🎀2020 temmuz anneleri🎀

canımm çok sevindim benimki 13:30da inşallah ben de hayırlı haberler alırım. 10 ve 12.haftada ne varmış anlamadım ben onu?

B
canımm çok sevindim benimki 13:30da inşallah ben de hayırlı haberler alırım. 10 ve 12.haftada ne varmış anlamadım ben onu?
Enim 2 dusugun var biri 10.haftada lekelenme oldum.gittigimde kalbi durmustu digeride 12.haftam doldu muaynede hersey yolunda ertesi gun sancim geldi sanciyla hastaneye gittik acilde suyum geldi ve odaya cikana kadsr bebek dogdu camasirima dustu.bunlari yasayinca 10 vr 12 hafta arasi sitresi basladi vende

Merhaba kizlar bir gun enerjik oluyorum 2 gun surunuyorum sizde de oyle mi? Nasil bas ediyorsunuz bir de benim 2 yasinda kizim var resmen dagitici ne duzen kaldi evde ne bisey yoruluyorum toplayamiyorum

Merhaba herkese bende temmuz ayında doğum yapıcam bu hafta ense kalınlığı ölçümü yapıldı 1,6 çıktı bir sıkıntı yoktu doktor kız gibi görünüyor dedi aranızda 13. Haftada cinsiyet öğrenen oldu mu

Arkadaşlar hepinize sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum. Bu durumu yaşayan yada fikri olan varsa lütfen cevaplasın bulantılarım azaldı çok şükür ama midem şiş sürekli midem ağrıyor. Deneyimledim,mandalina portakal kahve çay asitli içecekler tüketmiyorum. Ama yine de mide ağrısından ölüyorum. Sanki içime bir şey tıkılmış gibi.

Canım öncelikle Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin. 13. hafta civarı bana erkek dediler sonra kız cıktı yani bu haftalardaki tahminlere pek itibar etme. en güveniir zaman 5. ay civarı. 16. haftadada işinin ehli doktorlar kesin tahmin yapabiliyor.

Canım Rabbim Şifa versin. mide ağrısının ne kadar fena bir durum olduğunu biliyorum. bende midemden çok çektim gecen gece acillik olacak kadar şiddetli ağrılarım vardı. herkesin mide sorununun kaynağı farklı olabiliyor. bende gastrit ağırlıklı mide asidi yükselince inanılmaz ağrılar oluyor. üşütemem çok aç kalmamam ve stresten uzak kalmam lazım ki pek mümkün olmuyor. senınde hamileliğe bağlı mide asit sevıyen yüksektir. bunun için mutlaka doktora git sana mide koruyucu yada asiti nötrelize edici ilaçlar verir. biraz sabret ilerleuen zamanlarda gececek inşallah.

Teşekkür ederim mavila teşekkür ederim. Doktorum cok tecrubeli baya güveniyorum ama tabiki de yanılma olabilir diye heyecanlanmak istemiyorum. Umarım değişmez.

Cevabın için teşekkür ederim canım. Tarifi mümkün olmayan cok kötü bi durum cuma kontrolüm var o zaman söylerim doktora inş. Demek sebebi buymuş.

Merhaba kizlar bir gun enerjik oluyorum 2 gun surunuyorum sizde de oyle mi? Nasil bas ediyorsunuz bir de benim 2 yasinda kizim var resmen dagitici ne duzen kaldi evde ne bisey yoruluyorum toplayamiyorum
Hergun.ogleden sonra suru erek geciriyorum.sabahlari bir sorun yok Allahtsn.2 kizim var 1i 10 yasinda 1i 7 ikiside okula gidiyor ve buyugunun her aksam kursu var kucugununde hafta sonlari.bu tempoda inan aksam koltukta uyuya kaliyorum yataga gitmeden.
Normsl hepsi bende yasiyorum tas oturmus gibi midende bir agri var.bende yasiyorum

İnşallah geçicidir

Kızlar dün gece sabaha kadar ateşliydim. 38 in altına düşmedi. Bugün kbb’ye gittim, boğazımın iltihaplandığını ve agumentin antibiyotik başlamak zorunda olduğumu söyledi. Hamilelikte tek kullanılabilen antibiyotikmiş. Kadın doğum doktorumda onayladı. Aranızda daha önce kullanan oldu mu? Biraz canım sıkkın..

Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz dr bana devit 3 ve bi başka demir içerikli ilaç yazdı bu sabah içtim ve yarım saat içinde hepsini çıkarttım ve anda çok kötü hissediyrm devit 3 de 19 damla yazmış acaba demir zehirlenmesimi yaşıyorum

[QUOTE="Nuurumm, post:
Kızlar bulantılarınız ne durumda
[/QUOTE]

Merhaba bende bugün 11 hafta oldum ama hiç bulantı olmadı sadece mide bulanıyor akşama doğru okadar. Acaba erekek çocuk mi çok merak ediyorum? Sizin durumunuz nasıl

Benim doktorum da 13 haftada ki kontrolde pipi görmedim ama belli olmaz dedi hep kız hissettim bende nedense Hayırlısı olsun çok güzel duygularmis Rabbim sağlıkla versin de kucagimiza inşallah

Sizi merak ettim çok heyecanliydiniz Nasıl geçti kontrol Bende hiç heyecan yapmıyorum ama doktorun kapısına gelince heyecandan çarpıntı oluyor merak ne zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…