- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
- 33
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.761
Banada erken gibi geldi canım 19+3 de gittim ben 21+5e randevu verdi 20 haftadan sonra oluyor diye biliyorum ben canımKızlar beni doktor cuma günü çağırdı ayrıntılı için.cuma günü 18+6 oluyorum allah nasip ederse.yani 19.haftamda bitmeye yakın oluyor.erken değil değil mi
Nete baktım 18 ve 23.haftalar arası diyor.İnşallah sıkıntı çıkmaz.Kendisi perinatolog prof.zaten her gittiğimde detaylı bakıyor.korkuyorum bebişte sıkıntı çıkmaz inşBanada erken gibi geldi canım 19+3 de gittim ben 21+5e randevu verdi 20 haftadan sonra oluyor diye biliyorum ben canım
Hiç korkma canım bi sorun olacağını sanmıyorum doğuma en yakın halini göreceksin o yüzden ne kadar büyümüş olursa o kadar daha canlı olur görüntü diye düşünüyorum ben tabi doktorlar daha iyi bilir:) pozitif düşün sen korkuyu bırak bebişine görecek olmanın güzelliğini dusunNete baktım 18 ve 23.haftalar arası diyor.İnşallah sıkıntı çıkmaz.Kendisi perinatolog prof.zaten her gittiğimde detaylı bakıyor.korkuyorum bebişte sıkıntı çıkmaz inş
Ahh inşallahHiç korkma canım bi sorun olacağını sanmıyorum doğuma en yakın halini göreceksin o yüzden ne kadar büyümüş olursa o kadar daha canlı olur görüntü diye düşünüyorum ben tabi doktorlar daha iyi bilir:) pozitif düşün sen korkuyu bırak bebişine görecek olmanın güzelliğini dusun
Hadi gözün aydın canım çok sevindim rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsinben dün detaylı ultrasona girdim arkadaşlar şükür herşey yolunda doktorum kendisi bakıyor zaten perinatolog aynı zamanda. sizlerde sağlıklı haberler alırsınız inşallah
At bakalım şansımızı deneyelim :)) belki anlarizKızlar ultrason resmi atsam cinsiyetten anlayan var mı? En son gittiğimde kordondan dolayı görünmedi.3 aylıkken de küçük dedi bakmadı. Anlayan varsa atayım çok merak ediyorum :)
Bu haftaya cinsiyet mi kalıyor hala, doktorun biraz rahat galibaKızlar ultrason resmi atsam cinsiyetten anlayan var mı? En son gittiğimde kordondan dolayı görünmedi.3 aylıkken de küçük dedi bakmadı. Anlayan varsa atayım çok merak ediyorum :)
Kızlar ultrason resmi atsam cinsiyetten anlayan var mı? En son gittiğimde kordondan dolayı görünmedi.3 aylıkken de küçük dedi bakmadı. Anlayan varsa atayım çok merak ediyorum :)
Gozun aydin canim devletemi gidiyon bazen uyuzlara den gelebiliyoruzAyrintiliya girdik bugün herşey yolunda bir sıkıntı yok ama doktora uyuz oldum ne doğru durust birşey söyledi ne adam akıllı ilgilendi ölçümleri yaptı geçti çocuğun yüzünü gözünü göstermedi bile adam akıllı tam bir hayal kırıklığı oldu benim için 4 boyutlu fotosunu çekmedi vs acayip moralim bozuldu
Saol canım benim özel hastaneye gidiyorum malesef kendi doktorum değildi bakan dışardan getirdikleri bi doktor bakıyor acayip sınır oldum bütün hevesim dizildi boğazıma resmen çok üzüldüm yaGozun aydin canim devletemi gidiyon bazen uyuzlara den gelebiliyoruz
Olsun saglikli olsunda bidahakine artik sikma caniniSaol canım benim özel hastaneye gidiyorum malesef kendi doktorum değildi bakan dışardan getirdikleri bi doktor bakıyor acayip sınır oldum bütün hevesim dizildi boğazıma resmen çok üzüldüm ya
Bida nerdeee renklide göremedik yalandan yere 400tl bayıldıkOlsun saglikli olsunda bidahakine artik sikma canini
Bida nerdeee renklide göremedik yalandan yere 400tl bayıldık
[/hic parani vermeseydin hic inanmiyom ayrintiya falan ikili test ayriti hic birini istemedim gereksiz bence
Hoşgeldin canım amin insallahbenimde dogum 1 temmuz gosterıyor.hadı hayırlısı.inşallah saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alırız..
2liyi yaptırdım hiç bir sorun yaşamadık herşeyi en ince detayına kadar anlatılar bu doktor sorunluydu bence gereksiz değil cunki önlem alınabilecek birşey varsa haberdar olmak lazım diye dusunuyorum canım hayal kırıklığı
benim icin gereksiz senin icin önemli olabilir ama anne karninda hic bir önlem alinmaz sadrce allah korusun bi sıkınti var aldirabiliyorsun ben boyle bi gunaha girmek istemem o yuzden hic bir test yapmadim bazendr hic br sıkıntı yoksada yanıltabiliyor testler cok akrabamda oldu hamilelikleri zehir oldu2liyi yaptırdım hiç bir sorun yaşamadık herşeyi en ince detayına kadar anlatılar bu doktor sorunluydu bence gereksiz değil cunki önlem alınabilecek birşey varsa haberdar olmak lazım diye dusunuyorum canım hayal kırıklığı yaşamasaydım acımazdım verdiğim paraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?