🎀2020 temmuz anneleri🎀

Anladım canım, inşallah güzel haberi alırsınız, ilk bebiş mi sizin? bu testte heyecanlı ve stresli bir bekleyiş oluyor gerçekten, Allah herkesin gönlündekini sağlıkla nasip etsin.

evet ilk, 2017 aralıktan beri falan uğraşıyoruz. 2018de bi kimyasal geldi başıma sonra hiç olmadı. Geçen işte eşim bedelliye gittiği ay oldu . Biz tüp bebeğe karar vermiştik dedik askerden sonra bu işe başlarız plan program yaptık ama baktık hamileyim hatta ben de yurtdışındaydım öğrendiğimde kısmetmiş işte Allaha çok şükür sağlığı sıhhati olsun da vallahi cinsiyetle ilgili hiç önemli değil. Bilmek istiyorumki ona göre eşyalarını falan hazır edeyim maddi olarak kolay değil çünkü ya

Kızlar herkese selam ben şuan 12 hafta bitiyor 13 e doğru yaklaşıyorum ama bulantım ve kusma hala bitmedi baş ağrısıda başladı sın 2 haftaydır doktor artık bulmayı hapını içme dedi hala aynı durumda olan var mı hani azalıyordu bulantılar ya sizde var mı bulantı başağraı falan

Herkese selam. Hayirli olsun, insallah saglikla gelsin bebisler. Benim de temmuz gorunuyor dogum, 13.haftadayim daha once 2014 subat annesi oldum, burdan cok guzel dostluklarimiz oldu hala da gorusuyoruz. Umarim bu surecte de cok guzel dostluklar olur, birbirimize destek oluruz. Sevgiler

Selamlar bugün doktor kontrolüm vardı 12+4 her şey yolunda devam ediyor çok şükür doktor erkeğe benziyor ama kesin değil dedi :) sizde durumlar ne kızlarr

Selamlar bugün doktor kontrolüm vardı 12+4 her şey yolunda devam ediyor çok şükür doktor erkeğe benziyor ama kesin değil dedi :) sizde durumlar ne kızlarr
MaşAllah canım seninle aynıyız bende haftaya gidicem bklm tahminde bulunacak mi doktor sağlıklı olsun da ne zmn kesinleşir ki

Evet canım aynı vakitlerdeyiz biz 14.haftalarda belli oluyomuş ama bana 1 ay sonra kontrole gel o zaman cinsiyetini de kesin söyleyebilirim dedi :)
Ayyy çok heyecanlı ya bende merak ediyorum cevremdekiler de çok meraklı 13+3 olucaz haftaya cuma insAllah bizim de belli olur

Benide eklermisin bende 14 hafta doktura gittim erkege benziyor dedi 100 demedi aranizda benim gibi olan varmi

Rabbim herkese hayırlı hamilelikler sağlıklı gebelikler versin... benim test sonucum kötü çöktü hepinizden dua bekliyorum hanımlar

İkili tarama testi canım. Aslında ulturasonda çok iyi demişti doktor beyin gelişimi falan için ama kan testimiz geldi 50de 1 oranında baya riskli yani. Gelen Rabbimdendir ama işte aklımdan da çıkmıyor haftaya 3lü taramayı yaptıralım diyor eşim ben de kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…