🎀2020 temmuz anneleri🎀

Bence en mantıklısı bu , sepet beşik falan almayı düsünmüyorum süsüne kanıp
Valla ilk çocuk diye pek hevesiydim yok oda yapayım yok süslü püslü olsun diye ama mantığım ağır basiyo kendini bilmeden oda yapmak çok gereksiz geliyor hastane odası vs bile süslemeyeceğim mesela oraya yapacağım masrafın parasını ayırıp kendini bildiği zaman daha kullanışlı ve daha güzelini yapma taraftariyim şuan yapacağım hiç bir şeyi hatırlamayacak dört göze hitap için belki daha sonra hatırlayacağı şeylerden kismak zorunda kalacağım diye düşünüyorum sonuçta bugün bir oda yapmaya kalksan en fazla 5 yaşına kadar kullana bilecek ve en az 4 bini gözden çıkartmak gerekiyor 3 4 yaşına kadar idare edecek bir beşik alıp 5 yasa doğru genç odası almak daha mantıklı geliyor

Cok dogru bizimde ilk bebegimiz bir de uzun zaman beklenilen bi bebek ilk ögrendigimiz de havalara ucduk oda yapalım falan ama fiyatları ögrenince bi an düsündüm baya maliyet gerekli , yazın dogacak izmir de yasıyoruz hava cok sıcak cocuk odasında yatamaz ki hem nasıl bırakalım onu sürekli emcek aglıycak , klimalı odaya güzel bi besik alıp koymayı düsündüm cocuk rahat eder , simdilki plan bu. İlerde kendi evim olursa ona göre bi oda yaparım

Süsleme konusunda sanslıyım ablamın süs eşyası dükkanı var balonlar magnetler, herseyini kargolayıp göndercem diyo teyzemiz sponsor

Süsleme konusunda sanslıyım ablamın süs eşyası dükkanı var balonlar magnetler, herseyini kargolayıp göndercem diyo teyzemiz sponsor
Mantıklı olanı yapmak en iyisi bizde tayinciyiziki ev taşıdık mobilyalar o kadar çok yıprandı ki görsen 2 senelik evli gelin eşyası değil de ikinci elden alınmış gibi mafoldular o yuzdende heveslerime yenik düşmüyorum bi heves kurdum evimi 2 yılda canı cıktı mobilyamin

Dogrudur canım ya esya tasınınca mahvoluyo , odası besigi bunlar da gecici hevesler , en güzel duygu o mis kokulu yavrular

Mrb hanımlar kac haftalıkken cinsiyetini öğrendiniz ben kız gibi hissdiyorum ama 15. Haftada doktorum erkeğe benziyo dedi çok kararsız kaldım 3 hafta sonra tekrar gidicem ama merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…