- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #2.061
Bnlar beni gaza getirdi ya tekrar sarı olcam yadaaaaaaaaaa ombreDugun icin esmer en guseli bende esmer yaptım
Bende dugunden sonra dusunuyodum birlikde olakBnlar beni gaza getirdi ya tekrar sarı olcam yadaaaaaaaaaa ombre
Bende siyah yaptım bir hafta oluyorBu hatunlar bir afeto değilde beni tekrar sarıya özendirdiniz hatunlar.... Ben düğünden önce sarışındm... Gelinlik için esmer oldm.. Sizi görünce bidaha cesaret geldi
Gel kız.. Bunları ezip geçekBende dugunden sonra dusunuyodum birlikde olak
Maşallah sana maşallah... Allah kahretsin hepimiz çok güzeliz lanSuraya bi yeni gelin birakiyorum
Oyleyiz valla milletin nazarı degiyo ondanMaşallah sana maşallah... Allah kahretsin hepimiz çok güzeliz lan
Hee benm buraya atmam bana zarar verebilir.. Ama görüntülü konuşmada açarm sorun yok bacılarm güvendiklerimle.
Kız bu işin sırrı yogadamı.. Hamile kalmak istien yogaya koşuo... Hamile kalan yogaya koşuo
Kız dövmemi oOyleyiz valla milletin nazarı degiyo ondan
EvetKız dövmemi o
Bu hatunlar bir afeto değilde beni tekrar sarıya özendirdiniz hatunlar.... Ben düğünden önce sarışındm... Gelinlik için esmer oldm.. Sizi görünce bidaha cesaret geldi
Sen esmer olsan nolucu sanki.. Yine kasıp kavurursunBen esmer yapamıyorum kaşım kirpigim hep sarı doğuştan
Sen esmer olsan nolucu sanki.. Yine kasıp kavurursunhah
Bende düğünden önce 48 idim, evlendim 54 oldum, doğuma allah kerim hele bi hamile kalayımdaHavamı atayım bari ben hamile kaldığımda 55kg dım dogumda 105kg dım hırs verdim 55kadar duştum tekrar ama şuan aldım yine 10kg 65 oldumZerdem2016 sana atarım şimdi ve sonra yapmıştım
M
Bende düğünden önce 48 idim, evlendim 54 oldum, doğuma allah kerim hele bi hamile kalayımda
Şaka yapıo beni gaza getirmek için inanmayın... Bu gazla herifi yatağa atacamKızlarrrrrZerdem2016 inanmayınnn yakıyorrrr valla taşşşşş gibi kadınnn ya askerim benim beeee heyttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?