🎀2020 temmuz anneleri🎀

Güzel haberlerle gel insallah bende doktor yolundayım bugün allahın izniyle saklamazsa jelibonum cinsiyet belli olacak
Ben çıktım eve geldim sayılır bile cnm keisn olmamakla beraber tahmin yaptı doktorum bklm senin belli olacak mı çok şükür gelişimi güzelmiş en önemlisi buydu

Ben çıktım eve geldim sayılır bile cnm keisn olmamakla beraber tahmin yaptı doktorum bklm senin belli olacak mı çok şükür gelişimi güzelmiş en önemlisi buydu
Sukur canim çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin geçen kontrolde bendede emin olmadan tahmin yürüttü kıza benziyor dedi bakalım ne çıkacak çok heycanliyim

Merhaba özelden mesaj atmayı beceremedim. Şu yurt dışında yapılan test için ne kadar ödediniz özelden yazabilir msn

Amin n canım cümlemize insallah hamile kalmadan önce bende kız istiyordum ama hamile kalınca geçti o istek birde ilk çocuk olduğu için sanırım fark etmedi valla
Benimde ilk çocuk aynen fark etmiyo valla oğluş diye sevmelere alıştım mavi güzel bir renkmis kıyafetlere baktikca sevdim

Çok güzel heycanlar vallahi renk konusunda ben cinsiyetsiz renkler seçiyorum genelde her renk her cinsiyetteki çocuğa olur diye düşünüyorum aslinda
7.ayi göreyim öyle biseyler almaya basliycam bende, şimdiden bakıyorum ama tutamıyorum kendimi. Az önce 32.haftayi hesapladım moralim bozuldu daha çok varmış

7.ayi göreyim öyle biseyler almaya basliycam bende, şimdiden bakıyorum ama tutamıyorum kendimi. Az önce 32.haftayi hesapladım moralim bozuldu daha çok varmış
al bendende o kadar ben ateş ölçer vs gibi şeylerini alıyorum yavaş yavaş henuz giyime geçmedim ama bugün bi tane zıbın almazsam catlarim

Sinir oldum kız çocuk için dünya şey var erkek çocuğuna küçücük alanlar ayrılmış hep benim oğlum çıplak mi gezsin isyanıyla düz beyaz zibin alıp ciktim
Onu bende fark ettim yazık Yavrucum diyorum gardrobunda da ayakkabılıkda da yerin hep az olacak esininkilerin yanında diye şimdiden alışsın diye bence böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…