🎀2020 temmuz anneleri🎀

Banada erken gibi geldi canım 19+3 de gittim ben 21+5e randevu verdi 20 haftadan sonra oluyor diye biliyorum ben canım
Nete baktım 18 ve 23.haftalar arası diyor.İnşallah sıkıntı çıkmaz.Kendisi perinatolog prof.zaten her gittiğimde detaylı bakıyor.korkuyorum bebişte sıkıntı çıkmaz inş

Nete baktım 18 ve 23.haftalar arası diyor.İnşallah sıkıntı çıkmaz.Kendisi perinatolog prof.zaten her gittiğimde detaylı bakıyor.korkuyorum bebişte sıkıntı çıkmaz inş
Hiç korkma canım bi sorun olacağını sanmıyorum doğuma en yakın halini göreceksin o yüzden ne kadar büyümüş olursa o kadar daha canlı olur görüntü diye düşünüyorum ben tabi doktorlar daha iyi bilir:) pozitif düşün sen korkuyu bırak bebişine görecek olmanın güzelliğini dusun

Ahh inşallah

Kızlar ultrason resmi atsam cinsiyetten anlayan var mı? En son gittiğimde kordondan dolayı görünmedi.3 aylıkken de küçük dedi bakmadı. Anlayan varsa atayım çok merak ediyorum :)

Kızlar ultrason resmi atsam cinsiyetten anlayan var mı? En son gittiğimde kordondan dolayı görünmedi.3 aylıkken de küçük dedi bakmadı. Anlayan varsa atayım çok merak ediyorum :)
Bu haftaya cinsiyet mi kalıyor hala, doktorun biraz rahat galiba Ben çatlardım herhalde.. At bakalım ben de merak ettim

Ayrintiliya girdik bugün herşey yolunda bir sıkıntı yok ama doktora uyuz oldum ne doğru durust birşey söyledi ne adam akıllı ilgilendi ölçümleri yaptı geçti çocuğun yüzünü gözünü göstermedi bile adam akıllı tam bir hayal kırıklığı oldu benim için 4 boyutlu fotosunu çekmedi vs acayip moralim bozuldu

Gozun aydin canim devletemi gidiyon bazen uyuzlara den gelebiliyoruz

2liyi yaptırdım hiç bir sorun yaşamadık herşeyi en ince detayına kadar anlatılar bu doktor sorunluydu bence gereksiz değil cunki önlem alınabilecek birşey varsa haberdar olmak lazım diye dusunuyorum canım hayal kırıklığı yaşamasaydım acımazdım verdiğim paraya

benim icin gereksiz senin icin önemli olabilir ama anne karninda hic bir önlem alinmaz sadrce allah korusun bi sıkınti var aldirabiliyorsun ben boyle bi gunaha girmek istemem o yuzden hic bir test yapmadim bazendr hic br sıkıntı yoksada yanıltabiliyor testler cok akrabamda oldu hamilelikleri zehir oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…