🎀2020 temmuz anneleri🎀

İnsallah bel fitigi degilsindir. Bende fitik baslangici var 3 tane belimde. o vuruyor bacagima ayak bilegime kadar sanci sanci veriyor. Boyle sanki bilekten yukarisini ovsam gececek gibi dedigin gibi bende dinlenince geciyor
Hamilelikten önce yoktu ne kadar yorulsam da böyle ağrım olmazdı inşallah değilimdir. Sana da çok geçmiş olsun canım

Merhaba kızlar nasipse bende temmuz annesi olacağım. 2 haftadır yoğun bulantılarım başladı öyleki hayattan bezmiştim şuanda dahil hiçbir yiyeceğe karşı ilgi ve isteğim kalmadı su bile içerken midem bulanıyor doktor prilam diye bir ilaç verdi ilaç kullanmayı istemiyordum ama bu ilacı almaya başlayalı kusmadım ve rahatladım. sanırım 3 ay boyunca kullanacağım yoksa dayanılacak gibi değil.

Kızlar merhaba .
Şu sıralar benim bir anda dahada çok gelen sarı akıntım olmakta . Siz de böyle bir durum var mı ve hafif bir kokusu var . ? 12. Haftada gidecem doktora . Bu önemli bir durum mu ?
Bendede var saglık ocagında idrar testti yaptırdım yarın öğrenicem bakalım bişey var mı

Merhaba geçmiş olsun, aynı ilacı ben de kullandım. AKşam uyumadan önce 2 tane içmiştim. Gerçekten bulantıya çok iyi geldi.

Hurma zararlı değilmi kii

Zararlı mı? İnternetten araştırdım ve böyle yazıyor.

İçerisindeki folik asit (B9 vitamini) bebeğin beyin-sinir gelişimine yardımcı olarak, nöral tüp defektlerini önler. Ayrıca hurmada bulunan magnezyum minerali gebelik kramplarını azaltır. Hurma, hamilelikte ihtiyaç duyulan diğer bir önemli mineral olan demir de içermektedir.

Bazı doktorlar ilk aylarda önermiyor canım açılmaya yardımcı oluyormuş galiba o yüzden son aylarda tüketin diye duymustum bir kac kisiden ne kadar doğru bilemiyorum o yuzden zararli olabilecegini dusunenler cogunlukta

Bazı doktorlar ilk aylarda önermiyor canım açılmaya yardımcı oluyormuş galiba o yüzden son aylarda tüketin diye duymustum bir kac kisiden ne kadar doğru bilemiyorum o yuzden zararli olabilecegini dusunenler cogunlukta
Sanırım arkadaşın dediği hurma cennet hurması.Açılmayı yapan doğumu kolaylaştıran medine hurması.Çünkü cennet hurmasını yiyebilirsin demişti benim doktorum

Merhaba geçmiş olsun, aynı ilacı ben de kullandım. AKşam uyumadan önce 2 tane içmiştim. Gerçekten bulantıya çok iyi geldi.

evet canım bende yatmadan 2 tane alıyorum. bulantılarınız ne zaman geçti bıraktınız. ne kadar süre kullandınız.. gün içinde uyku sersemlik yapıyor. benim hamileliğimin ilk ayları halsiz bitkin tatsız tutsuz geçiyor. resmen yaşama hevesim kalmıyor o derece ruhsal açıdan bıtap oluyorum.

Kızlar merhaba .
Şu sıralar benim bir anda dahada çok gelen sarı akıntım olmakta . Siz de böyle bir durum var mı ve hafif bir kokusu var . ? 12. Haftada gidecem doktora . Bu önemli bir durum mu ?
Aynı sorun bende de var. Umarım endişe edecek bir durum değildir bol su içmek iyi gelebilir.

Ben bir kutu bitirdim, kutu bitene kadar hiç gün içinde bulantım olmadı. Ama ilaç bittikten sonra bulantılar devam etmeye başladı, sanırım tekrar başlayacağım bu ilaca
Uyku halleri normal yaa zaten ne sabah ne akşam uykudan gözlerimi açamıyorum:))
Allah yardımcımız olsun hepimizin

Ya benim gebelik tansiyonum var nornalde 2 kizimdada oyleydim ama bunda hep olcuyorum nornal cikiyor bu havalar sanirim.etkiliyor yarinda fena lodos varmis artik butun gun komada geciririm

Nereden farkettin canım tansiyon takibinde kaç çıkıyor
Ilk gebeligimde boynum ensem agirmisti bir misafirlikteyken kuzenimde bir tansiyonuna bakalim dedi.16 10 cikmisti sonra zatrn kontrole gittigimde dr olctugundede yuksek cikmisti o andan itibsren sifir tuze dusmustu yemeklerim yemek yapsrken tuzunu koymayip yemegimi ayiriyorduk oyle kalana tuz koyuyorduk.ekmegim bile tuzssuzdu.tansiyondan dolayi plasanta erken eskimeye basliyor curuyor yani. 37.haftaya girdigimde suyum patlamisti 2.gebeligimde biliyorduk konyrollu gittik ama yine yukselmeler oluyordu.ikisindede hem tansyon hem seker cikti hem tuzdan uzak hem.sekerli seylerden.

Anladım canım Rabbim şifa versin inşallah hepsi normale döner. Gerçekten çok zormuş benim de bazen çarpıntım oluyor da tansiyondan şüphe ettim doktor ölçünce normal çıkmıştı ama ara sıra çarpıntım oluyor

Bende de ara sira carpinti oluyo tansiyonum normal cikiyo hatta bazen konusurken nefesimi ayarlayamiyor gibi oluyorum nefes nefese kaliyorum yorulmus gibi. Hamileligin son demlerinde olur ya oyle

Canım ben kutudaki bir paketi içtim en son yani yarısını ama kaç gündür geceleri mide ağrılarım başladı. dün gece doruktaydı gece 2 de sabahtan beri yediğim herşeyi çıkardım. midem asiten tahriş oldu . bende eskiden de gastrit vardı. bu ilaç kusmayı baskılayınca midede asidi dışarı atamayınca benim mide perişan oldu. ilaca ara vereceğim bulantı ve istifralar geri gelecek biliyorum ama mide ağrısıda dayanılmaz. bu süreci bu kadar zor yaşayan annelerin Allah yardımcısı olsun çekmeyen bilemez. ağzımda ne tat kaldı ne tuz. su bile içemiyorum sürekli halsiz ve bitkinim......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…