- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.501
Allah yardımcınız olsun iyi düşünün hep sağlık sizinle olsun riskli denilen ne sağlıklı bebekler dünyaya geliyor hep bu şekilde olumlu düşünün.. çok güzel iyi haberler alırsınız inşallah.. Bir tanıdığımın bu şekilde riskli görüp diğer hafta detaylı ultrasona almıştı doktoru.. o şekilde de bakılmıştı bebeğine..İkili tarama testi canım. Aslında ulturasonda çok iyi demişti doktor beyin gelişimi falan için ama kan testimiz geldi 50de 1 oranında baya riskli yani. Gelen Rabbimdendir ama işte aklımdan da çıkmıyor haftaya 3lü taramayı yaptıralım diyor eşim ben de kararsızım
insAllah sağlıklıdır canım ben yaptırmadım henüz yaptırıp yaptırmamakta da kararsızım 3lu tarama yapıldığında da misal risk olursa sizin için söylemiyorum insAllahİkili tarama testi canım. Aslında ulturasonda çok iyi demişti doktor beyin gelişimi falan için ama kan testimiz geldi 50de 1 oranında baya riskli yani. Gelen Rabbimdendir ama işte aklımdan da çıkmıyor haftaya 3lü taramayı yaptıralım diyor eşim ben de kararsızım
pozisyonuda uygun değildi yüz üstü yatıyordu çok pozisyon değiştirmedi.. 1 ay sonra gidicem12 bence erken cinsiyet soylemek icin ama 14 haftada daha buyuk bence dokturun kendine güvensizligi ve iyi inceleme yapmamasinda diye dusunuyom hayirlisi ne zmn gidecen doktura ben daha simdi gitmiyom
Sağol canım benim ablamda da aynen böyle oldu o aminyosentez yaptırdı oda kötü çıktı yeğenim şuan dört yaşında Maşallah sapasağlam... Düşünmeden edemiyorum işteAllah yardımcınız olsun iyi düşünün hep sağlık sizinle olsun riskli denilen ne sağlıklı bebekler dünyaya geliyor hep bu şekilde olumlu düşünün.. çok güzel iyi haberler alırsınız inşallah.. Bir tanıdığımın bu şekilde riskli görüp diğer hafta detaylı ultrasona almıştı doktoru.. o şekilde de bakılmıştı bebeğine..
Ben de yaptırmak istemiyordum canım eşim çok istedi diye yaptırdım. İkili üçlü ya da dörtlü testler sadece tarama canım teşhis falan değil mesela down sendromu olabilir mi diye bakılıyor sendromludur ya da değildir değil mesela benim sonuçta aynı haftada aynı vücut yapısında aynı kiloda hamile 50 karından birinin çocuğunda anormalilik var deniyor fetal dna testi daha kesin sonuç ama o da yüzde yüz değil. Baya karmaşık bir konuinsAllah sağlıklıdır canım ben yaptırmadım henüz yaptırıp yaptırmamakta da kararsızım 3lu tarama yapıldığında da misal risk olursa sizin için söylemiyorum insAllahçok güzel çıkar yaptırırsanız bı onlem alınabiliyor mu sadece öğrenmiş mi olunuyor
İşte bu konuda insan şüpheye düşüyor bazen yok yere hamileliği zehir ediyor şüphe emin olunmadığı için zaten tedbir ve ya tedavi durumu yok ne bilim en iyisi yaptırmamak belki de hayırlısı olsun canım Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insAllahBen de yaptırmak istemiyordum canım eşim çok istedi diye yaptırdım. İkili üçlü ya da dörtlü testler sadece tarama canım teşhis falan değil mesela down sendromu olabilir mi diye bakılıyor sendromludur ya da değildir değil mesela benim sonuçta aynı haftada aynı vücut yapısında aynı kiloda hamile 50 karından birinin çocuğunda anormalilik var deniyor fetal dna testi daha kesin sonuç ama o da yüzde yüz değil. Baya karmaşık bir konu
Amin canım ben de seninle aynı fikirdeyim eşim de doktor çok ısrar etti yaptıralım diye gerçekten hamileliği zehir etmekten başka bir şey değil. Eşime çokanlattım velevki bebeğimiz anormal olacak aldırmayı düşünür müsün hayır dedi o zaman niye yaptırıyoruz bence de yaptırmayın gerçekten akıl kalıyorİşte bu konuda insan şüpheye düşüyor bazen yok yere hamileliği zehir ediyor şüphe emin olunmadığı için zaten tedbir ve ya tedavi durumu yok ne bilim en iyisi yaptırmamak belki de hayırlısı olsun canım Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insAllah
Aynen öyle canım hayırlısı Allah tanAmin canım ben de seninle aynı fikirdeyim eşim de doktor çok ısrar etti yaptıralım diye gerçekten hamileliği zehir etmekten başka bir şey değil. Eşime çokanlattım velevki bebeğimiz anormal olacak aldırmayı düşünür müsün hayır dedi o zaman niye yaptırıyoruz bence de yaptırmayın gerçekten akıl kalıyor
maşallah cnm bnmde 1 oğlum varBenimki bacak arasini gorduk bende bile cikintiyi gordum ama yine de emin olamiym doktur kesin demedigi icin benim 3 gebeligim iki kizim var saglikli olsunda gönlunde ne geceyir kiz mi erkekmi ve ilk cocukmu
Haklısın canımmm senin ikinci gebelik miinsAllah devlet bu konuda biraz daha alel acele iş yapıyorlar sağlıklı olsun da saniye görsem de yeter
Evet cnm ikinci 5 yaşında kızım varHaklısın canımmm senin ikinci gebelik mi
Haklısın canımmm senin ikinci gebelik mi
Benim de 13+1 yakınım size cnmBu arada bizimkiler aynı benim de haftaya cuma 13+3 doğumda denk gelicek galiba
Evet benim de ilk gebelik ilk heyecanBenim de 13+1 yakınım size cnmbenm doktorum kız gibi gördü ama net değil dedi
Evet ilk gebelikİlk gebelik heyecan ondan Bugün devlette gittim doktora Folik asit fazlalığını sordum alakası yok dedi inanma dedi doktoru ilk defa gördüğüm için bilemedim
Sizin ilk gebelok mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?