🎀2020 temmuz anneleri🎀

Kızlar yaaa dün alt bölgemle kasığımın tam arasında sivilce çıktı nedendir bu böyle çok da temiz bakıyodum dikkat ediyodum. Oturup kalkarken cok acıyor ya

Gece gece kasinmaktan uyuyamiyorum erken degil mi ya sanirim catliyorum kilolu biri degilim 55 kiloyum 162 boyum. Yag surdum hala duramiyorum

Allah gönlüne göre versin canım benim de 2 kızım var oğlum olsun istiyorum nasıp kısmet öncelikle hayırlı sağlıklı bir evlat olması rabbim neyi nasıp ederse raziyim
Günaydınlar, Allah hepimizin gönlüne göre versin canım, cuma günü ikili taramam riskli çıktı ve uyku uyuyamadım cmtsi sabah ankaraya gidip nipt testi yaptırdık, 1984 doğumluyum, doktor yaştan da riskli çıkmış olabilir dedi ama bu şüpheyle uyku uyuyamadım, sonuç 7-10 iş gününde çıkacak, tekrar anladım ki, önce sağlıklı olması, cinsiyeti Rabbim biliyor saklayacak değilim kız evlat isteğimi ama öncelikle sağlıklı olsun, Rabbim hepimiizn kucağına sağlıkla nasip etsin.

Korkma Allahın izni ile bir sıkıntı olmaz benim ablam 40 yaşında doğum yaptı oda riskliydi şükür busey olmadı Allah yardım ediyor

Korkma Allahın izni ile bir sıkıntı olmaz benim ablam 40 yaşında doğum yaptı oda riskliydi şükür busey olmadı Allah yardım ediyor
Amin inşallah canım, çevremde herkes aynı şeyi söylüyor ama insan tedirgin oluyor, elinde olmuyor, Rabbim kimseyi evlatlarıyla sınamasın.

Merhaba hanımlar, benimde tahmini doğumum 7 temmuz. Allah nasip ederse temmuz annesi olacağım. Yaşım 37 ikili test teki yaş riskim yüksek cıktı. Fetal dna sonucunu bekliyorum.

Merhaba hanımlar, benimde tahmini doğumum 7 temmuz. Allah nasip ederse temmuz annesi olacağım. Yaşım 37 ikili test teki yaş riskim yüksek cıktı. Fetal dna sonucunu bekliyorum.
Benim de tahminin doğum tarihim 7 temmuz, ben de 84 doğumluyum yaş riskim 1:344, kombine riskim 1:842 ama ikili riskim 1:132 , trisomy 13/18 +NT< 1:10000, ense kalınlığı 1 çıktı, burun kemiği mevcut, kombine risk ile tabloda yeşil bölgedeyim (güvenli) ama ikili riskim kötü siz nerede yaptırdınız fetal dna testini, nipt test mi yaptırdınz?inşallah sağlıkla alalım kucağımıza.

Amin inşallah canım, çevremde herkes aynı şeyi söylüyor ama insan tedirgin oluyor, elinde olmuyor, Rabbim kimseyi evlatlarıyla sınamasın.
Amin sakin olmaya çalış ben ikinci gebeligimde dogumdan korkmustum panik olmuştum ve çok zor geçmişti sakin ol istersen doğum acisindan daha rahat olur

2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi
diye bir grup var.tam etiketleyemedim kusura bakma

Kızlar şuan ben 11+2 haftalığım doktor bana 12. Hafta da gelirsin dedi. Kesin gitmeli miyim ve ben suan 12. Hafta içinde miyim yoksa 12+.. olunca mı gitmeliyim . Kafam karıştı ya

Merhaba Bir kaç gündür giremiyorum. Ben prenetal test yazıo onu yaptırdım.
Doktorum aynı sizin sonuç gibi t13 ve 18 oranı çok düşük çıktığı için sadece t21 down a baktırdı. Özel bir laboratuvar almanyada gönderdi. Bugünde sonuç geldi. Çok sükür temiz çıktısonucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…