🎀2020 temmuz anneleri🎀

merhaba :) bize 15. haftada doktor %100 erkek olduğunu söyledi eğer yanılmadıysa tabi ki size söylediler mi herhangi birşey ?
13. Haftada 2li test için gittiğimde ayrıntılı ultrasonda perinatolog, bize kıza benziyor %70_80 demişti,, bir sonraki randevum 10 gün sonra. Çok merak ediyorum

13. Haftada 2li test için gittiğimde ayrıntılı ultrasonda perinatolog, bize kıza benziyor %70_80 demişti,, bir sonraki randevum 10 gün sonra. Çok merak ediyorum
Anladım. Ben kendi tercihimle ve doktorum da çok ısrarcı olmadığı için ikili teste girmedim 15. hafta aylık kontrole gittiğimde doktoruma sordum cinsiyet öğrenebilir miyiz diye ,o da evet artık bellidir uygun pozisyonda durursa görebiliriz dedi. normal ultrason da anlayamadığı için alttan ultrason ile baktı ve erkek dedi.
bu arada İstanbul da özel bir hastaneye gidiyorum ve doktorum doçent , dolayısıyla tecrübesine ve bilgisine güveniyoruz açıkçası. Yani sizde bence 10 gün sonra muhtemelen net bilgi alırsınız.

14 haftam bitiginde erkege benziyor dedi 17 haftada erkek dedi baya gosterdi bizimki bende gordum bile yani doktur erken haftalarda cinsiyet olusmamis olabilir diyom kesin bisey demiyor

Alisverise baslayanlar var mi kizlar ben ayakkabi disinda bisey almadim yigenim kücukluk kiyafetlerini kullanacam bi kac takimdan baska bisey almam herhalde besigimizde var ana kucagimizda var iki kizim oldugu icin erkek bebek icin yanimda kiyafet yok ama yaz geldiginde her gordugumude almak isteyecem alisverisede yok diyemiyom konu yavrularimiz oldumu akan sular durur saglikla kucagimiza aliriz insalh

Bende ablamin bebek arabasını pusetini kiyafetlerini kullanacağım en azından bir çoğunu cunki birimiz yaz bebeği diğeri kış bebeği bugün doktor kontrolunden sonra beşik bakacağım bir tulum ve 4 5 tane iç zibini almıştım zaten kıyafetleri çok önemsemiyorum her zaman her yerden alınabilecek şeyler nasilsa

Ben ayakkabı da almadım daha hiç bişey yok bekliyorum bu ay cinsiyet kesinleşirse eğer erkekse zaten hiç hazırlığım yok bı kızım var beşik almycm ilk etapta sanırım emin değilim artık ufak tefek zıbın falan alırım denk geldikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…