- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
- 33
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.641
2li temiz cıktı 3 lü 4 lü şeker yüklemesi istemiyorum ama 4 boyutlu ultrason girmek istiyorum haftaya kontrolümüz var bakalım neler olacakKızlar merhaba , detaylı ultrason yaptırdınız mı , yaptırmayı düsünüyo musunuz , 2li testimiz de bi sorun cıkmadı cok şükür , 3lü testte yaptırmadım henüz siz ne düsünüyosunuz bu konuda
4 boyutlu ultrason ne oluyor canım2li temiz cıktı 3 lü 4 lü şeker yüklemesi istemiyorum ama 4 boyutlu ultrason girmek istiyorum haftaya kontrolümüz var bakalım neler olacak
Bebeğin gülüşüne varana kadar çok net bir şekilde gördüğün ultrason sanırım detaylı dediğine aynı şey oluyor4 boyutlu ultrason ne oluyor canım
Bu özelde yapılıyor galiba , bende istiyorum iki hafta sonra özele gidicem sorarım doktora henüz cinsiyeti bile bilmiyorumBebeğin gülüşüne varana kadar çok net bir şekilde gördüğün ultrason sanırım detaylı dediğine aynı şey oluyor
Ben en başından beri özele gidiyorum devlette gittiğin 3 kadın doğumcudan da memnun kalmadım hamile kalmadan hamileliği mi riske atamam dedimBu özelde yapılıyor galiba , bende istiyorum iki hafta sonra özele gidicem sorarım doktora henüz cinsiyeti bile bilmiyorum
Kücük bi ilcede calısıyorum yarım saat izin alıp devlet hastanesine gidiyorum haftaici calısıyorum , doktor 20. Haftada belli olur dedi cinsiyet artik kizmaya basladim bende 12. Haftada bile ogrenenler oldu israrla soylemiyor bende cumartesi gunleri acik olan bi hastaneye baslicam insallahBen en başından beri özele gidiyorum devlette gittiğin 3 kadın doğumcudan da memnun kalmadım hamile kalmadan hamileliği mi riske atamam dedimözelde başladım çok memnunum doktorumdan çok araştırdım şükür iyisini buldum
Bende ilçede yaşıyorum canım burada da doktorlardan yana sikintiliyiz merkeze gidiyorum bende ama çalışmıyorum o yüzden avantajıyım sanirimKücük bi ilcede calısıyorum yarım saat izin alıp devlet hastanesine gidiyorum haftaici calısıyorum , doktor 20. Haftada belli olur dedi cinsiyet artik kizmaya basladim bende 12. Haftada bile ogrenenler oldu israrla soylemiyor bende cumartesi gunleri acik olan bi hastaneye baslicam insallah
Kızlar merhaba , detaylı ultrason yaptırdınız mı , yaptırmayı düsünüyo musunuz , 2li testimiz de bi sorun cıkmadı cok şükür , 3lü testte yaptırmadım henüz siz ne düsünüyosunuz bu konuda
2li temiz cıktı 3 lü 4 lü şeker yüklemesi istemiyorum ama 4 boyutlu ultrason girmek istiyorum haftaya kontrolümüz var bakalım neler olacak
Bu özelde yapılıyor galiba , bende istiyorum iki hafta sonra özele gidicem sorarım doktora henüz cinsiyeti bile bilmiyorum
Benim doktorumda haftaya 3lü için randevu verdi.2li temizdi çok şükür ama 3lü de farklı bir değere de bakılıyor onu gözden kaçırmayalım dedi.ayrıntılı için de 14 şubata randevu aldım.zaten en önemlisi ayrıntılı ultrason.Detaylı ultrasona girmedim2li testte cook şükür bir sorun çıkmadığı için, doktorumuz 3lu ve 4luyu söylemedi, zaten nette de yazıyor, 2de sorun çıkmayınca 3 ve 4un yapılmasına gerek yokmuş.
Sağlıkla doğsun bebeklerimiz
Ben gerek duymuyorum doktorumda şimdilik birşey söylemedi çok gerek duyarsa doktorum olabilirŞeker yüklemesini neredeyse çoğu doktor tavsiye ediyor, nette de muhakkak yaptırın diyorlar, ilk bebegimde yaptırmıştım çok.sulir sorun çıkmamıştı, bu defa da yaptıracağım büyük ihtimal umarım sorun çıkmaz
Merhaba,bende 2'li tarama testi yaptırdım ama 3 lu yaptırmadım.Ayrintili ultrasona da gidicem.Randevusunu aldım.Hayirlisi olsun, sağ salim dünyaya gelsinler inşallah.Kızlar merhaba , detaylı ultrason yaptırdınız mı , yaptırmayı düsünüyo musunuz , 2li testimiz de bi sorun cıkmadı cok şükür , 3lü testte yaptırmadım henüz siz ne düsünüyosunuz bu konuda
Ben soruyorum ama doktor soylemiyo hiç bi tahminde bile bulunmuyo en son 20. Haftada belli olur dedi , kızım da yok oglum da yok ne olsa sevincem ama ögrenemiyorum kiİyi sabretmissinben 12. Haftada başlamıştım doktor cinsiyetini sormaya, çok şükür ki 14. Haftada öğrendik.
Allah gönlüne göre versin
Eşim beyaz bi hastane cıkısı almıs üstünde su yeşili detaylar var her iki cinsiyete de uyar , kayınvalidem ve kardesim de birer tane ayakkabı almıs kırmızı renk bizim de bu kadarBen cinsiyeti öğrenince tulum aldım bi tane başka birşey almadım ama liste çıkarttım yavaş yavaş başlayacağım ihtiyaçları almaya
Bende ayrıntılıya girmek istiyorum , amin insallah tüm bebeklerimiz saglıkla dogsun bizlere hayırlı evlat olsunMerhaba,bende 2'li tarama testi yaptırdım ama 3 lu yaptırmadım.Ayrintili ultrasona da gidicem.Randevusunu aldım.Hayirlisi olsun, sağ salim dünyaya gelsinler inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?