🎀2020 temmuz anneleri🎀

6 +3 deyim bende simdilik yogunluk halsizlik gogus acisi hafif kasik agrisi disinda birsey yok allahim yaridimcin olsun kuzum bol bol dinlen sorunsuz bir sekilde atlatirsin insallah bu donemi

Amin canımm insallahh, suan öyle yapiyorum gerekmedikce kalkmiyorum bile. Bu arada ben de mide bulantisi, bas donmesi, kusma, kokulara karsi asiri hassasiyet, asiri duygusallik, yorgunluk vb belirtiler de yok. Sadece memelerde geceleri bir sancima oluyor, sagdan sola donerken bile aman allahım dedittiriyor

O delirme bendede var gogus kremi ve gogus koruyucu siparis verdim az once bilmiyorum nolcak boyle

O ğlumdada hiç bi belirti olmamıştı inşallah bu hamileliğim de öyle olur çünkü çalışıyorum çok zorlanırım

Bende de lekelenme var bir haftadır önce kahverengiydi ilaç kullanıyorum bende şuan koyu sarıya döndü tam geçsin diye dua ediyorum ben de Rabbim yar ve yardımcımız olsun

O ğlumdada hiç bi belirti olmamıştı inşallah bu hamileliğim de öyle olur çünkü çalışıyorum çok zorlanırım
Insallah olmas canimm
Bende de lekelenme var bir haftadır önce kahverengiydi ilaç kullanıyorum bende şuan koyu sarıya döndü tam geçsin diye dua ediyorum ben de Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Rabim yardimciniz olsun kuzular

Merhaba kızlar bende temmuz annesi olucam inşallah hep haziranda takıldım ama önde gidiyorlar takipler tutmuyo tüp bebek annesiyim allah hepimizin evlatlarını saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin

Üç gün önden cıktı benimkisi de. Normalde 6+2 diye gittim 5+6 cikti :)

Merhaba kızlar bende temmuz annesi olucam inşallah hep haziranda takıldım ama önde gidiyorlar takipler tutmuyo tüp bebek annesiyim allah hepimizin evlatlarını saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Hay masallah guzel bakmissin demekki bebisine yazdim listeye
Üç gün önden cıktı benimkisi de. Normalde 6+2 diye gittim 5+6 cikti :)
3 gun geri cok onemli degil bence canisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…