🎀2020 temmuz anneleri🎀

2li temiz cıktı 3 lü 4 lü şeker yüklemesi istemiyorum ama 4 boyutlu ultrason girmek istiyorum haftaya kontrolümüz var bakalım neler olacak

Bu özelde yapılıyor galiba , bende istiyorum iki hafta sonra özele gidicem sorarım doktora henüz cinsiyeti bile bilmiyorum
Ben en başından beri özele gidiyorum devlette gittiğin 3 kadın doğumcudan da memnun kalmadım hamile kalmadan hamileliği mi riske atamam dedim özelde başladım çok memnunum doktorumdan çok araştırdım şükür iyisini buldum

Kücük bi ilcede calısıyorum yarım saat izin alıp devlet hastanesine gidiyorum haftaici calısıyorum , doktor 20. Haftada belli olur dedi cinsiyet artik kizmaya basladim bende 12. Haftada bile ogrenenler oldu israrla soylemiyor bende cumartesi gunleri acik olan bi hastaneye baslicam insallah

Bende ilçede yaşıyorum canım burada da doktorlardan yana sikintiliyiz merkeze gidiyorum bende ama çalışmıyorum o yüzden avantajıyım sanirim

Detaylı ultrasona girmedim 2li testte cook şükür bir sorun çıkmadığı için, doktorumuz 3lu ve 4luyu söylemedi, zaten nette de yazıyor, 2de sorun çıkmayınca 3 ve 4un yapılmasına gerek yokmuş.

Sağlıkla doğsun bebeklerimiz

2li temiz cıktı 3 lü 4 lü şeker yüklemesi istemiyorum ama 4 boyutlu ultrason girmek istiyorum haftaya kontrolümüz var bakalım neler olacak

Şeker yüklemesini neredeyse çoğu doktor tavsiye ediyor, nette de muhakkak yaptırın diyorlar, ilk bebegimde yaptırmıştım çok.sulir sorun çıkmamıştı, bu defa da yaptıracağım büyük ihtimal umarım sorun çıkmaz

Benim doktorumda haftaya 3lü için randevu verdi.2li temizdi çok şükür ama 3lü de farklı bir değere de bakılıyor onu gözden kaçırmayalım dedi.ayrıntılı için de 14 şubata randevu aldım.zaten en önemlisi ayrıntılı ultrason.

Ben gerek duymuyorum doktorumda şimdilik birşey söylemedi çok gerek duyarsa doktorum olabilir

Merhabalar
Bende 2 li yaptırdım temiz çıktı şükür 3-4 bahsetmedi bile dr.. özel e gidiyorum.
2hafta gibi detaylı ultrasonum var . Şeker yüklemesi ilk gebeliğimde yaptırmıştım sınırda çıkmıştı bunda da yaptırırım. Sağlıkla doğsun yavrularımız inşallah

Merhaba,bende 2'li tarama testi yaptırdım ama 3 lu yaptırmadım.Ayrintili ultrasona da gidicem.Randevusunu aldım.Hayirlisi olsun, sağ salim dünyaya gelsinler inşallah.

Bebislere alışverişe başladınız mı bu arada?Ben ufaktan ufaktan başladım.Bu 3. Olacak ama yine de ilk gibi heyecanlı insan.

Gunaydin kizlar Ben şimdiden almayi tercih etmiym sadece ayakkabi aldim supriz yapmak icin ikili test yaptirmadim şeker yüklemeside yaptirmadim hic bir gebeligimde ayrintilida devlette varmi bilmiym kizlar insalh saglikli dogarlar

Ben cinsiyeti öğrenince tulum aldım bi tane başka birşey almadım ama liste çıkarttım yavaş yavaş başlayacağım ihtiyaçları almaya

İyi sabretmissin ben 12. Haftada başlamıştım doktor cinsiyetini sormaya, çok şükür ki 14. Haftada öğrendik.

Allah gönlüne göre versin
Ben soruyorum ama doktor soylemiyo hiç bi tahminde bile bulunmuyo en son 20. Haftada belli olur dedi , kızım da yok oglum da yok ne olsa sevincem ama ögrenemiyorum ki Amin cümlemizin

Ben cinsiyeti öğrenince tulum aldım bi tane başka birşey almadım ama liste çıkarttım yavaş yavaş başlayacağım ihtiyaçları almaya
Eşim beyaz bi hastane cıkısı almıs üstünde su yeşili detaylar var her iki cinsiyete de uyar , kayınvalidem ve kardesim de birer tane ayakkabı almıs kırmızı renk bizim de bu kadar Yavas yavas baslamak cünkü zaman cok cabuk geciyo

Merhaba,bende 2'li tarama testi yaptırdım ama 3 lu yaptırmadım.Ayrintili ultrasona da gidicem.Randevusunu aldım.Hayirlisi olsun, sağ salim dünyaya gelsinler inşallah.
Bende ayrıntılıya girmek istiyorum , amin insallah tüm bebeklerimiz saglıkla dogsun bizlere hayırlı evlat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…