Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat dündü ama yumurtlama 21inde olunca 13 gün gecikecem. 4 eylül
Ben hiç anlayamıyorum bu işleri ya ben yumurtladım öncesinde ozaman demekki adet oldum 3 gün sürdü ama ilk defa ve tekrar yumurtluyorum. Bu yumurtalar da canı ne istiyorsa ozaman yumurtluyorlar galiba :))

Çocukları doyurudum giyinip cılacam araba da bozuldu bugun hazır olacaktı sözde ama bekliyoruz halla yaya yolcusu kalmasın

Merhaba kızlar, benimde bat’a 5 günüm var. Erken gebelik testim de var normal testimde, ama yapmaya çekiniyorum. 27-28 regl olmam lazım. Hiç bir belirtim yok şu an. Ovülasyon testiyle takip yaptım, ilk denemem.

Merhaba kızlar, benimde bat’a 5 günüm var. Erken gebelik testim de var normal testimde, ama yapmaya çekiniyorum. 27-28 regl olmam lazım. Hiç bir belirtim yok şu an. Ovülasyon testiyle takip yaptım, ilk denemem.
Hayırlısı olsuncanım. Ovulasyon testin var mı onlabir yapsana bazılarında ovulasyontesti de koyu çıkıyormuş gebelik olursa.

Hayırlısı olsuncanım. Ovulasyon testin var mı onlabir yapsana bazılarında ovulasyontesti de koyu çıkıyormuş gebelik olursa.
Ovülasyon testim var canım, yaptım çok koyu çıkmadı. Ama çok koyu çıkmayıp hamile olanlar olduğunu bildiğimden o çok sağlıklı gelmedi bana. Hatta koyu çıkıp hamile olmayanlar da olunca, gebelik testi yapmak için 2 gün daha bekleyeyim diyorum. Pek umutlu değil gibiyim hiç belirtim olmadığı için. Sadece kasıklarımda hafif ağrılarım oluyo zaman zaman.

Haydi bakalım bekleyelm ozamn hep beraber.

Canım hangi marka kullandın ovulasyon testini bende bu ay başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…