- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.461
Merhaba sizin de mi ikili riskli çıktı, nifty test için mi kan vereceksiniz, ben de kan vermiştim, çok şükür dün temiz sonucu geldi, araya yılbaşı tatili girdi, 7. işgününde ulaştı raporum, genoksta yaptırdım, cinsiyet söylemek yasakmış, sadece doktorunuza söylüyoruz demişlerdi, sabah doktorumu arattırdım ona da söylememişler. İnşallah siz de güzel haberi alırsınız.
Hoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin insallahMerhaba kizlar bende temmuz annesiyim benide eklermisin
Anladım canım, benim de doktorum aradı, ona söylediler, kızımız geliyor :) 2 oğlum vardı, sağlıklı olmasına ayrı buna ayrı sevindik, Rabbim sağlıkla kucağımıza nasip etsin. Nialia test hiç duymadım canım ya, genetik tarama testi mi yine, yaşın kaç neden yaptırdığını pek anlayamadım kusura bakma.Yok canım ben direkt test yaptırıyorum testi, ikili test yaptırmadım. Biz de doktor değiştirdik yeni doktor Nialia 5 diye bir test önerdi, pazartesi eve gelip kan alacaklar cinsiyeti de doktora söyleyeceğiz dediler. Yazılı vermek yasakmış anladığım kadarıyla, sözlü söylenebiliyormuş. Yazılı verilmeme sebebi de kız bebekte kürtaj olanlar olmuş ondanmış
Amin bakalım heyecanlıyım çok, pazar günü de detaylı ultrason var belki testten önce detaylı ultrasondan bi fikir edinebiliriz diye düşündüm.
Anladım canım, benim de doktorum aradı, ona söylediler, kızımız geliyor :) 2 oğlum vardı, sağlıklı olmasına ayrı buna ayrı sevindik, Rabbim sağlıkla kucağımıza nasip etsin. Nialia test hiç duymadım canım ya, genetik tarama testi mi yine, yaşın kaç neden yaptırdığını pek anlayamadım kusura bakma.
Gözün aydın canım için rahat bir süreç geçireceksin artıkMerhaba, sizin de mi riskli çıkmıştı, yaptırdınız mı testi, inşallah sizin de içiniz rahatlar, ben dün aldım raporumu, çok şükür temiz çıktı, beklemek gerçekten çok zor, Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
Aşkolsun canım estağfirullah ne demek. Şöyle benim doktorum dediki istersen ikili üçlü test yaptıralım ama sonuç kesin olmaz tarama testidir tanı değil; eğer istersen de direkt genetik tarama testi yaptıralım aklımızdan çıksın. Biz de eşimle hiç uğraşmayalım deyip o testi yaptırmaya karar verdik. Yaşım 27 benim de işte biz nolur nolmaz diye yaptırdık. 2 yıla yakındır bekliyorduk çünkü, öğrenelim istedik hem cinsiyetini de öğrenebileceğiz diye ekstradan heyecanlndık :))
Ya doktor korkuttu beni galiba biliyor musun? Dediki her yaşta çıkabilir, ailede yoksa da olabilir, işte bu ikili testte 1:17000 der ama o 1 sana düşer falan filan dedi ben çok korktum Allah'tan hep hayırlısını diledim yani elimden de bir şey gelmez eğer öyleyse ama içimi rahatlatayım istedim vallaTatlım benim yaşım 34 yaş riskim bile düşük geldi. Sen bayağı bir garantiye almışsın hiç tarama testi yaptırmayarak
Benim hala devam ustune karnım geriliyor artik oda can yakiyor korkmana gerek yok her an agri olacak diye birsey yok endişe etmeKızlar merhabalar kasık agrılarınız ne durumda benım son ıkı gündür bır agrım yok endıselenmelımıyım?
Haklısın canım haftaya randevum var ınsallah hersey yolundadırBenim hala devam ustune karnım geriliyor artik oda can yakiyor korkmana gerek yok her an agri olacak diye birsey yok endişe etme
Gönlünü ferah tut canım herşey yolundadır bir sıkıntı olsa hissederdinHaklısın canım haftaya randevum var ınsallah hersey yolundadır
Göğüs hassasıyetım devam edıyor ama ınsan su zamanda bı yeri agrıdıgında neden agrıdı dıyor agrımadıgında neden agrımadı.kotu tecruberım olduğu ıcın 12.haftayı atlatana kadar bu devam edecek sanırımGönlünü ferah tut canım herşey yolundadır bir sıkıntı olsa hissederdin
Çok normal canım göğüsler benim 2 beden büyüdü şimdiden ağrılar her saniye olmuyor ufacık şeyleri düşünme kafana takma olumlu düşün ki olumlu olsun en ufak hareketi ağrıyı veya olmayışını birşeylere yorma kendini üzme boşa pozitif ol biliyorum korkuyorsun ama endişe ve korku daha çok zarar verir bebişine herşey yolunda sağlıklı bir hamilelik geçiriyorum diye tekrar et kendine sürekli birazda kötü düşünceler aklına geldiğinde anlastikmiGöğüs hassasıyetım devam edıyor ama ınsan su zamanda bı yeri agrıdıgında neden agrıdı dıyor agrımadıgında neden agrımadı.kotu tecruberım olduğu ıcın 12.haftayı atlatana kadar bu devam edecek sanırım
Insallah canım ınsallah hersey yolundadır heyecanla ayın 16 sını beklıyorum.zaten 12.haftadan sonra salıncağım artık kendiÇok normal canım göğüsler benim 2 beden büyüdü şimdiden ağrılar her saniye olmuyor ufacık şeyleri düşünme kafana takma olumlu düşün ki olumlu olsun en ufak hareketi ağrıyı veya olmayışını birşeylere yorma kendini üzme boşa pozitif ol biliyorum korkuyorsun ama endişe ve korku daha çok zarar verir bebişine herşey yolunda sağlıklı bir hamilelik geçiriyorum diye tekrar et kendine sürekli birazda kötü düşünceler aklına geldiğinde anlastikmi
Şimdiden sal sen kendini yüreğini ferah tut haftaya benimde kontrol var 16 veya 17 bakalım nasılmış benimde 3 gündür göbek deliği mi sanki çekiyor içerden göbek deliğim ve çevresi zaman zaman açıyor bakalım niye ogle oluyormuş ogrenecegiz birde nasipse cinsiyeti ogrenecegizInsallah canım ınsallah hersey yolundadır heyecanla ayın 16 sını beklıyorum.zaten 12.haftadan sonra salıncağım artık kendi
Kızlar merhabalar kasık agrılarınız ne durumda benım son ıkı gündür bır agrım yok endıselenmelımıyım?
Sen cok şükür 15 haftayı görmüşsün bızımkı daha kucukŞimdiden sal sen kendini yüreğini ferah tut haftaya benimde kontrol var 16 veya 17 bakalım nasılmış benimde 3 gündür göbek deliği mi sanki çekiyor içerden göbek deliğim ve çevresi zaman zaman açıyor bakalım niye ogle oluyormuş ogrenecegiz birde nasipse cinsiyeti ogrenecegiz
Valla sanırım benim kadar rahatı yokturSen cok şükür 15 haftayı görmüşsün bızımkı daha kucuksen rısklı donemı atlatmışın canım ıcını ferah tut
Anladım canım, inşallah güzel haberi alırsınız, ilk bebiş mi sizin? bu testte heyecanlı ve stresli bir bekleyiş oluyor gerçekten, Allah herkesin gönlündekini sağlıkla nasip etsin.Aşkolsun canım estağfirullah ne demek. Şöyle benim doktorum dediki istersen ikili üçlü test yaptıralım ama sonuç kesin olmaz tarama testidir tanı değil; eğer istersen de direkt genetik tarama testi yaptıralım aklımızdan çıksın. Biz de eşimle hiç uğraşmayalım deyip o testi yaptırmaya karar verdik. Yaşım 27 benim de işte biz nolur nolmaz diye yaptırdık. 2 yıla yakındır bekliyorduk çünkü, öğrenelim istedik hem cinsiyetini de öğrenebileceğiz diye ekstradan heyecanlndık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?