- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Gidecem almaya birazdanTestyaptınmı ne zaman yapıyorsun
Bekleyecez artık ozamanYok değilim canım hamileolsam ovulasyon aynı koyulukta kalırdı. Ben yumurtladım.
ohooo çocuk varsa kız olursa adını deniz ya da yıldız koy karışmamGidecem almaya birazdan
Ben hiç anlayamıyorum bu işleri ya ben yumurtladım öncesinde ozaman demekki adet oldum 3 gün sürdü ama ilk defa ve tekrar yumurtluyorum. Bu yumurtalar da canı ne istiyorsa ozaman yumurtluyorlar galiba :))Benim bat dündü ama yumurtlama 21inde olunca 13 gün gecikecem. 4 eylül
Seninki de bir garip yani; sen testini atsana buraya. gebelik bir bakalım.Ben hiç anlayamıyorum bu işleri ya ben yumurtladım öncesinde ozaman demekki adet oldum 3 gün sürdü ama ilk defa ve tekrar yumurtluyorum. Bu yumurtalar da canı ne istiyorsa ozaman yumurtluyorlar galiba :))
Çöpe attım testi tek çizgiydi öyle silik filan değildi hiç bencede çok garip ve kasıklarım ağrıyorSeninki de bir garip yani; sen testini atsana buraya. gebelik bir bakalım.
Merhaba benim de bat 12 EylülBAT YAZALIM ARKADAŞLAR KATILMAK İSTEYEN YAZSIN LİSTEYİ HAZIRLIYORUM ❤❤ ❤ . GELSİNNN EYLÜL BEBİŞLERİİ. ❤
Kist filan mı var acaba ki olmadı Bi doktara giderimSeninki de bir garip yani; sen testini atsana buraya. gebelik bir bakalım.
Hahahha deli yaohooo çocuk varsa kız olursa adını deniz ya da yıldız koy karışmam
Başka test var mı sende erken gebelik yada normal hamilelerde de ovu koyulaşabiliyor da bilemedim şuan seniKist filan mı var acaba ki olmadı Bi doktara giderim
HahahhahaBen hiç anlayamıyorum bu işleri ya ben yumurtladım öncesinde ozaman demekki adet oldum 3 gün sürdü ama ilk defa ve tekrar yumurtluyorum. Bu yumurtalar da canı ne istiyorsa ozaman yumurtluyorlar galiba :))
Testi yapınca at bakayım.Hahahha deli ya
Tek çizgiyi mi bence tek çizgiTesti yapınca at bakayım.
Bekliyoruz tek ya da çft:dÇocukları doyurudum giyinip cılacam araba da bozuldu bugun hazır olacaktı sözde ama bekliyoruz hallayaya yolcusu kalmasın
Hayırlısı olsuncanım. Ovulasyon testin var mı onlabir yapsana bazılarında ovulasyontesti de koyu çıkıyormuş gebelik olursa.Merhaba kızlar, benimde bat’a 5 günüm var. Erken gebelik testim de var normal testimde, ama yapmaya çekiniyorum. 27-28 regl olmam lazım. Hiç bir belirtim yok şu an. Ovülasyon testiyle takip yaptım, ilk denemem.
Ovülasyon testim var canım, yaptım çok koyu çıkmadı. Ama çok koyu çıkmayıp hamile olanlar olduğunu bildiğimden o çok sağlıklı gelmedi bana. Hatta koyu çıkıp hamile olmayanlar da olunca, gebelik testi yapmak için 2 gün daha bekleyeyim diyorum. Pek umutlu değil gibiyim hiç belirtim olmadığı için. Sadece kasıklarımda hafif ağrılarım oluyo zaman zaman.Hayırlısı olsuncanım. Ovulasyon testin var mı onlabir yapsana bazılarında ovulasyontesti de koyu çıkıyormuş gebelik olursa.
Haydi bakalım bekleyelm ozamn hep beraber.Ovülasyon testim var canım, yaptım çok koyu çıkmadı. Ama çok koyu çıkmayıp hamile olanlar olduğunu bildiğimden o çok sağlıklı gelmedi bana. Hatta koyu çıkıp hamile olmayanlar da olunca, gebelik testi yapmak için 2 gün daha bekleyeyim diyorum. Pek umutlu değil gibiyim hiç belirtim olmadığı için. Sadece kasıklarımda hafif ağrılarım oluyo zaman zaman.
Canım hangi marka kullandın ovulasyon testini bende bu ay başladımMerhaba kızlar, benimde bat’a 5 günüm var. Erken gebelik testim de var normal testimde, ama yapmaya çekiniyorum. 27-28 regl olmam lazım. Hiç bir belirtim yok şu an. Ovülasyon testiyle takip yaptım, ilk denemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?