- 8 Ocak 2020
- 291
- 241
- 18
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.621
Atayım canım gerçekten keyifli ve stressiz oluyor insanBaya keyifli geciyormus gunun orduklerini fotosunu atsana
Teşekkür ederim canım evet erkek ama cinsiyeti öğrenmeden önce yaptım bu ikisini:)Çok guzel olmus cnm seni bebegin cinsiyeti erkekdi demi
Şuana kadar 5 kg aldım 56 kg ile hamile kaldım 61 kiloyum şuan hiç bulantim olmadı diyebilirim o kadar az yaşadım bulantı vs iştahım hep aciktiErkek annesiyiz ikimiz zayifladinmi kilomu aldin ben cok zayifladim hic bisey yiyemiyordum istifra ediyordum cok zordu
Benimde herkes kesin kız gozuyle bakiyordu doktorda kiza benziyor ama yanilta bilir dedi bi sonraki kontrolde erkek oldugunu belli etti baksana doktorun soylemesine gerek kalmadi resmenMasalh ben kiz belirtileri gordum bundan ama kizlarimda çok rahattim vala yani benimkide belirtiler yer değistirdi
Bizimki direk poz verdigi icin doktor yuzunu cekemediMasalh evt baya belli olyorbenimkide oyle kendim gordum dedim cikintinin fotosunu istedim cekilmiyor dedi devlet iste ne beklersin
Hayırlı olsun sağlıklı huzurlu hayırlı evlat olsun insallahSelam temmuz anneleri cinsiyeti iz öğrendik 15. Hafta da Erkek
hayırlısı olsunSelam temmuz anneleri cinsiyeti iz öğrendik 15. Hafta da Erkek
Sağlıkla sihatle gelsin hayırlı evlat olsun insallahhhMerhabalar temmuz anneleri sat 29 haziran dese de bende temmuz annesi olacağım inşallah.Bir oğlumuz daha olacak inşallah, hepsi sağlıkla gelsin.
Maşallah canım ben çalışmıyorum sabah 9.30 gibi kalkıyorum kahvaltı yapıp ortalığı toparliyorum daha sonra hazirlanip 11.30 gibi orgu atolyesine geciyorum eline bu zamana kadar tığ sis almamış ben orada oğlusuma battaniye odasına puf bezleri için sepet oyuncakları için sepet örmeyi öğrendim ördüm şimdi amigurumi öğreniyorum atölyeye giderken kuruyemişler meyveler alıyorum ki genelde oradaki ablalar bana bırakmıyor sen hamilesin şunu ye bunu ye diye aperatif çocuğu besleyecek gıdalar tıkıyorlar agzimasaolsunlar bizi benden daha çok düşünüyorlar çoğu zaman akşam üstü saat 3 e kadar sohbet muhabbet ile birlikte birşeyler öğreniyor örüyoruz çok güzel bi aktivite oluyor benim için saat 3 en geç 4 gibi eve geçiyorum yemek hazırlıyorum sofra kurması vs saat 6 oluyor eşim geliyor yemek faslı bitince yürüyüşe çıkıyoruz yarim saat sonra eve gelip meyve saati yapıyoruz tv izleme vs derken gün bitiyor yatmadan bir kase yoğut tuketiyorum yoğurdu kendim yapiyorum çorbalarımın hepsini kemik suyu ile yapiyorum doğal şeyler tüketmeye dikkat ediyorum :)
Teşekkür ederim canım benim fotosu olanları attım devamınızda yaptıkça atarım canimHarikasın gerçekten, ellerine sağlık
Minnosuna yaptığın cicileri bizimle de paylaşır mısın, görelim annesi
Amin çok teşekkür ederimSağlıkla sihatle gelsin hayırlı evlat olsun insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?