- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.321
Muayneden ciktim hersey yolunda gozukuyor daha minicik tabiyki ama yine o minnacik haliyle bir kipirdadi gordum.drda hersey yolunda gelisimi kesesi yeri hepsi cok iyi dedi.bak bu minik haliyle bile oynadi gordun rahat ol kasma kendini dedi.diger dusenperde 10uncu hafta ve 12.haftadaydi ondan biraz stresim ama olacagada care yok iste.
Hadi güzel haberlerle insallah bende gece uykusu çok kalitesiz sabah bel ağrılarıyla uyanıyorum onun dışında şükür iyiyim canimcanım günaydıın, bugün 9.hafta randevum var stresten tüm gece uyumadım valla şimdi de acısı çıkıyorsen nasılsınn
Enim 2 dusugun var biri 10.haftada lekelenme oldum.gittigimde kalbi durmustu digeride 12.haftam doldu muaynede hersey yolunda ertesi gun sancim geldi sanciyla hastaneye gittik acilde suyum geldi ve odaya cikana kadsr bebek dogdu camasirima dustu.bunlari yasayinca 10 vr 12 hafta arasi sitresi basladi vendecanımm çok sevindim benimki 13:30da inşallah ben de hayırlı haberler alırım. 10 ve 12.haftada ne varmış anlamadım ben onu?
Merhaba herkese bende temmuz ayında doğum yapıcam bu hafta ense kalınlığı ölçümü yapıldı 1,6 çıktı bir sıkıntı yoktu doktor kız gibi görünüyor dedi aranızda 13. Haftada cinsiyet öğrenen oldu mu
Arkadaşlar hepinize sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum. Bu durumu yaşayan yada fikri olan varsa lütfen cevaplasınbulantılarım azaldı çok şükür ama midem şiş sürekli midem ağrıyor. Deneyimledim,mandalina portakal kahve çay asitli içecekler tüketmiyorum. Ama yine de mide ağrısından ölüyorum. Sanki içime bir şey tıkılmış gibi.
Cevabın için teşekkür ederim canım. Tarifi mümkün olmayan cok kötü bi durumCanım Rabbim Şifa versin. mide ağrısının ne kadar fena bir durum olduğunu biliyorum. bende midemden çok çektim gecen gece acillik olacak kadar şiddetli ağrılarım vardı. herkesin mide sorununun kaynağı farklı olabiliyor. bende gastrit ağırlıklı mide asidi yükselince inanılmaz ağrılar oluyor. üşütemem çok aç kalmamam ve stresten uzak kalmam lazım ki pek mümkün olmuyor. senınde hamileliğe bağlı mide asit sevıyen yüksektir. bunun için mutlaka doktora git sana mide koruyucu yada asiti nötrelize edici ilaçlar verir. biraz sabret ilerleuen zamanlarda gececek inşallah.
Iki kizimida 12.haftada kesin kiz demisti dr.umMerhaba herkese bende temmuz ayında doğum yapıcam bu hafta ense kalınlığı ölçümü yapıldı 1,6 çıktı bir sıkıntı yoktu doktor kız gibi görünüyor dedi aranızda 13. Haftada cinsiyet öğrenen oldu mu
Hergun.ogleden sonra suru erek geciriyorum.sabahlari bir sorun yok Allahtsn.2 kizim var 1i 10 yasinda 1i 7 ikiside okula gidiyor ve buyugunun her aksam kursu var kucugununde hafta sonlari.bu tempoda inan aksam koltukta uyuya kaliyorum yataga gitmeden.Merhaba kizlar bir gun enerjik oluyorum 2 gun surunuyorum sizde de oyle mi? Nasil bas ediyorsunuz bir de benim 2 yasinda kizim var resmen dagitici ne duzen kaldi evde ne bisey yoruluyorum toplayamiyorum
Normsl hepsi bende yasiyorum tas oturmus gibi midende bir agri var.bende yasiyorumArkadaşlar hepinize sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum. Bu durumu yaşayan yada fikri olan varsa lütfen cevaplasınbulantılarım azaldı çok şükür ama midem şiş sürekli midem ağrıyor. Deneyimledim,mandalina portakal kahve çay asitli içecekler tüketmiyorum. Ama yine de mide ağrısından ölüyorum. Sanki içime bir şey tıkılmış gibi.
İnşallah geçicidirHergun.ogleden sonra suru erek geciriyorum.sabahlari bir sorun yok Allahtsn.2 kizim var 1i 10 yasinda 1i 7 ikiside okula gidiyor ve buyugunun her aksam kursu var kucugununde hafta sonlari.bu tempoda inan aksam koltukta uyuya kaliyorum yataga gitmeden.
Normsl hepsi bende yasiyorum tas oturmus gibi midende bir agri var.bende yasiyorum
Gecer gecer ilk zamanlar bunlari yasamak normal.İnşallah geçicidir
Merhaba herkese bende temmuz ayında doğum yapıcam bu hafta ense kalınlığı ölçümü yapıldı 1,6 çıktı bir sıkıntı yoktu doktor kız gibi görünüyor dedi aranızda 13. Haftada cinsiyet öğrenen oldu mu
canımm çok sevindim benimki 13:30da inşallah ben de hayırlı haberler alırım. 10 ve 12.haftada ne varmış anlamadım ben onu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?