- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
- 33
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.581
Ben de her gün muhakkak yumurta yemeye çalışıyorum, çalıştığım için de çok düzenli beslenemediğimi düşünüyorum. Evden yemek yapınca arada yiyorum ama mecburen dışarıdan da yiyorum.
Doktora bebeğin gelişimi için en çok ne öneriyorsunuz diye sorduğumda omega demişti. Sizin bebişler kaç gr olmuş şuan? Söyledi mi doktor?
Iyi yapmisin kuzum ben 56 kg ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum 5 kilo aldım bulantim hiç olmadı denecek kadar az oldu baya rahat geçirdim şükür senin nasıl geçiyor kaç kg aldınKızlar iyi akşamlar herkesin hamileliği kolay geçiriyordur inşallah her şey yolundadırcinsiyetini öğrenenleri tebrik ederim hayırlı evlatlar olsunlar. Benim randevum 2 hafta sonra ben de o zaman öğreneceğim 12.haftada doktor erkeğe benzetmişti hayırlısı olsun Kimler kaç kilo aldı, bulantılar geçti mi biraz sohbet edelim istedim
Valla benim kilo almak sigarayı bırakmaktan kaynaklandı canım cinsiyet erkek benimCanim senin cinsiyet ne erkek bebekte anne basta zayifliyor diyorlar ne kadar dogruysa sen kilo almissn cnm
Benim de senin gibi bulantım nerdeyse hiç olmadı son iki gündür çok hafif bulantım var nedense. Ben 61le hamile kaldım şuan 62 kiloyum canımIyi yapmisin kuzum ben 56 kg ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum 5 kilo aldım bulantim hiç olmadı denecek kadar az oldu baya rahat geçirdim şükür senin nasıl geçiyor kaç kg aldın
En çok erkek bebek haberi alıyoruz galiba kimle konuşsam erkek diyor hayırlısı olsun canım :)Merhaba cnm hic tartilmasim bulantim gecti ama karnim agriyor sisiyr cinsiyetine14 haftada erkege benziyr dedi sali gunu gidecm bakalim erkekmi kesin
Evet benim ilk gebelik ama her bebekte hamilelik farklı geçebiliyomuş bende ilk 3 ayı çok rahat geçirdim diyebilirim çok şükürBulantım çok olmadı 1 kere kustum
3 kg aldım .. ilk gebeliğim oğlumda 3 ay da 3 kg vermiştim çok kusmuştum
bu kız daha farklı geçiyor...
Ay çok güzel hayatımda ilk defa 55 56nin üstünü görüyorum baya etkilendim çok üzüldüm hatta başlarda çok hızlı kilo alıyorum vs diye ama sanırım alıştımBenim de senin gibi bulantım nerdeyse hiç olmadı son iki gündür çok hafif bulantım var nedense. Ben 61le hamile kaldım şuan 62 kiloyum canım
Olsun canım benim bütün kilolarımız bebeklerimize gitsinAy çok güzel hayatımda ilk defa 55 56nin üstünü görüyorum baya etkilendim çok üzüldüm hatta başlarda çok hızlı kilo alıyorum vs diye ama sanırım alıştım
Sağlıklı olsunlar da kilo verilir bir şekilde normal canım zaman zaman arta biliyor akintiOlsun canım benim bütün kilolarımız bebeklerimize gitsinbenim son zamanlarda şeffaf renkte akıntılarım arttı normal midir acaba ya
Aynıyiz canım bende 5 kg aldımİlk hamileliğimin ilk aylarında çok bulantı ve kusma yaşadım, 58-60 ile başladım, 80 kiloyla doğuma girmiştim.. 1 sene içinde de normal kiloma dönmüştüm yani 60-62
Bu defa 66 ile başladım, şuan 71 kiloyum, en çok kilolu benim galibe aranizda
Hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun canım benim degisti kıza benziyor dedi erkek cıktı :)))Merhabalar rica etsem guruba beni de ekleyebilir misiniz ❤ ben de temmuzda kucağıma alıcam inşallah miniğimi... Ptesi gittim ikili test için 13+0 da.. Perinatolog kıza benzediğini söyledi, inşallah değişmez ❤❤ 13 haftada cinsiyet tahmini alıp da değişen var mı acaba aranızda??
hayırlsıı olsun canım hoşgeldinMerhabalar rica etsem guruba beni de ekleyebilir misiniz ❤ ben de temmuzda kucağıma alıcam inşallah miniğimi... Ptesi gittim ikili test için 13+0 da.. Perinatolog kıza benzediğini söyledi, inşallah değişmez ❤tind 13 haftada cinsiyet tahmini alıp da değişen var mı acaba aranızda??
Yaaaaa,,, benim ilk çocuğum erkek, bir kızım olsun çok istiyorumHoşgeldin hayırlı uğurlu olsun canım benim degisti kıza benziyor dedi erkek cıktı :)))
Sana kaçıncı haftanda kız denmişti?? Tam 13+0 dık biz.. Detaylı taramada söylen bizeHoşgeldin hayırlı uğurlu olsun canım benim degisti kıza benziyor dedi erkek cıktı :)))
Ben bir kere hissediyorsam sonraki 3 gün hissetmiyorum bence korkulacak birşey yoktur.Ama 4 gündür geçmeyen bir başağrım var bu beni endişelendiriyor.umarım bir sıkıntı yoktur.Günaydın herkeseee
15+5 günlük bebeğim, arada hissediyor gibiydim, ama iki gündür hissedemedim. Allahım bebeklerimizi korusunDua edin teyzeleri, yarına hayırlı haberler alalım inşallah
Siz bebeğinizi her gün az da olsa hissetmeye başladınız mı? Yoksa ben mi pimpirikliyim anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?