- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
- 33
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.541
Onu bende fark ettim yazık Yavrucum diyorum gardrobunda da ayakkabılıkda da yerin hep az olacak esininkilerin yanında diye şimdiden alışsın diye bence böyle
Sağlıkla gelsin canım insAllah oğlunAminn canım şimdi çıktım herşey yolunda çok cok güzel 1 hafta önden gidiyoruz cinsiyetimizde erkekmiş
Amin n cümlemizin ki sağlıkla süratle gelsinSağlıkla gelsin canım insAllah oğlunbana da erkeğe benziyor dedi bklm değişmezse
Bana bı kaynanalik geldi harbidenkahkaha attım resmen sen şimdiden kaynana olmuşsun valla
Eyvah eyvah vay geldi gelinin halineBana bı kaynanalik geldi harbiden
merhabalarKızlar nasilsiniz gelin birazcık sohbet edelim yahu
Kontrolün ne zaman canım benim insallah en yakın kontrolde öğrenirsin belirsizlik kalkınca daha bi rahatlıyor insanmerhabalarbende cinsiyet henüz öğrenemeyenlerden
çarşamba gidicem nasipse inşallah .. bakalım gösterir umarım bıdıkKontrolün ne zaman canım benim insallah en yakın kontrolde öğrenirsin belirsizlik kalkınca daha bi rahatlıyor insan
Valla benim ki sere serpe oturuyordu yiğidin mali meydanda muhabbeti yaptı bize resmen babası kılıklı hiç utanması yokçarşamba gidicem nasipse inşallah .. bakalım gösterir umarım bıdık
amannValla benim ki sere serpe oturuyordu yiğidin mali meydanda muhabbeti yaptı bize resmen babası kılıklı hiç utanması yok
Benim ilk kıza benziyor dedi sonra ki kontrolde bariz ortadaydı erkek olduğunu doktor söylemese bile anlardık yani o dereceamannbize kız gibi duruyor dedi 2 hafta sonra çıkıntı var gibi dedi kızlarda da çıkıntı oluyor pozisyonu uygun değil dedi 3 hafta geçti işte gidicem bakalım 1 oğlum var 6yaşında
hayırlısı canım ya evlat benim evladım kız erkek farketmezBenim ilk kıza benziyor dedi sonra ki kontrolde bariz ortadaydı erkek olduğunu doktor söylemese bile anlardık yani o derece
Amin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar gerisi önemsiz benim ilk çocuk ama sırf susleye bilmek için seçenekler daha fazla diye kız çocuk geçti icimdenhayırlısı canım ya evlat benim evladım kız erkek farketmez
gönül farklı cinsiyeti arzuluyor oğlum olduğu için .. ne verirse Allahım hayırlısını versin
hemen hemen üçümüzün gebeliği aynı tarihler deSlm kizlar kurabiyem_35 Konturele gitte bende merak ettim seninkini insalh rabbim saglikli hayirli evlat nasip eder
merhabalarbende cinsiyet henüz öğrenemeyenlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?