🎀2020 temmuz anneleri🎀

Yaaaaa,,, benim ilk çocuğum erkek, bir kızım olsun çok istiyorum ❤❤ cuma kontrolüm var, inşallah pipi büyümez
12. Haftadaydım bende detaylı da kıza benziyor dedi 16. Haftada maşallah sere serpe oturuyordu paşam hiç utanmasida yok açmış her tarafını doktor demeden anladık zaten

Canım 18+1im ben bile her zaman hissetmiyorum çok normal gücü ne ki daha hissedesin bebeğin ve senin o anki durumunuza göre hissediyoruz aslinda

Ben bir kere hissediyorsam sonraki 3 gün hissetmiyorum bence korkulacak birşey yoktur.Ama 4 gündür geçmeyen bir başağrım var bu beni endişelendiriyor.umarım bir sıkıntı yoktur.
Merhabalar benim ilk hamileliğimde aşırı baş ağrılarım vardı, ayağa kalktıkça beynim sallanıyor gibi oluyordu.. Çok su içmek gerekiyor susuzluktan demişti doktorum bana.. Gerçekten de su çok rahatlatıyordu

Ben günde 3 litre su içiyorum en başından beri.bu zamana kadar hiç baş ağrım olmadı 3 4 gündür kesintisiz ağrıyor acile gittim hormonlardan olabilir deyip başlarından attılar.tansiyonum falan normal.dediğiniz gibi yürüdükçe hareket ettikçe güp güp atıyor başım çok kötü

Daha önce migrenin oluyormuydi canım migreni olanların bir çoğu hormonel değişimle daha fazla yasaya biliyor agrilar

Daha önce migrenin oluyormuydi canım migreni olanların bir çoğu hormonel değişimle daha fazla yasaya biliyor agrilar
Yok kuşum hiç baş ağrısı yaşayan biri değildim hatta ağrı kesici bile kullanmışlığım yoktu son 1 yıldır.hamileliğimin başından beri çok şükür ne kusma ne bulantı ne koku hassasiyeti hiç birşeyim yoktu 1 kere bile olmadı karnım şişmese hamile bile olduğuma inanmazdım sanırım kendime nazar ettim.gebelik uygulamasında bu hafta hormonların en yüksek seviyeye çıktığı yazıyor sanırım ondan oluyor.bir kaç gün daha bekleyeceğim gecmezse mr çektiririm

Hormonlardan muhtemelen at kestanesi kremleri anlık rahatlama sağlıyor sürebilirsin zararı yok birde limonla başını ovmayi dene oda rahatlatır

Mr çekiliyor mu ki hamileyken? Çok geçmiş olsun bu arada. Hormonlardandır büyük ihtimal ama biraz daha bekle bakalım ne diyecekler..

Ben bir kere hissediyorsam sonraki 3 gün hissetmiyorum bence korkulacak birşey yoktur.Ama 4 gündür geçmeyen bir başağrım var bu beni endişelendiriyor.umarım bir sıkıntı yoktur.

Yarına kadar sabredemedim bugün gittim doktora, çok şükür Allah'a her şey yolunda

Doktora bazen hissediyorum, bazen hissedemiyorum dedim, ileriki haftalarda hissedersin dedi.

İkinci bir prensesimiz geliyor çok şükür Allah'ım bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Haydi gözün aydın canım sağlıkla gelsin insallah

Gunaydin kizlar ruyamda altin yuzugumun kirildigini gordum sizce cinsiyet belirlermi bugun konturulm var

Günaydın herkeseeeee, ılık ve hafif yağmur ciseleyen Mersinden muuusmutlu günleeeeeer

Günlük rutininizde neler yapıyorsunuz?

Bizi sorarsanız:
-Güne saat 06.00da uyanıp, aç karnına içilen ilaçlarla başlıyorum(TSH, kan)
-07.45te işteyim,
-8.30 civarı kahvaltı yapıyorum,
-Ardından ilaçlar.. (Magnezyum, Omega, Demir, progestan)
-Gün içerisinde bol bol su içmeye çalışıyorum, (tabi her dakika da wcdeyim)
-Bazen meyve, hurma ya da kuruyemiş atıştırıyorum,
-13.00 gibi öğlen yemeği yiyorum, iş yerinde olunca yemek büyük sıkıntı, bazen evden, bazen de dışarıdan yiyorum.
-Yine aralarda bol bol su tabi
-Bazen süt içip, yoğurt yemeye çalışıyorum.
-18.30 civarı akşam yemeği..
-Ve yine içilecek ilaçlar(Progestan)
-Bir kaç gündür de helvaya takıldım, bir kaç parça ekmekle helva yiyorum

Çok abur cubur yemiyorum, hatta hiç yemiyorum diyebilirim.

Haftada bir kaç defa taze sıkılmış portakal, mandalina, elma ya da havuç içiyorum

Siz neler yapıyorsunuuuuuz

Maşallah canım ben çalışmıyorum sabah 9.30 gibi kalkıyorum kahvaltı yapıp ortalığı toparliyorum daha sonra hazirlanip 11.30 gibi orgu atolyesine geciyorum eline bu zamana kadar tığ sis almamış ben orada oğlusuma battaniye odasına puf bezleri için sepet oyuncakları için sepet örmeyi öğrendim ördüm şimdi amigurumi öğreniyorum atölyeye giderken kuruyemişler meyveler alıyorum ki genelde oradaki ablalar bana bırakmıyor sen hamilesin şunu ye bunu ye diye aperatif çocuğu besleyecek gıdalar tıkıyorlar agzima saolsunlar bizi benden daha çok düşünüyorlar çoğu zaman akşam üstü saat 3 e kadar sohbet muhabbet ile birlikte birşeyler öğreniyor örüyoruz çok güzel bi aktivite oluyor benim için saat 3 en geç 4 gibi eve geçiyorum yemek hazırlıyorum sofra kurması vs saat 6 oluyor eşim geliyor yemek faslı bitince yürüyüşe çıkıyoruz yarim saat sonra eve gelip meyve saati yapıyoruz tv izleme vs derken gün bitiyor yatmadan bir kase yoğut tuketiyorum yoğurdu kendim yapiyorum çorbalarımın hepsini kemik suyu ile yapiyorum doğal şeyler tüketmeye dikkat ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…