🎀2020 temmuz anneleri🎀

Geçmiş olsun peki nedenini öğrenebildiniz mi?

Benim doktorum da 13 haftada ki kontrolde pipi görmedim ama belli olmaz dedi hep kız hissettim bende nedense Hayırlısı olsun çok güzel duygularmis Rabbim sağlıkla versin de kucagimiza inşallah

Umarım seninde gönlüne göre olur. Bende öğrendiğimden beri kızım olacak benim dedim herkese Doğurcağımız tarihte aynı cinsiyete aynı kalır umarım değişirse yazarım buradan ama umarım değişmez.

Umarım

Bende 13 haftadayım ölçümlerim iyi çıktı ama cinsiyetini söylemedi

Sağlıkla dogsunlar da inşallah Güzel haberler bekliyorum
Bende 13 haftadayım ölçümlerim iyi çıktı ama cinsiyetini söylemedi

Normalde zaten söyledikleri tutmayabilir yada görünmeyebiliyor o yüzden Normalde bilgi verilmiyor ama ben sordum diye bu sekilde bilgi aldim En sağlıklı sonuç 5 ayda ama 4 ay bitiminde de genelde doğru bilgi verilebiliyormus

Merhabalar, umarım herkes iyidir, her şey yolundadır, ilk hamileliğimde çok aktiftim burada, bu sefer çok nadir giriyorum, ben de bu hafta salı günü gittim, 11+4 göründü, bir çıkıntı göremiyorum hadi inşallah bu sefer kızdır dedi dr, 2 tane oğlum var, ben de kız istediğimden mi hissettiğimden mi bilmiyorum ama içime hep kız doğuyor, önceki 2 gebeliğime hiç benzemiyor belirtilerim, isteklerim , o yüzden de erkek hamilesi değilmişim gibi geliyor, bu gece de ormanda erkek bebek buluyorum, 2 kızı olan bir akrabamız onu benden istiyor, hayırdır inşallah:) bu günlerde cinsiyet kafamızı doldurunca rüyalara da girdi:) sağlıklı olsunlar en önemlisi o, Allah herkesin gönlünde olanı sağlıkla nasip etsin.

İkili tarama için de kan verdik, haftaya çıkar dedi dr, ense kalınlığı 1 ölçüldü, nazal kemik mevcut, kan sonuçları için de haftaya gideceğiz, inşallah herkes güzel haberler duyar.

İki hafta önce kullandım aynı sebepten sormadugim doktor kalmadı tanıdıklardan da herkes kullanabilirsin dedi paket 5 gunlukmus ben bir gün kullanabildim psikolojik olarak ilacı aldıktan sonra karnıma ağrı saplanmisti korktum bıraktım

benim de baş ağrılarım başladı inş geçer hepimizin en kısa zmanda
Nick inde güzelmiş aserebilen bı insan olsam izmirden boyoz isteyebilirdim ama aserememe sorunum var asermek bence hamileliğin en güzel yani bende hiç olmadi olmuyo

Allah gönlüne göre versin canım benim de 2 kızım var oğlum olsun istiyorum nasıp kısmet öncelikle hayırlı sağlıklı bir evlat olması rabbim neyi nasıp ederse raziyim

Bu sene kız senesimi burda kimi okuduysam doktor kıza benzetmiş henüz doktora gitmedim 2 ocakta gidecem o zaman 11+2 oluruz bakalım bizimki nedir çok merak ediyorum 2 kızım var

Ben devam ediyorum çünkü doktorum korkuttu düzenli kullanmazsan vucudun o antibiyotiğe karşı savunma geliştirir bu sefer daha etkili bir antibiyotik vermemiz gerekir dedi Bir taraftan da boğaz ağrım devam ediyor. Bu süreçte ben de çok yıprandım ama çevremde de hamileliklerin de çok kullanan olduğunu öğrendim. Çocukları da sağlıklı biraz olsun rahatladım..
Siz iyileşebildiniz mi?

İyilesmistim ama bugün yine ufaktan b İyilesmistim bugün yine boğazım giciklanmaya başladı ise gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…