🎀2020 temmuz anneleri🎀

bu arada aranızda çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı ?

Ben bir kaç hafta önce başladım kullanmaya, kasinmaktan kırmızı kırmızı çatlaklar oluşmaya başladı, bir de vücudum kuru olunca pul pul dökülüyordu, sabah akşam kullaninca pullanmalar azaldı ve o kırmızılılar geçti şükür

Merhaba kizlar bugun
Saglik ocagina gittim bebegin kalp atsini dinledimTetenoz aşisi oldum kolum çok agriyor inanilmaz bir agri kaldiramiym

Çok geçmiş olsun ben Ekim ayında ise başladığım için, iş için tetanoz aşısı yaptırmalmi istemişlerdi, ama herhangi bir ağrı yaşamadım cok şükür o zamanlar hamile olduğumu bilmiyordum, dün sağlık ocağına söyledim, o zaman tek doz yapalim dedi, 20. Haftadan sonra gel dedi, inşallah yine sorun yaşamam

Hepimize geçmiş olsun❤

Merhaba benim de geceleri ara sıra dizimden aşağıda kramplar oluyor maalesef

Benim ki kramp gibi değil, sanki uyuşma gibi, yani hani çok yürüyüp yorulursun ya aynen öyle bir ağrı, hem de çok şiddetli, Çarşamba doktora gidince soracağım,nette araştırdım kalsiyum alımını cogaltin diyor ama bilemedim

Bacak ağrıma bir de kol ağrısı eklendi, sabaha kadar zor uyudum yaa Allah'ım nasıl bir ağrı anlatamam zonk zonk zonkluyor yaa, hem bacak hem kol ağrısı, Allah'ım sabırlar versin bize

Kısmetse pazartesi gideceğim bende terenizden beri bendede sol kolda sıkıntı var omzun tutulmuş gibi hissediyorum bacaklar çok ayakta kalırsam ağrıyor dinlenmeye çalış her firsatta

Kızlar beni doktor cuma günü çağırdı ayrıntılı için.cuma günü 18+6 oluyorum allah nasip ederse.yani 19.haftamda bitmeye yakın oluyor.erken değil değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…