🎀2020 temmuz anneleri🎀

Merhaba bende temmuz annesi olcam insallah 15. Haftaya girdik bugun ama hala cok bulantım var sizde durumlar nasıl bebegin beslenememesinden korkuyorum

İlk 3 ay anneden besleniyomus ama 3 ayı gectik ya bilmiyorum canım ya insallah bi an önce gecer su bulantı normal hayatıma dönerim
Hicmi agzina bursey suremiyirsun.illaki mideni basacak bisey vardir.haslanmis patates soguk sut tuzlanmis salatalik tursu birseyler vardir dusun kesfetmeye calis imkan varsa disardan soyle daha minik sen hic yiyemesen ayakta duramassin yani illaki ayakta tutacak kadar yiyorsun oda bebege yeter

Merhaba bende temmuz annesi olcam insallah 15. Haftaya girdik bugun ama hala cok bulantım var sizde durumlar nasıl bebegin beslenememesinden korkuyorum
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin insallah ben yemek yapamıyorum yemek kokusundan igreniyorum ve bir daha kokusunu aldığım yemeği yiyemiyorum gündüz tost haşlanmış patates yoğut kahvaltilik ile geçiştiriyor um akşam eşim eve gelip birşeyler hazırlayana kadar oda elinden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyor bu ara oda hasta evde sistem çöktü yemek yapamamak da çok kötüymüş allah yardımcımız olsun

Canım patatesde yiyemiyorum ekmek yiyorum süt yogurt bi de elma diger türlü seyler yiyemiyorum yani yemek yiyemiyorum

Amin canım bende aynı ekmek yiyebiliyorum bi iste süt yogurt , yemek yapamıyorum da mutfaga da giremiyorum hep böle olmasından korkuyorum calısıyorum bi yandan bizimde sistemimiz cökdü 6 kilo verdim

Amin canım bende aynı ekmek yiyebiliyorum bi iste süt yogurt , yemek yapamıyorum da mutfaga da giremiyorum hep böle olmasından korkuyorum calısıyorum bi yandan bizimde sistemimiz cökdü 6 kilo verdim
Allah yardımcımız olsun valla şuan acayip bi şişkinlik var karnım geriliyor açıyor ter basıyor midem gırtlağın da sanki bi anda oldum şimdi napcan bilemedim yatma yatamıyorum tuhaf oldum

Bende öyle ama gececek mi o da mechul bugun bi yakınımızla konusdum iki hamileligindede 9 ay kusmus insallah biz ole olmayız
Aman allah korusun benim allahtan bir kez küsmüşmüşüm var mide yanması çekiyorum daha çok
Kızlar cinsiyet öğrendiniz mi
Kıza benziyor dedi 11+3de ama yanıltır dedi 10 gün sonra kontrolüm var muhtemelen belli olur dedi doktor bakalım

Aman allah korusun benim allahtan bir kez küsmüşmüşüm var mide yanması çekiyorum daha çok

Kıza benziyor dedi 11+3de ama yanıltır dedi 10 gün sonra kontrolüm var muhtemelen belli olur dedi doktor bakalım
Sen bana göre iyisin olese ben bu haftaya kadar 10 dk da bir kusuyordum artık vücudum kendi yagından yemeye baslamıs , ilaclarla duruyorum ona ragmen hala kusuyorum gunde 2 3 kez

Sen bana göre iyisin olese ben bu haftaya kadar 10 dk da bir kusuyordum artık vücudum kendi yagından yemeye baslamıs , ilaclarla duruyorum ona ragmen hala kusuyorum gunde 2 3 kez
Allah yardımcın olsun canım benim tek derdim kötü kokular ve yemek kokuları midem bulanır ama kusmam kusamıyorum ben bünye olarak çok nadir kusarım kustugumdada 3 gün yatak döşek yatarım sırf küstüm diye öyle kötü o yüzden allaha binlerce kes şükrediyorum kusma yaşamadığım icin

kızlar selam, epeydir giremedim buraya umarım hepiniz iyisinizdir :). Yarın detaylı ultrason randevum var ve kan vereceğim down sendromu var mı diye bakacaklar.

size sorum şu ben 10+5teyim şu an dünden beri bi ağrım var.bazen sol kasığımda bazen sağ bazen belime vuruyor kanama vs yok çok şükür ama aşırı gerildim iki gündür. Bu aşamada ağrı normal mi bana yardım eder misiniz çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…