🎀2020 temmuz anneleri🎀

Kızlar günaydıın, hepimize mutlu haftalar Yarın 9+0 ve dr randevum var. Ölüyorum heyecandan inşallah güzel haberler alırım diye umuyorum. Bu randevu diğerlerine göre daha uzun olacakmış doğru mudur? Bebek ölçümleri yapılacağı için dediler ama sizlere danışayım bir de dua isteyeyim dedim :)

Benım bademcıklerım şişti ; 13 haftamdayım nasıl gecer acaba yapmamı tavsıye edecegınız bısey var mı?

canım selamlar Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.. Biz 9. haftada kalp sesını dınlemistik.Daha gecen gun gıttım her turlu olcum yapıldı.. Ama bu gıttıgınızde daha buyumus oldugunuzu goreceksınız.. ben cok ağlamıstım...

ay amin hepimizin. biz kalbini çok şükür 6.haftada duyduk, düşük tehlikem var o yüzden çok gerildim vallahi . Ayy hadi bakalım kaç cm olmuşş.
Ben kalbini duyunca çok ağladım doktor en son bu kadar ağlama ama falan dedi de en güzel ağlama mutluluk ağlaması dimi

Benimde yarin 9+0 yarin randevum var uzun surdugunu hatirlamiyorum hic diger gebeliklerimdende bakalim durumlar ney

Benimde yarin 9+0 yarin randevum var uzun surdugunu hatirlamiyorum hic diger gebeliklerimdende bakalim durumlar ney
Bizim seninle herşey aynı gitti :)). Bana doktor bit sonraki randevumuzda testleri vs konuşacağız demişti ama bebeğim sağlıklı olsun da gerisi mühim değil çok merak ediyorum boyunu falan :). Sende heyecan var mıı

Benim durumum biraz degisik.2 tane cocugum var zaten 2 tanede dusugum var baya kotuydu.bu 5.gebelik sayiliyor.yarin sag mi bir problem var mi yokmu sadece merak ettigim bu

Benim durumum biraz degisik.2 tane cocugum var zaten 2 tanede dusugum var baya kotuydu.bu 5.gebelik sayiliyor.yarin sag mi bir problem var mi yokmu sadece merak ettigim bu

Allah sağlık sıhhat versin. Benim ilk gebeliğim, bir de daha önce kimyasal olmuştu o kadar. Ama kanamam oldu, sürekli korkuyorum ben de iyi mi değil mi diye. kalbi falan atıyordur inşallah en son geçen salı gittiğimde sağlığı sıhhati yerindeydi. İkimiz de içimizi ferah tutalım yarın kaçta randevun?

Randevum 11de suanda bekliyorum

Muayneden ciktim hersey yolunda gozukuyor daha minicik tabiyki ama yine o minnacik haliyle bir kipirdadi gordum.drda hersey yolunda gelisimi kesesi yeri hepsi cok iyi dedi.bak bu minik haliyle bile oynadi gordun rahat ol kasma kendini dedi.diger dusenperde 10uncu hafta ve 12.haftadaydi ondan biraz stresim ama olacagada care yok iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…