- 8 Ocak 2020
- 291
- 241
- 18
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.781
Hosgeldn cnm insalhbenimde dogum 1 temmuz gosterıyor.hadı hayırlısı.inşallah saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alırız..
Doğrudur canım benim herkesin tercihi farklı olabiliyor allah hepimize sağlıkla sihatle kucağınıza almayı nasip etsinbenim icin gereksiz senin icin önemli olabilir ama anne karninda hic bir önlem alinmaz sadrce allah korusun bi sıkınti var aldirabiliyorsun ben boyle bi gunaha girmek istemem o yuzden hic bir test yapmadim bazendr hic br sıkıntı yoksada yanıltabiliyor testler cok akrabamda oldu hamilelikleri zehir oldu
Amin insalh canimDoğrudur canım benim herkesin tercihi farklı olabiliyor allah hepimize sağlıkla sihatle kucağınıza almayı nasip etsin
Canım özelde mi yaptırdın devlette mi?? 9 martta da benim var, devletten almıştım randevuyuAyrintiliya girdik bugün herşey yolunda bir sıkıntı yok ama doktora uyuz oldum ne doğru durust birşey söyledi ne adam akıllı ilgilendi ölçümleri yaptı geçti çocuğun yüzünü gözünü göstermedi bile adam akıllı tam bir hayal kırıklığı oldu benim için 4 boyutlu fotosunu çekmedi vs acayip moralim bozuldu
Özelde yaptırdım daha detaylı oluyor renkli oluyor diye keşke devlette yaptirsaydim devlettekinden hiç farkı yoktuCanım özelde mi yaptırdın devlette mi?? 9 martta da benim var, devletten almıştım randevuyu
Sağlıklıymış en azından canım,, insan değer veriyor anılar biriktirmek istiyor hamilelikte ama olmuyor işte bazen.. Bakalım bizim nasl olacak devlette.Özelde yaptırdım daha detaylı oluyor renkli oluyor diye keşke devlette yaptirsaydim devlettekinden hiç farkı yoktu
Sağlıklıymış
Sağlıklıymış en azından canım,, insan değer veriyor anılar biriktirmek istiyor hamilelikte ama olmuyor işte bazen.. Bakalım bizim nasl olacak devlette.
Kızlar hangi Şehirlerdensiniz bu arada?? Biz Kocaeli
Ben 400tlye yaptırdım canım bekledigim gibi olmadı ne renkli görebildim ne çocuğun yüzünü gösterdi adam akıllı ölçümleri yaptı yolladı resmen 2 kelime konuşmadı bile bizimle insallah sizler detaylı ultrasonu insan evladı bir doktorla girersinizGünaydın sevgili anneler ve anne adayları ,
2 hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim ve benim hastanemde 530 tl ye yapıldığını öğrendim. Sizler hastanelerinizde ne kadara yaptırdınız veya yaptıracaksınız ?
Bu arada ben 2 li 3 lü tarama testlerinin hiçbirisine girmedim tamamen kişisel tercih olarak fakat doktorum buna mutlaka girmem gerektiğini söyledi. O yüzden fiyatına bakmicaz artık
Anladım üzüldüm senin adına canım ama eğer bebeğinde bir sıkıntı yoksa çok da takılma bence nasılsa şurda birkaç aya kucağında seviceksin inşallahBen 400tlye yaptırdım canım bekledigim gibi olmadı ne renkli görebildim ne çocuğun yüzünü gösterdi adam akıllı ölçümleri yaptı yolladı resmen 2 kelime konuşmadı bile bizimle insallah sizler detaylı ultrasonu insan evladı bir doktorla girersiniz
Ben devlette yaptıracağım fakat yakın zamanda bir arkadaşım özelde 600 liraya yaptırdı izmitteAnladım üzüldüm senin adına canım ama eğer bebeğinde bir sıkıntı yoksa çok da takılma bence nasılsa şurda birkaç aya kucağında seviceksin inşallahBenim sanırım kendi doktorum bakacak ama nasıl bakar bilmiyorum şansımıza artık :) yavrum sağlıklı olsunda kısa süre görsem de razıyım
O zaman normal demek ki 530 tl de özel için fena bir ücret değil gibiBen devlette yaptıracağım fakat yakın zamanda bir arkadaşım özelde 600 liraya yaptırdı izmitte
Sağlıklı olmasına şükrediyoruz tabiki canımın ici ama hayal kırıklığı büyük oldu çok heveslenmistimAnladım üzüldüm senin adına canım ama eğer bebeğinde bir sıkıntı yoksa çok da takılma bence nasılsa şurda birkaç aya kucağında seviceksin inşallahBenim sanırım kendi doktorum bakacak ama nasıl bakar bilmiyorum şansımıza artık :) yavrum sağlıklı olsunda kısa süre görsem de razıyım
Evet canım benim de sabah ki karnımla akşamki kesinlikle aynı değil. Muhtemelen sabahları kalktığımızda midemiz tüm gece aç olduğu için bir azalma oluyodur diye düşünüyorum.kızlar ben sabah kalkıyorum gobegim hic yok gibi . Aksam yemek yedikten sonra hamileymisim gibi hissediyorum. Karnim sisiyor . Sizdede boyle oldu mu
Ben de öyle düşündüm ama insan üzülüyor ya sanki bebek küsmüş gibi dimiEvet canım benim de sabah ki karnımla akşamki kesinlikle aynı değil. Muhtemelen sabahları kalktığımızda midemiz tüm gece aç olduğu için bir azalma oluyodur diye düşünüyorum.
Ben de pek tıka basa yemiyorum. Sadece hergün mutlaka yumurtamı , sütümü , peynirimi , meyvemi ve tabi ki vitamin haplarımı ihmal etmemeye çalışıyorum.Ben de öyle düşündüm ama insan üzülüyor ya sanki bebek küsmüş gibi dimibir tek bana mı oluhor diye endişelendim . Öyle tıka basa da yemek yemiyorum . . İnşallab her şey yolundadır
Ya benim ki daha başlamadı . Ben hissedemiyorum . Nasıl hissediyorsun nefesini tutup mu dinliyorsun. Elini karñina götürüpBen de pek tıka basa yemiyorum. Sadece hergün mutlaka yumurtamı , sütümü , peynirimi , meyvemi ve tabi ki vitamin haplarımı ihmal etmemeye çalışıyorum.
zaten sabahları gözümü açınca 2 dakikaya gurul gurul oluyor midem sonrasında da karnımda bir küçük pıtırtı ile başlıyor ben burdayım anneee demeye bizimki
Göbek deliğimin 3-4 parmak altında baloncuk patlaması gibi oluyo , genelde çikolata gibi şeyler yedikten sonra daha net hissediyorum. Ben işyerinde oturarak çalıştığım için sandalyemde arkama yastık koyup yaslanınca elimi de üzerine koyup hissedebiliyorum.Ya benim ki daha başlamadı . Ben hissedemiyorum . Nasıl hissediyorsun nefesini tutup mu dinliyorsun. Elini karñina götürüp
Şimdi sessizliği sağladım ve dinledim ama malesef . Belki bir iki hafta daha beklemeliyim. . Dediğin olayda belki olabilir . Inşallah en yakın zamanda hissederim . İnsan çok özlüyor ya ee hep göremiyorsunda bi çak yapsa yetecek sankiGöbek deliğimin 3-4 parmak altında baloncuk patlaması gibi oluyo , genelde çikolata gibi şeyler yedikten sonra daha net hissediyorum. Ben işyerinde oturarak çalıştığım için sandalyemde arkama yastık koyup yaslanınca elimi de üzerine koyup hissedebiliyorum.Birde sanırım bebeğin plasentasının konumu baya etkiliyor.Mesela bir arkadaşımın plesantası bebeğin önüne geçtiği için o da 6. aya kadar hiçbirşey hissedememiş . Ama bu tabi seni korkutmasın bebek için bir tehlikesi yok plesantanın önde ya da arkada olması ,sadece ultrasonda yüzünü ve bazı noktaları tam göremiyormuşuz sanırım öyle olunca .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?