🎀2020 temmuz anneleri🎀

Arkadaşlar iyi akşamlar. Ya benim 15. Hafta bitecek iki gün sonra ama mide bulantım son zamanlarda arttı bu şekilde bir durum yaşıyan var mı aranız da
Canım ben henüz o haftalara gelemedim fakat doktorumun dediğine göre bulantılar her an artıp, her an azalabilirmiş. Benim ilk dönemde mide bulantım çok az oldu diye korktum ben, sorunca ilerleyen vadede artabilir ya da tamamen kesilebilir demişti. İçini ferah tut bence

Arkadaşlar iyi akşamlar. Ya benim 15. Hafta bitecek iki gün sonra ama mide bulantım son zamanlarda arttı bu şekilde bir durum yaşıyan var mı aranız da

senınle aynı durumdayız arkadasım Dun mide bulantısından ayaklanamadım.. Hamılelıgım boyunca hıc kusmadıgım kadar kustum .. Hanı 3 ay bitince biterdi..

Gözünüz aydın, darısı bize inşallah, Allah kimseye bu durumu yaşatmasın

çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, test sonucu kaç günde geldi? ben de bugün kan vereceğim Allah’ın izniyle

Merhaba bende yarın kan vereceğim. İkili temiz çıktı ama içim rahat etmeyecek bildiğim için yaptırmak istedim. 10-15 güne çıkıyor kan sonucu

Benim doktorum direkt kan ver hiç o testlerle uğraşma dedi valla, zaten amaç iç rahatlığı. Bir de cinsiyet söylüyormuş bizim yaptıracağımız bonus o var :).
siz cinsiyet biliyor musunuz?

Benim doktorum direkt kan ver hiç o testlerle uğraşma dedi valla, zaten amaç iç rahatlığı. Bir de cinsiyet söylüyormuş bizim yaptıracağımız bonus o var :).
siz cinsiyet biliyor musunuz?

Aynı fikirdeyiz seninle. Cinsiyet belli oluyor testte evet. Bende henüz öğrenemedim. Yarın perinatolog bakıp yönlendirecek kan vermeye. Belki o söyler diye umut ediyorum.kendi doktorum 16 dan önce söylemiyor

çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, test sonucu kaç günde geldi? ben de bugün kan vereceğim Allah’ın izniyle

Perşembe verdim birdahaki cuma geldi sonuç.
Ama benimki christmas tatilinede denk geldi. 5 iş gününde geliyormuş ama tabii şirkete göre değişebilir. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın.

kızlar selam, doktorun asistanı aradı doğuma gitmiş doktor diğer randevuları erteleyemediklerinden benimkini ertelemek için. yani belki bencillik ediyorum ama çok sinirlerim bozuldu herkesin bebeği ne kadar önemliyse benimki de o kadar önemli üç dört gündür ağrım var ve gerçekten moralim bozukken bir de böyle umursamaz bir tavırla karşılaştım vallahi çok üzgünüm

Hayda şans canım malesef olabiliyor böyle şeyler de benim anlayamadigim bir tek seni erteliyorlarsa orada sorun var kabul etmeseydim keşke doğumdan çıktığında gelirim deseydin

Geçmiş olsun, böyle doktoru beklemek.yerine başka bir doktora görseydim en azından için rahat ederdi. Geçmiş olsun

senınle aynı durumdayız arkadasım Dun mide bulantısından ayaklanamadım.. Hamılelıgım boyunca hıc kusmadıgım kadar kustum .. Hanı 3 ay bitince biterdi..
Benimde öyle ya 3 ay birşey yok şimdi mide bulantısı garip yani baya. Az az yemek yemeye çalışıyorum ki tetiklemesin işe yarıyor gibi sizde deneyin zorlanıyorsanız

Hayda şans canım malesef olabiliyor böyle şeyler de benim anlayamadigim bir tek seni erteliyorlarsa orada sorun var kabul etmeseydim keşke doğumdan çıktığında gelirim deseydin
Valla öyle dedim ama dinletemedim, biz de eşimle konuştuk eve yakın bir başka doktor daha var sevdiğimiz onunla devam edeceğiz. Pazar gününe randevu aldık valla bakalım hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırım diye umuyorum.

Geçmiş olsun, böyle doktoru beklemek.yerine başka bir doktora görseydim en azından için rahat ederdi. Geçmiş olsun

Ya hastahane değil klinik içeride de başka doktor yoktu mebcuren erteledim ama dediğim gibi zaten bu doktorla devam etmicez çünkü doğum uzun sürse bile ertesi güne alırsın iki gün sonraya değil

Hayırlısı olsun canım fazlada kafana takma olur böyle şeyler bazen

Benimde öyle ya 3 ay birşey yok şimdi mide bulantısı garip yani baya. Az az yemek yemeye çalışıyorum ki tetiklemesin işe yarıyor gibi sizde deneyin zorlanıyorsanız

Bugün çalışırken iş arasında hiç mide bulantısı yaşamadım Dinlenik zamanda ortaya çıkıyor sanırım Kontrolume az kaldı iyiki Geçmiş olsun sana da Canim

Sen bana göre iyisin olese ben bu haftaya kadar 10 dk da bir kusuyordum artık vücudum kendi yagından yemeye baslamıs , ilaclarla duruyorum ona ragmen hala kusuyorum gunde 2 3 kez

Merhaba durumunuzu doktora söylediniz mi Vücudunuz beslenemiyormus çok üzüldüm. Takviye gıdalar Serum vesaire bişey destek verebilirler belki

Merhaba durumunuzu doktora söylediniz mi Vücudunuz beslenemiyormus çok üzüldüm. Takviye gıdalar Serum vesaire bişey destek verebilirler belki
Bugun doktora gitcem canim cok sagol bu zamana kadar serum la idare ettim cok kotu olunca serum takiyolardi ama calisdigim icin surekli de izin alamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…