- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 38
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #2.081
KızlarrrrrZerdem2016 inanmayınnn yakıyorrrr valla taşşşşş gibi kadınnn ya askerim benim beeee heyttttt
Sen sus ağzına çarpacamBen soylemicem topa tutuyorsun ahahajsjsjjdksk
Valla cok güzel inanmayınnnnnn fıstıkkkkBen inanmıyorum ki zaten kendimizi kötü hissetmeyelim diye atmiyo buraya
Sen sus ağzına çarpacamcanmsn kuzum.. Maşallah allahım korusun seni ve aileni.. Tutmam tutmam söyle.. Hazırım kalpten gitmeye
Ihhh ıhhhh ıhh... HıhhhhKilom 61 boyum 1.80
Bildiğim kadarıyla kalınabiliyor hamile tatlım.. Ama belkide rahminin dinlenmesi gerekiyordur.. Ovulasyon gnlerini takip etTemmuz 29 da spirali çıkarttım hala hamile kalamadım.. acaba spiralden bi süre sonra bebek olmuyor mu arkadaşlar bileniniz varmı
Çok teşekkür ederim canım. . Adet günüme daha 8 gün var aslında ama 15 varken mesela az bi bel ağrısı kasık ağrısı bide sanki gece seyiriyor sol kasıgım.. 3 gün önce de hiç çıkmayan sivilcelerim olmaya başladı yüzümde dudak çevremde.. pek anlamış değilim inşallah hayırlısıyla hamisimdirBildiğim kadarıyla kalınabiliyor hamile tatlım.. Ama belkide rahminin dinlenmesi gerekiyordur.. Ovulasyon gnlerini takip et
Aramızda bir 16saat var düşünmem lazımİstanbul caddebostan da oturuyorum kuzum. Basım üstüne gelirsennn
Ucakla gelecem benAramızda bir 16saat var düşünmem lazım
Ayyyy valla ist her yaz geliorm.. Bidaha gelişime vallahide gelcem
PeLushbaby ama sen çok uzaklardasn
Ben de ilk 58le hamile kalmıştım. Şimdi 68Havamı atayım bari ben hamile kaldığımda 55kg dım dogumda 105kg dım hırs verdim 55kadar duştum tekrar ama şuan aldım yine 10kg 65 oldumZerdem2016 sana atarım şimdi ve sonra yapmıştım
Biri anne.. Öteki hamile... Bu güzelliklerle ben bile dayanmam herifler nasıl dayansn.. Lan spermlerde sorn olsada o spermler hareketlemir
Gerçi arabamla da gele bilirimUcakla gelecem ben
Rica ederim.. İnşallah hamişsindir cnm daha erken zaten.. Olmadı gelecek aya hep birlikte takibi yaparız... Moral bozmak yok :)Çok teşekkür ederim canım. . Adet günüme daha 8 gün var aslında ama 15 varken mesela az bi bel ağrısı kasık ağrısı bide sanki gece seyiriyor sol kasıgım.. 3 gün önce de hiç çıkmayan sivilcelerim olmaya başladı yüzümde dudak çevremde.. pek anlamış değilim inşallah hayırlısıyla hamisimdir
Ben 55kg verdim cnm karnımı çektirmek istiyorum bu ayın 17de randevum var bakalım bu hamilelik işide aklımı karıştırıyor cokBen de ilk 58le hamile kalmıştım. Şimdi 68
Çektirme lan bitarafını fıstık gibisin.. Git dişlerni yaptır :Ben 55kg verdim cnm karnımı çektirmek istiyorum bu ayın 17de randevum var bakalım bu hamilelik işide aklımı karıştırıyor cok
AhahhahahahhahahhahahahahahhagaBiri anne.. Öteki hamile... Bu güzelliklerle ben bile dayanmam herifler nasıl dayansn.. Lan spermlerde sorn olsada o spermler hareketlemir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?