- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
- 33
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.721
Hadi gözün aydın hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah canimmmSelam kızlaar dün doktora gittim her şey yolunda dedi doktor, cinsiyeti de belli oldu bir oğlan geliyor :)))
Amin canımmm Allah razı olsunHadi gözün aydın hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah canimmm
Merhaba benim de geceleri ara sıra dizimden aşağıda kramplar oluyor maalesefHerkese merhaba, bir kaç gündür özellikle akşamları bacaklarım inanılmaz ağrıyor, geceleri zor uyuyorum.
Var mı benim gibi olan??
Magnezyum kullanıyor musunuz?Herkese merhaba, bir kaç gündür özellikle akşamları bacaklarım inanılmaz ağrıyor, geceleri zor uyuyorum.
Var mı benim gibi olan??
Zeytin yağı kakao yağı oneriyorum çatlak kremimden daha iyi bence doğumdan hemen sonrada kantron yağıbu arada aranızda çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı ?
anladım herşeyin doğalı en iyisi tabi. Denemek lazım teşekkürler öneriniz içinZeytin yağı kakao yağı oneriyorum çatlak kremimden daha iyi bence doğumdan hemen sonrada kantron yağı
Rica ederim canımanladım herşeyin doğalı en iyisi tabi. Denemek lazım teşekkürler öneriniz için
Ay deme deme bende yarın gidicemMerhaba kizlar bugun
Saglik ocagina gittim bebegin kalp atsini dinledimTetenoz aşisi oldum kolum çok agriyor inanilmaz bir agri kaldiramiym
Oyy dağlar iğneden korkum yoktur ama şu tetenozun ağrısını çok iyi bildiğim için gidesim gelmiyor doktoraDedim bilekolum uyusuyor mahvoldum allah yardimcin olsun soguk suyla banyo yap kolanya sur aciyi azaltir dedi daha bisey yapmadm
Annelik zor zannatYapmasakta olmuyor yani mecbur çekecegiz cnm
Hay maşallah allah kolaylık versin sağlıkla sihatle büyüsünler insallahHemde nasil zor benim 3. Rabbim yardimcimix olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?