Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tanışmak amaçlı görüntülu konuşmak isteyen özel den yazsın bu GRUP YAPMAK DEĞİLDİR GRUBUMUZ BURADA SADECE TANIŞMAK AMAÇLI

Hee benm buraya atmam bana zarar verebilir.. Ama görüntülü konuşmada açarm sorun yok bacılarm güvendiklerimle.
Kız bu işin sırrı yogadamı.. Hamile kalmak istien yogaya koşuo... Hamile kalan yogaya koşuo

Yoga çoğu yerde sadece ticari amaçla artık. Hamile yogasi normal doğum için gerçekten faydalı. Nefes teknikleri kendini rahatlatma vs. Ama yoga olmadan da dogurursun yani ben arnavutum bu yüzden biraz daha sakin bi insan olmak için başlamıştım sonra eğitmen oldum

Havamı atayım bari ben hamile kaldığımda 55kg dım dogumda 105kg dım hırs verdim 55kadar duştum tekrar ama şuan aldım yine 10kg 65 oldum Zerdem2016 sana atarım şimdi ve sonra yapmıştım

M
Havamı atayım bari ben hamile kaldığımda 55kg dım dogumda 105kg dım hırs verdim 55kadar duştum tekrar ama şuan aldım yine 10kg 65 oldum Zerdem2016 sana atarım şimdi ve sonra yapmıştım
Bende düğünden önce 48 idim, evlendim 54 oldum, doğuma allah kerim hele bi hamile kalayımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…