- 26 Şubat 2019
- 4.653
- 6.772
- 158
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
6 +3 deyim bende simdilik yogunluk halsizlik gogus acisi hafif kasik agrisi disinda birsey yok allahim yaridimcin olsun kuzum bol bol dinlen sorunsuz bir sekilde atlatirsin insallah bu donemi
O delirme bendede var gogus kremi ve gogus koruyucu siparis verdim az once bilmiyorum nolcak boyleAmin canımm insallahh, suan öyle yapiyorum gerekmedikce kalkmiyorum bile. Bu arada ben de mide bulantisi, bas donmesi, kusma, kokulara karsi asiri hassasiyet, asiri duygusallik, yorgunluk vb belirtiler de yok. Sadece memelerde geceleri bir sancima oluyor, sagdan sola donerken bile aman allahım dedittiriyor
O ğlumdada hiç bi belirti olmamıştı inşallah bu hamileliğim de öyle olur çünkü çalışıyorum çok zorlanırımYanlis girilmistir canim takilma fazla oraya daha sistemi tam oturtamadilar bence
Valla suan normalde kosarak cok rahat geldigim kafeye yurume geldim ama maraton kosmus kadar yorgunum cabuk yorulmalarimda basladi sanslisin valla
Nasipse pazartesi duyacagim
Bende de lekelenme var bir haftadır önce kahverengiydi ilaç kullanıyorum bende şuan koyu sarıya döndü tam geçsin diye dua ediyorum ben deCanım benim korkarak geciyorrrr malesef
5+5haftalikken kahverengi lekelenmelerim dolayisiyla doktora gittim sıkıntı yok dedi, keseyi gordu yolladi. 6haftalikken biraz daha artinca tekrar gittim kanamam kahveden kirmiziya donuk oldugu icin her ihtimale karsi polrogestan yazdi agizdan veya fitil olarak alabilirsin. Fitil olarak emilimi daha kolay ve daha fazla dedigi icin kullandim. O gun azaltti baya lekelenmemi. Suan 6+2yim dun kanama hissine uyandim suan bildigin adet gorur gibi kanamam var ama buna agrı eşlik etmiyor. Agri eslik etmedigi taktir de normal kabul ediliyomus. Dusuk olsaymis zaten kanamadan sonra olurmus fln fln. Bgn doktora gitmek istedim ama doktorum bgn yokmus malesef. Simdilik takiliyorum randevum cuma günü, cumaya kadar agrim sizim olmaz insallah diye dualar ediyorum. Bu kanama hamilelerin yuzde 20sinde gozkuyormus sanirim o 20lik kisimdanim ben de. Kanama lekelenme olmadan su donemi atlatmayi cok isterdim ama kismetim degilmks belli ki. Bu ilk trimester donemi bnm icin tedirgin gececek o belli oldu. Dinlenmeye, gerekli olmadikca ayaga kalkip dolasmamaya dikkat ediyorum bakalim ne olacak? Sende durum nasil peki, lekelenme kanama var mı, kacinci haftandasin?
Insallah olmas canimmO ğlumdada hiç bi belirti olmamıştı inşallah bu hamileliğim de öyle olur çünkü çalışıyorum çok zorlanırım
Rabim yardimciniz olsun kuzularBende de lekelenme var bir haftadır önce kahverengiydi ilaç kullanıyorum bende şuan koyu sarıya döndü tam geçsin diye dua ediyorum ben deRabbim yar ve yardımcımız olsun
Merhaba kızlar bende temmuz annesi olucam inşallah hep haziranda takıldım ama önde gidiyorlar takipler tutmuyo tüp bebek annesiyim allah hepimizin evlatlarını saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Hay masallah guzel bakmissin demekki bebisine yazdim listeyeMerhaba kızlar bende temmuz annesi olucam inşallah hep haziranda takıldım ama önde gidiyorlar takipler tutmuyo tüp bebek annesiyim allah hepimizin evlatlarını saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
3 gun geri cok onemli degil bence canisiÜç gün önden cıktı benimkisi de. Normalde 6+2 diye gittim 5+6 cikti :)
Listeye ekledim canim hosgeldin aramiza hayirli ugurlu olsunSelam kızlar beni de aranıza alır mısınız bende 5 haftalık hamileyim..Sade frappe canım bende de lekelenme mevcuttu Dr progestan hiçbişey vermedi.. şimdi geçti ama yerleşme kanaması olabilirmiş..
teşekkürler hosbuldum hepimize hayırlı olsun sağlıkla kucaklayalım inşallah :)Listeye ekledim canim hosgeldin aramiza hayirli ugurlu olsun
Canlarım haziran annelerinde kese kalp atışı falan benden önce oluyo paylaşamıyorum onu demek istedim☺yoksa bebiş 6+3 tam günü gününe gidiyoruzHay masallah guzel bakmissin demekki bebisine yazdim listeye
3 gun geri cok onemli degil bence canisi
Canım benim tam 6+0 alttan usg ile hem kese hem bebek hem kalp atışı duyuldu çok sükür muayene karından mı alttan mı o önemliKızlar doktor bana Perşembe gel keseye bakalım dedi 5+2 günlük olacak o zaman gözükür mü ?
Ya bana alttan muayene olma kese dağılır falan dediler de o gün doktor alttan mı bakar acabaCanım benim tam 6+0 alttan usg ile hem kese hem bebek hem kalp atışı duyuldu çok sükür muayene karından mı alttan mı o önemli
Sen istemezsen altan baktirmaya bilirsin canim ama benim 4+5 gunlukken keseyi karindan gordu muhtemelen seninde gorurYa bana alttan muayene olma kese dağılır falan dediler de o gün doktor alttan mı bakar acaba
Hosgeldin canisi hayirli ugurlu olsunBuraya da yerleşeyim. Tahmini doğumum 11 temmuz :))
Hoşbuldum canım hepimize hayırlı olsun :)Hosgeldin canisi hayirli ugurlu olsun
Aaa benim de aynı gün :))Hoşbuldum canım hepimize hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?