- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
- 33
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.741
Iğne vurulurken sıkıntısı yok zaten canım sonradan olan ağrısı fena oluyor bend3Bende tetanoz aşısını yaptırdım yorumlardan korkmuştum ama hiç acımadı o gün çok az kol ağırlaştı gibi oldu ama o kadar sol dan yaptılar korkmayın
Magnezyum kullanıyor musunuz?
bu arada aranızda çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı ?
Merhaba kizlar bugun
Saglik ocagina gittim bebegin kalp atsini dinledimTetenoz aşisi oldum kolum çok agriyor inanilmaz bir agri kaldiramiym
Merhaba benim de geceleri ara sıra dizimden aşağıda kramplar oluyor maalesef
Geçmış olsun benimde kollarımda ağrı vardı magnezyum düşük geldi dr um magnezyum başladı daha iyiyim şimdi
Bana magnesıum diasporal direkt diye bir ilaç başladı toz halinda direkt ağıza boşaltıyorsun onu kullanıyorumSana da çok geçmiş olsun, hangisini kullanıyordun ve smdi ne kullanıyorsun? Ben şuan magnom isimli magnezyum kullanıyorum, günde bir tablet suda eriterek içiyorum
Canımm iyidir sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlikGüzel anneler nasilsiniz
Şükür çok iyi gidiyor cabuk yorulmalar olmasa çok daha iyi olacak ufak ufak tekmelerimiz başladı bu hafta minik kipirtilar artik tekmeye döndü:)) sende ne var ne yokCanımm iyidir sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik
Çok şükür benimde kıpırtılar var ama hareket mii değil mi emin olamıyorum :))Şükür çok iyi gidiyor cabuk yorulmalar olmasa çok daha iyi olacak ufak ufak tekmelerimiz başladı bu hafta minik kipirtilar artik tekmeye döndü:)) sende ne var ne yok
Tarif etmeside çok zor oluyor ben en son söyle tarif ediyorsum o minik kipirtilar sanki içinde patlayan şekerler varmış gibi hissediyorumÇok şükür benimde kıpırtılar var ama hareket mii değil mi emin olamıyorum :))
Güzel anneler nasilsiniz
Kısmetse pazartesi gideceğim bende terenizden beri bendede sol kolda sıkıntı var omzun tutulmuş gibi hissediyorum bacaklar çok ayakta kalırsam ağrıyor dinlenmeye çalış her firsattaGeceleri kol ve bacak ağrıları dışında iyiyim güzel anne
Bebişiminde minik minik kıpırtılarını çok nadir de olsa hissediyorum Allah'a şükür
Haftaya detaylı ultrasonumuz var.
Detaylı ultrasona giden oldu mu? Nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?