla yiyemiyorum bol bol su içmeye çalışıyorum
Bugun evde ev pisirdim pilav ustu cocuklara yapsrim diye.kayin validrm dolma yapmis isterseniz oglu icin gelip alsin dedi.dolma kiymete bindi hemen haber verdim.esime simdilik hevesle yiyicem gibi gosukuyorkarnibahsr gaz yapmiyor mu sana.ven nornalde yemegini cok severim ama hep yedikten sinra gazdan olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?