🎀2020 temmuz anneleri🎀

bende calıstıgım ıcın anlıyorum .. Aman hasta olmayında ...Cok gecmıs olsun..
Tesekkurler canim gittim doktora bebegin kalp atimina ve suyuna bakdi bise yiyemedigimi soledim doktor da yediklerin yetiyodur bebege dedi yine de bi vitamin yazdi cinsiyet sordum henuz belli olmaz dedi sen ogrendin mi

maşallah aynı gidiyoruz sanırımm. Allah sağlıkla tamamına erdirsin valla benim ilk çocuk çok güzel bir hismiş inanamıyorum hic ❤
Benimde ilk çocuk cnm ama bulantım çok var o yüzden biraz zor geciyor sizin cinsiyet belli mi bnm kız gibi dedi doktor

Benimde ilk çocuk cnm ama bulantım çok var o yüzden biraz zor geciyor sizin cinsiyet belli mi bnm kız gibi dedi doktor

Yok değil, bu akşam bi doktora gidicem üç gündür bi ağrım var hafif ama uzun sürdü diye korktum biraz. Onu sorcam belki bişeyler söyler :). Kan vercem bide ben bu ikili test vs yerine, cinsiyeti söyleyeceklermiş bakalım . kız da olsa erkek de olsa sevincem çok heyecanlıyım valla anne oluyorum diye.

Herkese selam bende Rabbim nasip ederse temmuz 2020 annesi olacağım inşallah burda birbirinize destek olalım ben Ankardan Merve
Hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebişim canım
Tesekkurler canim gittim doktora bebegin kalp atimina ve suyuna bakdi bise yiyemedigimi soledim doktor da yediklerin yetiyodur bebege dedi yine de bi vitamin yazdi cinsiyet sordum henuz belli olmaz dedi sen ogrendin mi
Şükür güzel haber aldık senden de canım
Haberlerini bekliyorum canisi

Bende çok heyecanlıyım ama hep gönlüm kızdan yanaydı cnm seninde gönlüne göre versin Rabbım

Kızlar ben geldiim! Şimdi çıktım doktordan valla eğer idrarda yanma olursa gel bakalım dedi.
Bebeği ölçtü işte son adet tarihini de geriye çekti normalde bugün 11+0 olmam gerekirken bebeğin boyu sebebiyle 11+4 dedi. büyümüş yavrum ama cinsiyete dair bi belirti yok tabii

Doktor sıkıntı yok dediyse sıkıntı yoktur Sağlıkla dogsunlar inşallah Benim ki de pipi görmedim ama belli olmaz dedi ayın 18 inde kontrolum var onu bekliyorum sabırsızlıkla

Hadi gözün aydın canım

çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, test sonucu kaç günde geldi? ben de bugün kan vereceğim Allah’ın izniyle
Merhaba sizin de mi ikili riskli çıktı, nifty test için mi kan vereceksiniz, ben de kan vermiştim, çok şükür dün temiz sonucu geldi, araya yılbaşı tatili girdi, 7. işgününde ulaştı raporum, genoksta yaptırdım, cinsiyet söylemek yasakmış, sadece doktorunuza söylüyoruz demişlerdi, sabah doktorumu arattırdım ona da söylememişler. İnşallah siz de güzel haberi alırsınız.

Merhaba bende yarın kan vereceğim. İkili temiz çıktı ama içim rahat etmeyecek bildiğim için yaptırmak istedim. 10-15 güne çıkıyor kan sonucu
Merhaba, sizin de mi riskli çıkmıştı, yaptırdınız mı testi, inşallah sizin de içiniz rahatlar, ben dün aldım raporumu, çok şükür temiz çıktı, beklemek gerçekten çok zor, Allah kimseyi evladıyla sınamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…