🎀2020 temmuz anneleri🎀

Allah yardımcınız olsun iyi düşünün hep sağlık sizinle olsun riskli denilen ne sağlıklı bebekler dünyaya geliyor hep bu şekilde olumlu düşünün.. çok güzel iyi haberler alırsınız inşallah.. Bir tanıdığımın bu şekilde riskli görüp diğer hafta detaylı ultrasona almıştı doktoru.. o şekilde de bakılmıştı bebeğine..

12 bence erken cinsiyet soylemek icin ama 14 haftada daha buyuk bence dokturun kendine güvensizligi ve iyi inceleme yapmamasinda diye dusunuyom hayirlisi ne zmn gidecen doktura ben daha simdi gitmiyom

insAllah sağlıklıdır canım ben yaptırmadım henüz yaptırıp yaptırmamakta da kararsızım 3lu tarama yapıldığında da misal risk olursa sizin için söylemiyorum insAllah çok güzel çıkar yaptırırsanız bı onlem alınabiliyor mu sadece öğrenmiş mi olunuyor

Benimki bacak arasini gorduk bende bile cikintiyi gordum ama yine de emin olamiym doktur kesin demedigi icin benim 3 gebeligim iki kizim var saglikli olsunda gönlunde ne geceyir kiz mi erkekmi ve ilk cocukmu

Bence kotu dusunmeyin cogu akrabamdada kotu cikmisti ama masalh cocuklari cok saglikli dogdu ben iki bebegimdede hamileyim yine yaptirmadim dusunmuyorumda yaptirmadim çunku anne karninda ne yapabilirler sen allaha dua et insalh testler yanilirtr seni cnm

Sağol canım benim ablamda da aynen böyle oldu o aminyosentez yaptırdı oda kötü çıktı yeğenim şuan dört yaşında Maşallah sapasağlam... Düşünmeden edemiyorum işte

Ben de yaptırmak istemiyordum canım eşim çok istedi diye yaptırdım. İkili üçlü ya da dörtlü testler sadece tarama canım teşhis falan değil mesela down sendromu olabilir mi diye bakılıyor sendromludur ya da değildir değil mesela benim sonuçta aynı haftada aynı vücut yapısında aynı kiloda hamile 50 karından birinin çocuğunda anormalilik var deniyor fetal dna testi daha kesin sonuç ama o da yüzde yüz değil. Baya karmaşık bir konu

İşte bu konuda insan şüpheye düşüyor bazen yok yere hamileliği zehir ediyor şüphe emin olunmadığı için zaten tedbir ve ya tedavi durumu yok ne bilim en iyisi yaptırmamak belki de hayırlısı olsun canım Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insAllah

Amin canım ben de seninle aynı fikirdeyim eşim de doktor çok ısrar etti yaptıralım diye gerçekten hamileliği zehir etmekten başka bir şey değil. Eşime çokanlattım velevki bebeğimiz anormal olacak aldırmayı düşünür müsün hayır dedi o zaman niye yaptırıyoruz bence de yaptırmayın gerçekten akıl kalıyor

Aynen öyle canım hayırlısı Allah tan

Benimki bacak arasini gorduk bende bile cikintiyi gordum ama yine de emin olamiym doktur kesin demedigi icin benim 3 gebeligim iki kizim var saglikli olsunda gönlunde ne geceyir kiz mi erkekmi ve ilk cocukmu
maşallah cnm bnmde 1 oğlum var
2. hamileliğim öncelik sağlıklı olması
kız geçiyor içimden öylede hissediyorum ilk gebeliğime göre bu daha farklı geçiyor bilemiyorum yani
kızlarda da çıkıntı oluyor ya bacak arasıda açık değildi ondan net birşey söylemedi bende üstüne düşmedim yani.. hayırlısı Allahtan nasibimiz neyse o cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…