- 17 Şubat 2019
- 7.963
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.411
- 248
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.341
Geçmiş olsun peki nedenini öğrenebildiniz mi?B
Enim 2 dusugun var biri 10.haftada lekelenme oldum.gittigimde kalbi durmustu digeride 12.haftam doldu muaynede hersey yolunda ertesi gun sancim geldi sanciyla hastaneye gittik acilde suyum geldi ve odaya cikana kadsr bebek dogdu camasirima dustu.bunlari yasayinca 10 vr 12 hafta arasi sitresi basladi vende
Benim doktorum da 13 haftada ki kontrolde pipi görmedim ama belli olmaz dedi hep kız hissettim bende nedense Hayırlısı olsun çok güzel duygularmisRabbim sağlıkla versin de kucagimiza inşallah
Bende 13 haftadayım ölçümlerim iyi çıktı ama cinsiyetini söylemediMerhaba herkese bende temmuz ayında doğum yapıcam bu hafta ense kalınlığı ölçümü yapıldı 1,6 çıktı bir sıkıntı yoktu doktor kız gibi görünüyor dedi aranızda 13. Haftada cinsiyet öğrenen oldu mu
Bende 13 haftadayım ölçümlerim iyi çıktı ama cinsiyetini söylemedi
Umarım seninde gönlüne göre olur.Bende öğrendiğimden beri kızım olacak benim dedim herkese Doğurcağımız tarihte aynı cinsiyete aynı kalır umarım değişirse yazarım buradan ama umarım değişmez. ❤
Umarım
Bende 13 haftadayım ölçümlerim iyi çıktı ama cinsiyetini söylemedi
İki hafta önce kullandım aynı sebepten sormadugim doktor kalmadı tanıdıklardan da herkes kullanabilirsin dedi paket 5 gunlukmus ben bir gün kullanabildim psikolojik olarak ilacı aldıktan sonra karnıma ağrı saplanmisti korktum bıraktımKızlar dün gece sabaha kadar ateşliydim. 38 in altına düşmedi. Bugün kbb’ye gittim, boğazımın iltihaplandığını ve agumentin antibiyotik başlamak zorunda olduğumu söyledi. Hamilelikte tek kullanılabilen antibiyotikmiş. Kadın doğum doktorumda onayladı. Aranızda daha önce kullanan oldu mu? Biraz canım sıkkın..
Nadir olan migrenim coştu ve sürekli baş ağrım var dayanamıyorum bazenBenim gibi surekli basi agiran var mi hep mi agirir ya
benim de baş ağrılarım başladı inş geçer hepimizin en kısa zmandaNadir olan migrenim coştu ve sürekli baş ağrım var dayanamıyorum bazen
Nick inde güzelmişbenim de baş ağrılarım başladı inş geçer hepimizin en kısa zmanda
Canim senin kontrol nasil gecmisti yazmadinda merak ettim.canımm çok sevindim benimki 13:30da inşallah ben de hayırlı haberler alırım. 10 ve 12.haftada ne varmış anlamadım ben onu?
Canim bende öyleydim doktor gaviscon şirup verdi yemeklerden sonra ve gece yatmadan önce oh dünya varmış dedim..Cevabın için teşekkür ederim canım. Tarifi mümkün olmayan cok kötü bi durumcuma kontrolüm var o zaman söylerim doktora inş. Demek sebebi buymuş.
Allah gönlüne göre versin canım benim de 2 kızım var oğlum olsun istiyorum nasıp kısmet öncelikle hayırlı sağlıklı bir evlat olması rabbim neyi nasıp ederse raziyimMerhabalar, umarım herkes iyidir, her şey yolundadır, ilk hamileliğimde çok aktiftim burada, bu sefer çok nadir giriyorum, ben de bu hafta salı günü gittim, 11+4 göründü, bir çıkıntı göremiyorum hadi inşallah bu sefer kızdır dedi dr, 2 tane oğlum var, ben de kız istediğimden mi hissettiğimden mi bilmiyorum ama içime hep kız doğuyor, önceki 2 gebeliğime hiç benzemiyor belirtilerim, isteklerim , o yüzden de erkek hamilesi değilmişim gibi geliyor, bu gece de ormanda erkek bebek buluyorum, 2 kızı olan bir akrabamız onu benden istiyor, hayırdır inşallah:) bu günlerde cinsiyet kafamızı doldurunca rüyalara da girdi:) sağlıklı olsunlar en önemlisi o, Allah herkesin gönlünde olanı sağlıkla nasip etsin.
şiddetle katılıyorum aşermen olursa seve seve yollarım canımNick inde güzelmişaserebilen bı insan olsam izmirden boyoz isteyebilirdim ama aserememe sorunum var asermek bence hamileliğin en güzel yani bende hiç olmadi olmuyo
Ben devam ediyorum çünkü doktorum korkuttu düzenli kullanmazsan vucudun o antibiyotiğe karşı savunma geliştirir bu sefer daha etkili bir antibiyotik vermemiz gerekir dediİki hafta önce kullandım aynı sebepten sormadugim doktor kalmadı tanıdıklardan da herkes kullanabilirsin dedi paket 5 gunlukmus ben bir gün kullanabildim psikolojik olarak ilacı aldıktan sonra karnıma ağrı saplanmisti korktum bıraktım
İyilesmistim bugün yine boğazım giciklanmaya başladı ise gidemedimBen devam ediyorum çünkü doktorum korkuttu düzenli kullanmazsan vucudun o antibiyotiğe karşı savunma geliştirir bu sefer daha etkili bir antibiyotik vermemiz gerekir dediBir taraftan da boğaz ağrım devam ediyor. Bu süreçte ben de çok yıprandım ama çevremde de hamileliklerin de çok kullanan olduğunu öğrendim. Çocukları da sağlıklı biraz olsun rahatladım..
Siz iyileşebildiniz mi?
Mide spazmı geçiriyomusum canım doktor ilaç verdi bugün kontrole gittimdeCanim bende öyleydim doktor gaviscon şirup verdi yemeklerden sonra ve gece yatmadan önce oh dünya varmış dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?