- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.481
Anladım canım, inşallah güzel haberi alırsınız, ilk bebiş mi sizin? bu testte heyecanlı ve stresli bir bekleyiş oluyor gerçekten, Allah herkesin gönlündekini sağlıkla nasip etsin.
MaşAllah canım seninle aynıyız bende haftaya gidicem bklm tahminde bulunacak mi doktorSelamlar bugün doktor kontrolüm vardı 12+4 her şey yolunda devam ediyor çok şükür doktor erkeğe benziyor ama kesin değil dedi :) sizde durumlar ne kızlarr
Evet canım aynı vakitlerdeyiz biz 14.haftalarda belli oluyomuş ama bana 1 ay sonra kontrole gel o zaman cinsiyetini de kesin söyleyebilirim dedi :)MaşAllah canım seninle aynıyız bende haftaya gidicem bklm tahminde bulunacak mi doktorsağlıklı olsun da ne zmn kesinleşir ki
Ayyy çok heyecanlı ya bende merak ediyorum cevremdekiler de çok meraklıEvet canım aynı vakitlerdeyiz biz 14.haftalarda belli oluyomuş ama bana 1 ay sonra kontrole gel o zaman cinsiyetini de kesin söyleyebilirim dedi :)
Eveeet çok heyecanlı ya sen en son ne zaman gidip görmüştün minnoşunuAyyy çok heyecanlı ya bende merak ediyorum cevremdekiler de çok meraklı13+3 olucaz haftaya cuma insAllah bizim de belli olur
Bu arada bizimkiler aynı benim de haftaya cuma 13+3 doğumda denk gelicek galibaAyyy çok heyecanlı ya bende merak ediyorum cevremdekiler de çok meraklı13+3 olucaz haftaya cuma insAllah bizim de belli olur
8+2 de görmüştüm canım en sonEveeet çok heyecanlı ya sen en son ne zaman gidip görmüştün minnoşunu
Aynen canım dedim ya aynıyiz hadi bklmBu arada bizimkiler aynı benim de haftaya cuma 13+3 doğumda denk gelicek galiba
Ben de en son 7.hafta görmüştüm görünce inanamayacaksınn çok büyümüşler çok8+2 de görmüştüm canım en son
Aynen canım dedim ya aynıyiz hadi bklm
YaaaaBen de en son 7.hafta görmüştüm görünce inanamayacaksınn çok büyümüşler çokher yeri belirgin artık
Rabbim herkese hayırlı hamilelikler sağlıklı gebelikler versin... benim test sonucum kötü çöktü hepinizden dua bekliyorum hanımlarrabbim yardimcin olsun cnm ne testi kotu cikti
Özele gidiyorum canım. İnşallah görürsünnYaaaa❣ peki sen özele mi gidiyorsun devlete mi canım ben devlete gidiyorum büyüdüğünü görürüm insAllah
insAllah devlet bu konuda biraz daha alel acele iş yapıyorlar sağlıklı olsun da saniye görsem de yeterÖzele gidiyorum canım. İnşallah görürsünn
Benimde 12 de kız gbii dedi 14 de çıkıntı var gibi dedi ne kız ne erkek demedi yani 1 ay sonra net söylerim dediBenide eklermisin bende 14 hafta doktura gittim erkege benziyor dedi 100 demedi aranizda benim gibi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?