🎀2020 temmuz anneleri🎀

Hayirli olsun canim saglicakla dünyaya gelir insalh nasip ben erkek istiyom önce saglikli olsun istiyom iki kizim var bide oglum olsa tam olacagiz rabbim yokluklarini hissetirmesin

Valla benim ki sere serpe oturuyordu yiğidin mali meydanda muhabbeti yaptı bize resmen babası kılıklı hiç utanması yok
amann bize kız gibi duruyor dedi 2 hafta sonra çıkıntı var gibi dedi kızlarda da çıkıntı oluyor pozisyonu uygun değil dedi 3 hafta geçti işte gidicem bakalım 1 oğlum var 6yaşında

amann bize kız gibi duruyor dedi 2 hafta sonra çıkıntı var gibi dedi kızlarda da çıkıntı oluyor pozisyonu uygun değil dedi 3 hafta geçti işte gidicem bakalım 1 oğlum var 6yaşında
Benim ilk kıza benziyor dedi sonra ki kontrolde bariz ortadaydı erkek olduğunu doktor söylemese bile anlardık yani o derece

hayırlısı canım ya evlat benim evladım kız erkek farketmez
gönül farklı cinsiyeti arzuluyor oğlum olduğu için .. ne verirse Allahım hayırlısını versin
Amin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar gerisi önemsiz benim ilk çocuk ama sırf susleye bilmek için seçenekler daha fazla diye kız çocuk geçti icimden ama hep hayırlısı için dua ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…