- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.561
Slm kizlar kurabiyem_35 Konturele gitte bende merak ettim seninkini insalh rabbim saglikli hayirli evlat nasip eder
Hayırlısı olsun canım benim hayırlı evlat olsun inşallah omega3 bende kullanıyorum kalsiyum için bol bol yoğut süt tüket aklıma gelenler bunlarMerhabaaa güzel anne adayları, cinsiyet için dün doktor kız olabilir dedi, bugün farklı doktora gittik erkek olabilir dedi, iki hafta sonra da kendi doktorumuza gideceğiz bakalım o ne diyecek :)
Omega ve Magnezyum verdi doktor, aranızda kullanan var mı?
Bebeğin gelişimi için en çok neye dikkat etmem lazım beslenme konusunda dedim, o da omega dedi, bugün başladım bakalım
benim 1-4 temmuz arası gibi..Aynen rabbim kucaklarimiza almayi nasip eder inasalhdogum 9 temmuz senin
aynen canım gizleniyo kurabiye17 haftadaymıssın Senın tırtıl gostermek istemiyor galiba kendini
Ayy hadi hayırlı uğurlu olsun canimmmm hayırlı evlat olsunn canimmmKızım olacak nasipse
Ayy hadi hayırlı uğurlu olsun canimmmm hayırlı evlat olsunn canimmm
Ben çok fazla dikkat etmiyorum çünkü evimize mümkün mertebe hazır gida paket gida girmiyor mesela sutumu alip yogurdumu kendim yapiyorum kayin validemden her sene salcam ev yapimi olarak bütün bir kişi çıkaracak kadar gelir zeytinimiz ve zeytin yagimiz güvendiğimiz kendi bahçesi olan bi tanıdığımız dan alınır hamilelikte tiksinmeden once her yemegimi halis zeytin yag ile veya tereyag ile yapardim çiçek yağı evime girmezdi margarin hala giremez tereyağ ve çiçek yağı kullanıyorum mecbur bu ara evimize gazlı içecekler asla girmez yazdan konserveler vs yapıp mevsim sebzeleri hazırlanır evimizde et balık sebze tuketimini dengede tutmaya çalışıyoruz mümkün mertebe bunları hamilelik öncesi alışkanlık haline getirdiğimiz için hamilelikte extra çabaya girmedikGünaydın güzel anneler nasılsınız??
Beslenmenize dikkat ediyor musunuz? Mesela neler yiyorsunuz gün içerisinde, ilk haftalarda her gün süt içiyordum ama, son 1 aydır hiç içmiyorum, içemiyorum, kendimi de zorlamak istemiyorum, sizin nasıl gidiyor??
Kefir muhakak tuketmenizi tavsiye ederim çok cok sağlıklı bi içecek bizim evde en çok tüketilen içeceklerin başını çekiyor bağırsaklarda düzenliyor aklınızda olsunGunaydin cnm ben sut icmiyom ama yumurta yemeyi ihmal etmiyom meyve yiyom sebze et yani saglikli beslenmeye calisiyorm kefirede basliyacam
günaydın canımGünaydın güzel anneler nasılsınız??
Beslenmenize dikkat ediyor musunuz? Mesela neler yiyorsunuz gün içerisinde, ilk haftalarda her gün süt içiyordum ama, son 1 aydır hiç içmiyorum, içemiyorum, kendimi de zorlamak istemiyorum, sizin nasıl gidiyor??
evet canım ben omega3 takviye alıyorum balık et türü tiksinmiştim geçtiğimiz aylarda yiyememiştim.. bebişin gr ı dün gittim ama söylemedi bende sormadım unuttum açıkçası..Ben de her gün muhakkak yumurta yemeye çalışıyorum, çalıştığım için de çok düzenli beslenemediğimi düşünüyorum. Evden yemek yapınca arada yiyorum ama mecburen dışarıdan da yiyorum.
Doktora bebeğin gelişimi için en çok ne öneriyorsunuz diye sorduğumda omega demişti. Sizin bebişler kaç gr olmuş şuan? Söyledi mi doktor?
evet canım ben omega3 takviye alıyorum balık et türü tiksinmiştim geçtiğimiz aylarda yiyememiştim.. bebişin gr ı dün gittim ama söylemedi bende sormadım unuttum açıkçası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?