- 1 Şubat 2020
- 36
- 23
- 3
- 30
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.701
Teşekkür ederim canımCanım kk da bı topik var nub teorisine göre cinsiyet tahmini diye bı arkadaş ultrason görüntüsev göre tahmin yapıyor bı de oraya at istersen
hoşbuldum :)Hoşgeldinz
Merhabalar aşağı yukarı aynı tarihlere denk geliyor doğumumuz. Siz cinsiyet öğrenebildiniz mihoşbuldum :)
merhaba :) bize 15. haftada doktor %100 erkek olduğunu söyledi eğer yanılmadıysa tabi ki size söylediler mi herhangi birşey ?Merhabalar aşağı yukarı aynı tarihlere denk geliyor doğumumuz. Siz cinsiyet öğrenebildiniz mi
13. Haftada 2li test için gittiğimde ayrıntılı ultrasonda perinatolog, bize kıza benziyor %70_80 demişti,, bir sonraki randevum 10 gün sonra. Çok merak ediyorummerhaba :) bize 15. haftada doktor %100 erkek olduğunu söyledi eğer yanılmadıysa tabi ki size söylediler mi herhangi birşey ?
Anladım. Ben kendi tercihimle ve doktorum da çok ısrarcı olmadığı için ikili teste girmedim 15. hafta aylık kontrole gittiğimde doktoruma sordum cinsiyet öğrenebilir miyiz diye ,o da evet artık bellidir uygun pozisyonda durursa görebiliriz dedi. normal ultrason da anlayamadığı için alttan ultrason ile baktı ve erkek dedi.13. Haftada 2li test için gittiğimde ayrıntılı ultrasonda perinatolog, bize kıza benziyor %70_80 demişti,, bir sonraki randevum 10 gün sonra. Çok merak ediyorum
sizin belli mi cinsiyet peki ?Bence daha kucuk cinsiyeti gelismemis olabilr
Bende ablamin bebek arabasını pusetini kiyafetlerini kullanacağım en azından bir çoğunu cunki birimiz yaz bebeği diğeri kış bebeği bugün doktor kontrolunden sonra beşik bakacağım bir tulum ve 4 5 tane iç zibini almıştım zaten kıyafetleri çok önemsemiyorum her zaman her yerden alınabilecek şeyler nasilsaAlisverise baslayanlar var mi kizlar ben ayakkabi disinda bisey almadim yigenim kücukluk kiyafetlerini kullanacam bi kac takimdan baska bisey almam herhalde besigimizde var ana kucagimizda var iki kizim oldugu icin erkek bebek icin yanimda kiyafet yok ama yaz geldiginde her gordugumude almak isteyecem alisverisede yok diyemiyom konu yavrularimiz oldumu akan sular durur saglikla kucagimiza aliriz insalh
Ben ayakkabı da almadım daha hiç bişey yok bekliyorum bu ay cinsiyet kesinleşirse eğer erkekse zaten hiç hazırlığım yok bı kızım var beşik almycm ilk etapta sanırım emin değilim artık ufak tefek zıbın falan alırım denk geldikçeAlisverise baslayanlar var mi kizlar ben ayakkabi disinda bisey almadim yigenim kücukluk kiyafetlerini kullanacam bi kac takimdan baska bisey almam herhalde besigimizde var ana kucagimizda var iki kizim oldugu icin erkek bebek icin yanimda kiyafet yok ama yaz geldiginde her gordugumude almak isteyecem alisverisede yok diyemiyom konu yavrularimiz oldumu akan sular durur saglikla kucagimiza aliriz insalh
maşallahHerşey yolunda gelişimi çok güzelmiş oglusumun 2 hafta sonra detayli ultrason icin gidecegiz nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?