- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Koyulaşıyor sanki test, yapmaya devam et. Günde 2 tane yap. Arada 8 saat falan oslun.D Denizyildizi_444 gebelik testi dün negatif çıktı ovülasyona devam ettim bu şekil çıktı
Dünkü yaptıklarım da çok koyuydu ve hemen koyulaşmıştı durdukça renkleri solmuş tamam akşam 8 den sonra tekrarlarım. Teşekkürler :)Koyulaşıyor sanki test, yapmaya devam et. Günde 2 tane yap. Arada 8 saat falan oslun.
Bugun iyice acildinrengi benim degerlendirmeye devam et yine de bence 3 gun yasiyormus sende o sperm.Dünkü yaptıklarım da çok koyuydu ve hemen koyulaşmıştı durdukça renkleri solmuş tamam akşam 8 den sonra tekrarlarım. Teşekkürler :)
Çıkmasa umut etiğimle kalacamKız gaza gelecek bir şey yok. Baktın gebe çıktın orada acil gibi birşey yokmu git hemen hamileyim ama kanamam var de.
Evet senin baya açılmış. Değerlendirmeye devam adetim derken yumurtluyorum ya hiç beklemediğim zamanlamaBugun iyice acildinrengi benim degerlendirmeye devam et yine de bence 3 gun yasiyormus sende o sperm.
İnşallah piki görürürz bir an önce.Evet senin baya açılmış. Değerlendirmeye devam adetim derken yumurtluyorum ya hiç beklemediğim zamanlama
Test yapıyorsun değilmi sonucu bize de bildirGitip alayım bari bakayım ne olacak cıkarsa zaten drek gidecem
Senin bat ne zamanİnşallah piki görürürz bir an önce.
Benim bat dündü ama yumurtlama 21inde olunca 13 gün gecikecem. 4 eylülSenin bat ne zaman
Öyle nasıl oluyor kız benimde öyle olmuş olmasın ama öyle olsa neden cizgiler silindi koyu cıkması lazım benceBenim bat dündü ama yumurtlama 21inde olunca 13 gün gecikecem. 4 eylül
ClearBlue var birteksanırım. Ben de DaysComfort almayı düşünüyorum ama bilmiyrum.Şunların hepsini denedim Tr de yok sanıyorum bunlardan ama bi bakın neten
Canım normalde yuumurtladıktan 14 günsonra adet olursun olmazsan hamilesin benim yumurtlama gecikti, yani adet te gecikecek.Öyle nasıl oluyor kız benimde öyle olmuş olmasın ama öyle olsa neden cizgiler silindi koyu cıkması lazım bence
Dene bence farklı markalar kasetlere güven yok diyolarClearBlue var birteksanırım. Ben de DaysComfort almayı düşünüyorum ama bilmiyrum.
Yani hamiş olabilirsinCanım normalde yuumurtladıktan 14 günsonra adet olursun olmazsan hamilesin benim yumurtlama gecikti, yani adet te gecikecek.
3-5 tane erken gebelik stoklayacam 15-20 tane nromalDene bence farklı markalar kasetlere güven yok diyolar
Yok değilim canım hamileolsam ovulasyon aynı koyulukta kalırdı. Ben yumurtladım.Yani hamiş olabilirsin ☺☺☺
Testyaptınmı ne zaman yapıyorsunYok değilim canım hamileolsam ovulasyon aynı koyulukta kalırdı. Ben yumurtladım.
3-5 tane erken gebelik stoklayacam 15-20 tane nromal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?