🎀2020 temmuz anneleri🎀

Dayanılmayacak kadar fazla değilse ve kanama yoksa bu tarz ağrıları normal kabul ediyorlar 14+5im 9. Haftadan beri var bu tarz ağrılarım canım hiç bir sorun çıkmadı sukur karnimda gerilmeler vs başladı bu hafta mesela birde doktorumun önerisi hindistan cevizi yağı zeytin yağı kakao yağı gibi yağlarda masaj yapmam hafif hafif beni rahatlatıyor sende dene istersen

Yok yani böyle aniden giriyor gidiyor şükür günlük hayatıma devam edebiliyorum, çok evham yaptım ben artık doktoruma da soramıyorum. Normaldir inşallah valla dünden beri uykudan kesildim (
aa deneyeyim valla. Peki sen detaylı ultrason yaptırdın mı bu nasıl bir şey? Uzun uzun mu göreceğiz bebegi hayırlısıyla sağlığı yerindeyse

Yaptırdım canım doktorun bakıyor ince sonra radyolog bakıyor bebeğin pozisyonuna göre süre uzayıp kısalıyormuş 20dk sürüyor diye biliyorum demiştim doktoruma oda bebeğin pozisyonuna göre 5 dklik birşey dedi dediği gibide oldu toplamda 10 dk anca gördük başını boyunu vs ölçüyorlar haftanı söylüyorlar benim 11+0 idi gittiğin gün 11+2 dedi doktorum radyolog 11+3 dedi 2 mi 3 mü dedim elini milim kaydırmak 1 gün demek dedi radyolog çok takılma 2 haftayı asmadıysa fark çok önemli değil dedi sonra çıktık kan verdik 10 gün sonra sunucumuz çıktı temiz şükür şimdi 10 gün sonra randevum var tekrar bakalım heycanliyiz cinsiyet netlesecek eğer pozisyonu uygun olursa bebişimin kıza benziyor dendi detaylıca ama yaniltir bu haftalarda dedi doktor bakıcaz bakalim allah'ım sıkıntısız sorunsuz tertemiz sonuçlar nasip etsin hepimize bu arada ani iğne batması şeklinde kramplar çok normal şiddeti artıyor bile ilerleyen haftalarsa içini ferah tut

Allah razı olsun senden valla içimi ferahlattın, dünden beri kahrolmuş vaziyette yatıyordum :). Çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına valla, kız çocuğuna da ayrı sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de kan vereceğim yarın kısmetse 10 gün içinde de sonucu öğreneceğiz valla benim doktorum çok iyi ama ultrasona çok uzun bakmıyor o yüzden hevesleniyorum böyle uzun bakmalara
Beni de önce perinatolog görecekmiş sonra kendi doktorum sonra kan ve sonra on gün cinsiyet beklemece. Dua eder misin benim için

Sizi merak ettim çok heyecanliydiniz Nasıl geçti kontrol Bende hiç heyecan yapmıyorum ama doktorun kapısına gelince heyecandan çarpıntı oluyor merak ne zor

merhaba epeydir giremedim buraya mesajınızı şimdi gördüm :)) valla Allaha çok şükür içeride kıpır kıpırdı iki gündür beni korkutuyor biraz ağrım oldu bakalım yarın randevum var doktorla inşallah hayırlı haberler alırım
Keşke ben de öyle olsam randevudan önceki gün uyku uyuyamıyorum ben heyecandan çok korkak biri oldum valla sürekli iyi mi değil mi napıyo diye düşünüyorum ne zor işmiş valla.
Sizin nasıl gidiyor gebelik?

Merhaba gecen gun randevularimiz vardi randuvudan cikinca birsey yazmayinca bende 3.4 gun sonra merak edip yazmistim noldu nasil gecti diye yazmayinca merak ettim bende ara ara girip bakiyordum birsey yazdin mi diye iyi olduguna sevindim.kasik agrilari bu zamanlar normal rahim buyumeye basladikca agri cok yapar ben iki cocugumda yerlere yatip aglardim oyle agrim olurdu.ama yine doktorunun muayne etmesi onun soylemesi daha iyi ve guven verici pluyor.

Ayy valla benim telefon arızalandı bi sonra halam biraz hastalandı derken hiç giremedim buralara inşallah daha sık girebilecem artık :)
nasılsın nasıl gidiyor herşey yolunadır inşallah

Ayy valla benim telefon arızalandı bi sonra halam biraz hastalandı derken hiç giremedim buralara inşallah daha sık girebilecem artık :)
nasılsın nasıl gidiyor herşey yolunadır inşallah
Iyiyim yaa bir sıkıntı yok ogleden sonra olan mide bulantilarim hafifledi daha iyi gibi.iki gebeligimdede seker ve tansiyon oldugu icin sabah ogle aksam ac ve tok sekerime bakiyorum sabah aksamda tansiyon tansiyon.oldugundan kardiyoloji ve goze yonlendirdi anliycagin boyle ugrasli dueumlar onun disinda Allaha sukur

Rahatlaya bildiysem ne mutlu bana canım benim insallah güzel haberler alacaksın sende inaniyorum

Oh mide bulantısı cok zor dimi? Benim cok midem buruktu ama asiri bulanma olmadi allaha sukur gerci ben hayatım boyunca cok midesi bulanan, kusan biri degildim ondan olmadi galiba. Simdi tansiyon durumu nasıl??
Rahatlaya bildiysem ne mutlu bana canım benim insallah güzel haberler alacaksın sende inaniyorum
Amin insallaahh yarın 14:00da randevum mutlaka yazcam dualaınızı esirgemeyin benden

Dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum

İyi akşamlar arkadaşlar tam bulantılarım bitti derken mide ağrıları başladı meğer mide spazmı geçiriyomusum çok şükür ilaçlarla onuda hallettik yine tam iyi olcam derken şimdide soğuk algınlıgı bitmek bilmeyen öksürük (((

Çok fena salgın var herkes hasta vallahi çok geçmiş olsun canım benim

Canım benim çok geçmiş olsun. Öksürük bende de var, evde ıhlamur varsa kaynatıp biraz da balla tatlandırıp içmeni öneririm. Beni çok rahatlattı hem öksürüğe hem soğuk algınlığına iyi geliyor.

Ihlamuru günde 1 bardaktan fazla içme canım fazlası zarar aklında olsun

Aa öyle miii? Valla iyi oldu öğrendiğim hiç iki üç bardak içmedim gerçi ama. Bana kahve çay vs de yasakladı doktor ne içeceğim bilemiyorum :)
Ben bitki çaylarını çok severim o yüzden sordum doktora günde 1 bardak ıhlamur rezene papatya içebilirsin dedi fazlası zararliymis

Dikkatli tüket canım birşey olmas zaten hamilelikte her şeyden az miktar tüketmekte sakınca yok bebek fazla abartilmadigi sürece herşeyi tolere edebiliyor

Arkadaşlar iyi akşamlar. Ya benim 15. Hafta bitecek iki gün sonra ama mide bulantım son zamanlarda arttı bu şekilde bir durum yaşıyan var mı aranız da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…