- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #2.041
Lan yavrumKÖTÜNE GÜVENEN FOTO ATSINMawidenKadin atı hadi bakalım test yapmak kadar kolay mı
Bunlardan aldim canim siparislerimde vardiYavrucum aldığın markayıdamı bilmiosn
Hahahahahhahaha Hadi KIZLARRR ATIN GARE BENDE ATACAM SÖZKahkaha attım yeminle ahshjsjaksks
Bizimki hemen savunuyor
İnnovita alaydın keşke.. Neyse bunla inş bakarız olmadı diğerini öyle alırız kuzucumBunlardan aldim canim siparislerimde vardiaklım gitmiş
Ben burdan atamıorm kuzularm.. Hem kamu personeliyim hemde bazı kişiler buralarsa olabülürHahahahahhahaha Hadi KIZLARRR ATIN GARE BENDE ATACAM SÖZ
Baya iyi yorum vardi canim bakalım insallah iyidirİnnovita alaydın keşke.. Neyse bunla inş bakarız olmadı diğerini öyle alırız kuzucum
Biri apotekte calışıyor mübarekİnnovita alaydın keşke.. Neyse bunla inş bakarız olmadı diğerini öyle alırız kuzucum
Yk ben cok memnun olunca herkese öneriorm.. En sorunlusu ben olunca.. Bana tam olan herkesede olurBiri apotekte calışıyor mübarek
Yesinler senin personeligini ben atarsam geri sile biliyom muBen burdan atamıorm kuzularm.. Hem kamu personeliyim hemde bazı kişiler buralarsa olabülür
Ben burdan atamıorm kuzularm.. Hem kamu personeliyim hemde bazı kişiler buralarsa olabülür
Hee benm buraya atmam bana zarar verebilir.. Ama görüntülü konuşmada açarm sorun yok bacılarm güvendiklerimle.Ben yoga egitmeniyim her yerde fotom olabiliyor hepinizin yerine attım ben
Hahah dur özelden atacam sanaHee benm buraya atmam bana zarar verebilir.. Ama görüntülü konuşmada açarm sorun yok bacılarm güvendiklerimle.
Kız bu işin sırrı yogadamı.. Hamile kalmak istien yogaya koşuo... Hamile kalan yogaya koşuo
Kalp krizi geçirmeye hazırmısınHahah dur özelden atacam sana
Allah bilir ben nasıl ezilicim sizin yanınızda allah sizi ne etmeye gece gece depresyona geçirdiniz beniKalp krizi geçirmeye hazırmısın
Bu hatunlar bir afetZerdem2016 bayıldı hahhahahahhahhah
Dugun icin esmer en guseli bende esmer yaptımBu hatunlar bir afeto değilde beni tekrar sarıya özendirdiniz hatunlar.... Ben düğünden önce sarışındm... Gelinlik için esmer oldm.. Sizi görünce bidaha cesaret geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?