- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.421
Canım ben henüz o haftalara gelemedim fakat doktorumun dediğine göre bulantılar her an artıp, her an azalabilirmiş. Benim ilk dönemde mide bulantım çok az oldu diye korktum ben, sorunca ilerleyen vadede artabilir ya da tamamen kesilebilir demişti. İçini ferah tut benceArkadaşlar iyi akşamlar. Ya benim 15. Hafta bitecek iki gün sonra ama mide bulantım son zamanlarda arttı bu şekilde bir durum yaşıyan var mı aranız da
Oh mide bulantısı cok zor dimi? Benim cok midem buruktu ama asiri bulanma olmadi allaha sukur gerci ben hayatım boyunca cok midesi bulanan, kusan biri degildim ondan olmadi galiba. Simdi tansiyon durumu nasıl??
Iyi Allaha sukur tansiyonda sikinti yok.iyi gidiyor suanda
Amin insallaahh yarın 14:00da randevum mutlaka yazcam dualaınızı esirgemeyin benden
Cok gecmis olsun Allah yardimcin.olsunİyi akşamlar arkadaşlar tam bulantılarım bitti derken mide ağrıları başladı meğer mide spazmı geçiriyomusum çok şükür ilaçlarla onuda hallettik yine tam iyi olcam derken şimdide soğuk algınlıgı bitmek bilmeyen öksürük(((
Arkadaşlar iyi akşamlar. Ya benim 15. Hafta bitecek iki gün sonra ama mide bulantım son zamanlarda arttı bu şekilde bir durum yaşıyan var mı aranız da
Gözünüz aydın, darısı bize inşallah, Allah kimseye bu durumu yaşatmasınMerhaba Bir kaç gündür giremiyorum. Ben prenetal test yazıo onu yaptırdım.
Doktorum aynı sizin sonuç gibi t13 ve 18 oranı çok düşük çıktığı için sadece t21 down a baktırdı. Özel bir laboratuvar almanyada gönderdi. Bugünde sonuç geldi. Çok sükür temiz çıktısonucum
Merhaba Bir kaç gündür giremiyorum. Ben prenetal test yazıo onu yaptırdım.
Doktorum aynı sizin sonuç gibi t13 ve 18 oranı çok düşük çıktığı için sadece t21 down a baktırdı. Özel bir laboratuvar almanyada gönderdi. Bugünde sonuç geldi. Çok sükür temiz çıktısonucum
Merhaba bende yarın kan vereceğim. İkili temiz çıktı ama içim rahat etmeyecek bildiğim için yaptırmak istedim. 10-15 güne çıkıyor kan sonucu
Benim doktorum direkt kan ver hiç o testlerle uğraşma dedi valla, zaten amaç iç rahatlığı. Bir de cinsiyet söylüyormuş bizim yaptıracağımız bonus o var :).
siz cinsiyet biliyor musunuz?
çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, test sonucu kaç günde geldi? ben de bugün kan vereceğim Allah’ın izniyle
Hayda şans canım malesef olabiliyor böyle şeyler de benim anlayamadigim bir tek seni erteliyorlarsa orada sorun var kabul etmeseydim keşke doğumdan çıktığında gelirim deseydinkızlar selam, doktorun asistanı aradı doğuma gitmiş doktor diğer randevuları erteleyemediklerinden benimkini ertelemek için. yani belki bencillik ediyorum ama çok sinirlerim bozuldu herkesin bebeği ne kadar önemliyse benimki de o kadar önemli üç dört gündür ağrım var ve gerçekten moralim bozukken bir de böyle umursamaz bir tavırla karşılaştım vallahi çok üzgünüm
kızlar selam, doktorun asistanı aradı doğuma gitmiş doktor diğer randevuları erteleyemediklerinden benimkini ertelemek için. yani belki bencillik ediyorum ama çok sinirlerim bozuldu herkesin bebeği ne kadar önemliyse benimki de o kadar önemli üç dört gündür ağrım var ve gerçekten moralim bozukken bir de böyle umursamaz bir tavırla karşılaştım vallahi çok üzgünüm
Benimde öyle ya 3 ay birşey yok şimdi mide bulantısı garip yani baya. Az az yemek yemeye çalışıyorum ki tetiklemesin işe yarıyor gibi sizde deneyin zorlanıyorsanızsenınle aynı durumdayız arkadasım Dun mide bulantısından ayaklanamadım.. Hamılelıgım boyunca hıc kusmadıgım kadar kustum .. Hanı 3 ay bitince biterdi..
Valla öyle dedim ama dinletemedim, biz de eşimle konuştuk eve yakın bir başka doktor daha var sevdiğimiz onunla devam edeceğiz. Pazar gününe randevu aldık valla bakalım hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırım diye umuyorum.Hayda şans canım malesef olabiliyor böyle şeyler de benim anlayamadigim bir tek seni erteliyorlarsa orada sorun var kabul etmeseydim keşke doğumdan çıktığında gelirim deseydin
Geçmiş olsun, böyle doktoru beklemek.yerine başka bir doktora görseydim en azından için rahat ederdi. Geçmiş olsun
Hayırlısı olsun canım fazlada kafana takma olur böyle şeyler bazenValla öyle dedim ama dinletemedim, biz de eşimle konuştuk eve yakın bir başka doktor daha var sevdiğimiz onunla devam edeceğiz. Pazar gününe randevu aldık valla bakalım hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırım diye umuyorum.
Ya hastahane değil klinik içeride de başka doktor yoktu mebcuren erteledim ama dediğim gibi zaten bu doktorla devam etmicez çünkü doğum uzun sürse bile ertesi güne alırsın iki gün sonraya değil
Benimde öyle ya 3 ay birşey yok şimdi mide bulantısı garip yani baya. Az az yemek yemeye çalışıyorum ki tetiklemesin işe yarıyor gibi sizde deneyin zorlanıyorsanız
Sen bana göre iyisin olese ben bu haftaya kadar 10 dk da bir kusuyordum artık vücudum kendi yagından yemeye baslamıs , ilaclarla duruyorum ona ragmen hala kusuyorum gunde 2 3 kez
Bugun doktora gitcem canim cok sagol bu zamana kadar serum la idare ettim cok kotu olunca serum takiyolardi ama calisdigim icin surekli de izin alamiyorumMerhaba durumunuzu doktora söylediniz mi Vücudunuz beslenemiyormus çok üzüldüm. Takviye gıdalar Serum vesaire bişey destek verebilirler belki
Bugun doktora gitcem canim cok sagol bu zamana kadar serum la idare ettim cok kotu olunca serum takiyolardi ama calisdigim icin surekli de izin alamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?