🎀2020 temmuz anneleri🎀

Erkek annesiyiz ikimiz zayifladinmi kilomu aldin ben cok zayifladim hic bisey yiyemiyordum istifra ediyordum cok zordu

Masalh ben kiz belirtileri gordum bundan ama kizlarimda çok rahattim vala yani benimkide belirtiler yer değistirdi

Masalh ben kiz belirtileri gordum bundan ama kizlarimda çok rahattim vala yani benimkide belirtiler yer değistirdi
Benimde herkes kesin kız gozuyle bakiyordu doktorda kiza benziyor ama yanilta bilir dedi bi sonraki kontrolde erkek oldugunu belli etti baksana doktorun soylemesine gerek kalmadi resmen

Eklentiler

• IMG-20200117-WA0001.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 26
Masalh evt baya belli olyor benimkide oyle kendim gordum dedim cikintinin fotosunu istedim cekilmiyor dedi devlet iste ne beklersin

Merhabalar temmuz anneleri sat 29 haziran dese de bende temmuz annesi olacağım inşallah.Bir oğlumuz daha olacak inşallah, hepsi sağlıkla gelsin.

Harikasın gerçekten, ellerine sağlık

Minnosuna yaptığın cicileri bizimle de paylaşır mısın, görelim annesi

Kızlar merhaba , detaylı ultrason yaptırdınız mı , yaptırmayı düsünüyo musunuz , 2li testimiz de bi sorun cıkmadı cok şükür , 3lü testte yaptırmadım henüz siz ne düsünüyosunuz bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…