🎀2020 temmuz anneleri🎀

Iyi yapmisin kuzum ben 56 kg ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum 5 kilo aldım bulantim hiç olmadı denecek kadar az oldu baya rahat geçirdim şükür senin nasıl geçiyor kaç kg aldın

Merhaba cnm hic tartilmasim bulantim gecti ama karnim agriyor sisiyr cinsiyetine14 haftada erkege benziyr dedi sali gunu gidecm bakalim erkekmi kesin

Canim senin cinsiyet ne erkek bebekte anne basta zayifliyor diyorlar ne kadar dogruysa sen kilo almissn cnm

Bulantım çok olmadı 1 kere kustum
3 kg aldım .. ilk gebeliğim oğlumda 3 ay da 3 kg vermiştim çok kusmuştum
bu kız daha farklı geçiyor...

Iyi yapmisin kuzum ben 56 kg ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum 5 kilo aldım bulantim hiç olmadı denecek kadar az oldu baya rahat geçirdim şükür senin nasıl geçiyor kaç kg aldın
Benim de senin gibi bulantım nerdeyse hiç olmadı son iki gündür çok hafif bulantım var nedense. Ben 61le hamile kaldım şuan 62 kiloyum canım

Bulantım çok olmadı 1 kere kustum
3 kg aldım .. ilk gebeliğim oğlumda 3 ay da 3 kg vermiştim çok kusmuştum
bu kız daha farklı geçiyor...
Evet benim ilk gebelik ama her bebekte hamilelik farklı geçebiliyomuş bende ilk 3 ayı çok rahat geçirdim diyebilirim çok şükür

Benim de senin gibi bulantım nerdeyse hiç olmadı son iki gündür çok hafif bulantım var nedense. Ben 61le hamile kaldım şuan 62 kiloyum canım
Ay çok güzel hayatımda ilk defa 55 56nin üstünü görüyorum baya etkilendim çok üzüldüm hatta başlarda çok hızlı kilo alıyorum vs diye ama sanırım alıştım

Ay çok güzel hayatımda ilk defa 55 56nin üstünü görüyorum baya etkilendim çok üzüldüm hatta başlarda çok hızlı kilo alıyorum vs diye ama sanırım alıştım
Olsun canım benim bütün kilolarımız bebeklerimize gitsin benim son zamanlarda şeffaf renkte akıntılarım arttı normal midir acaba ya

İlk hamileliğimin ilk aylarında çok bulantı ve kusma yaşadım, 58-60 ile başladım, 80 kiloyla doğuma girmiştim.. 1 sene içinde de normal kiloma dönmüştüm yani 60-62

Bu defa 66 ile başladım, şuan 71 kiloyum, en çok kilolu benim galibe aranizda

Aynıyiz canım bende 5 kg aldım

Merhabalar rica etsem guruba beni de ekleyebilir misiniz ben de temmuzda kucağıma alıcam inşallah miniğimi... Ptesi gittim ikili test için 13+0 da.. Perinatolog kıza benzediğini söyledi, inşallah değişmez 13 haftada cinsiyet tahmini alıp da değişen var mı acaba aranızda??

Hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun canım benim degisti kıza benziyor dedi erkek cıktı :)))

hayırlsıı olsun canım hoşgeldin
tarama testinde kıza benziyor dedi 3 hafta sonra çıkıntı var gibi dedi
ve sonuç şimdilik kızzz

Günaydın herkeseee

15+5 günlük bebeğim, arada hissediyor gibiydim, ama iki gündür hissedemedim. Allahım bebeklerimizi korusun Dua edin teyzeleri, yarına hayırlı haberler alalım inşallah

Siz bebeğinizi her gün az da olsa hissetmeye başladınız mı? Yoksa ben mi pimpirikliyim anlamadım

Ben bir kere hissediyorsam sonraki 3 gün hissetmiyorum bence korkulacak birşey yoktur.Ama 4 gündür geçmeyen bir başağrım var bu beni endişelendiriyor.umarım bir sıkıntı yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…