- 8 Ocak 2020
- 291
- 241
- 18
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.681
HoşgeldinzMerhaba aranıza ben de geldim
15+6 yüz inşallah iyi şükür ama acıkınca şekerim düşüyor sanırım bi tuhaf oluyorum yemek yiyince mutlu oluyorum 4, kilo aldım acaba hızlı mı gidiyorum. Cinsiyetimiz erkekGünaydin hamiş kizlar nasil gidiyor hamilelik ben bu hafta iyiyim biraz karnim agriyor sizin nasil geciyor
Liste güzelmiş. Batuhan benimde hoşuma gidiyor anlamı da güzel, kızımın ismi de B ile başlıyor, galiba onda karar alacağızBiz en sonunda Kaan'a karar verdik
Listemiz aşağıdaki gibiydi
Pamir
Pars
Gökalp
Kerem
Kaan
Melih
Batuhan
Mrb hanımlar kac haftalıkken cinsiyetini öğrendiniz ben kız gibi hissdiyorum ama 15. Haftada doktorum erkeğe benziyo dedi çok kararsız kaldım 3 hafta sonra tekrar gidicem ama merak ediyorum
Sağlıkla gelsin insallahListe güzelmiş. Batuhan benimde hoşuma gidiyor anlamı da güzel, kızımın ismi de B ile başlıyor, galiba onda karar alacağız
Sata gore 18+6 ulturasona gore 19+6 olduk cuma kontrolümüz var sanırım detaylıya gireceğiz bizde hareketlerini hissetmeye başladın mı artikİyi akşamlar kızlar nasılsınız 16+3 olduk biz 19. Haftanın içinde doktora gidicem insAllah 13+6 da cinsiyet tahmini yapmıştı doktorum çıkıntı var demişti bklm kesin belli olacak mı ayrıntılı ultrasona da giricem sizlerde nasıl f gidiyor
Benimki tahmin değil kesin dedi cnm baya da gösterdi, özellikle kesin mi dedim bak burda çıkıntı dedi, sana da gösterdiyse kesindir. Ben sık gidiyorum doktora, plesanta sıkıntısı olduğu için haftaya salı üniv hastanesine gideceğim ama bir şikayetim yok mide bulantılarım da azalıyor çok şükür.İyi akşamlar kızlar nasılsınız 16+3 olduk biz 19. Haftanın içinde doktora gidicem insAllah 13+6 da cinsiyet tahmini yapmıştı doktorum çıkıntı var demişti bklm kesin belli olacak mı ayrıntılı ultrasona da giricem sizlerde nasıl f gidiyor
benimde sata göre 16+5 en son bakıldığında ultrasona göre 16+3 uz cnm detaylıyi hemen aynı gün içinde oluyor dimi ultrason tarihi atar mı ki çok az az hissediyorum cnm ama sürekli değil açıkçası sabhlari kendini daha çok belki ediyor göbeğim kabarıyor niyeyse sen hissediyor musun cnm bı de karın ağrın oluyor muSata gore 18+6 ulturasona gore 19+6 olduk cuma kontrolümüz var sanırım detaylıya gireceğiz bizde hareketlerini hissetmeye başladın mı artik
Bana erkeğe benzettim çıkıntı gözüküyor dedi o kadarBenimki tahmin değil kesin dedi cnm baya da gösterdi, özellikle kesin mi dedim bak burda çıkıntı dedi, sana da gösterdiyse kesindir. Ben sık gidiyorum doktora, plesanta sıkıntısı olduğu için haftaya salı üniv hastanesine gideceğim ama bir şikayetim yok mide bulantılarım da azalıyor çok şükür.
Valla ben özele gidiyorum sanırım kendi makinesinde var tarih al vs demedi bende hissediyorum bir iki gündür daha yoğun hissediyorum hatta alt karın bölgemde ağrım oluyor normal mis dün sağlık ocagindaki ebeye sordum canimbenimde sata göre 16+5 en son bakıldığında ultrasona göre 16+3 uz cnm detaylıyi hemen aynı gün içinde oluyor dimi ultrason tarihi atar mı ki çok az az hissediyorum cnm ama sürekli değil açıkçası sabhlari kendini daha çok belki ediyor göbeğim kabarıyor niyeyse sen hissediyor musun cnm bı de karın ağrın oluyor mu
Bana erkeğe benzettim çıkıntı gözüküyor dedi o kadaranlafm cnm herşey yolunda olsun aman sevindm kontrol altında olmak iyidir
Anladım canım ay iyi bari benim de aynı sağlık ocağındaki doktorum yorulma artık bu haftalarda Ağrı normal değil dedi biraz tereddüt etmiştim açıkçası biraz rahatladımValla ben özele gidiyorum sanırım kendi makinesinde var tarih al vs demedi bende hissediyorum bir iki gündür daha yoğun hissediyorum hatta alt karın bölgemde ağrım oluyor normal mis dün sağlık ocagindaki ebeye sordum canim
Nasıl normal değil rahim artik yukarı çıkmaya başlıyor canım o yüzden çok normal çok fazla kendini yormaman lazım tabiki dayanamayacak kadar fazla ağrı olmadığı sürece sorun yok diyor bütün doktorlarAnladım canım ay iyi bari benim de aynı sağlık ocağındaki doktorum yorulma artık bu haftalarda Ağrı normal değil dedi biraz tereddüt etmiştim açıkçası biraz rahatladım
Bende öyle düşünüyorum cnm da gereksiz evham yaptırdı snrm bugün kalp atışı da güzeldi insAllah herşey yolundadır sağlıkla ilerler insAllah hepimizinNasıl normal değil rahim artik yukarı çıkmaya başlıyor canım o yüzden çok normal çok fazla kendini yormaman lazım tabiki dayanamayacak kadar fazla ağrı olmadığı sürece sorun yok diyor bütün doktorlar
Aminn canim benim saglikla gelsinler insallahBende öyle düşünüyorum cnm da gereksiz evham yaptırdı snrm bugün kalp atışı da güzeldi insAllah herşey yolundadır sağlıkla ilerler insAllah hepimizin
Genital bölgeyi görmeden kemik yapısına göre konuşmuş olabilir 11. Haftada bizede kıza benziyor dedi ama 15. Haftada bariz erkek olduğunu bizim bile net anlayacağımız şekilde gösterdi oglumuz çıkıntı dedegimizde cinsel organı görmemiz oluyor canımMrb kızlar öncelikle ilk defa çıkıntı duydum :) dr daha önce hiç soylemedi %90 erkek dedi 15 haftalıkken ama çok karsrzim çünkü çok iyi bir olmasına rağmen cinsiyet konusnda hep yanılyo
sizce anlayan varsa bakalirmi
Teşekkür ederim canım bakalım 18. Haftada tekrar gidicemGenital bölgeyi görmeden kemik yapısına göre konuşmuş olabilir 11. Haftada bizede kıza benziyor dedi ama 15. Haftada bariz erkek olduğunu bizim bile net anlayacağımız şekilde gösterdi oglumuz çıkıntı dedegimizde cinsel organı görmemiz oluyor canım
Canım kk da bı topik var nub teorisine göre cinsiyet tahmini diye bı arkadaş ultrason görüntüsev göre tahmin yapıyor bı de oraya at istersenMrb kızlar öncelikle ilk defa çıkıntı duydum :) dr daha önce hiç soylemedi %90 erkek dedi 15 haftalıkken ama çok karsrzim çünkü çok iyi bir olmasına rağmen cinsiyet konusnda hep yanılyo
sizce anlayan varsa bakalirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?